Nieuw

Beveiliging Baudet zuigt – huis weer aangevallen

De aanvoerder van de SturmAbteilung Antifa, Eberhard -de grootmoefti van Amsterdam- van der Laan, heeft opzichtig gefaald met de beveiliging. Wéér werd het thuis van Thierry Baudet aangevallen met stinkende smurrie.

Het is bekend dat het gaat van opruiing tot taart tot kogels. Van der Laan geeft overduidelijk geen zier om het leven van politieke tegenstanders gezien het feit dat de linksfascisten weer aan konden vallen. Wat als het meer geweest was dan stinkende smurrie ?

De politicus en omwonenden hebben flink te lijden onder de barbaarse aanvallen. Vooral de hoogbejaarde buurvrouw is erg geschokt door de gebeurtenissen. De leider van Forum voor Democratie heeft haar daarom maandag een grote bos bloemen geschonken om haar te troosten.

Donderdag ?

Dat had onmiddellijk afgelopen donderdag al moeten gebeuren, rode duivel. Waarom zijn de daders nog niet opgepakt, haatzaaiende incompetente kwijlwortel.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Beveiliging Baudet zuigt – huis weer aangevallen

 1. Reinier Vangie // september 11, 2017 om 17:14 //

  Ik heb een email verstuurd naar de VVD heeft niet direct met dit onderwerp te maken maar toch..

  Geachte VVD ik heb mij sinds kort aangemeld voor de nieuwsbrief van de VVD maar ik heb direct al een paar vragen aan u.

  Tot mijn grote verbazing en ook ergernis las ik dat mevr. L. Ploumen maar weer eens een half miljoen euro stuurt nar die moslim bende in Myanmar.
  waarom loopt zij en eigenlijk heel de NL regering zo de hielen te likken van al die islamieten.

  En waarom ben ik zo verbaasd en ook boos zoals u weet heeft zich een verschrikkelijke ramp voltrokken op het eiland Sint Maarten.
  Heeft er ook maar 1 *moslim islamiet* 1 eurocent gedoneerd naar Sint Maarten, ik denk dat het antwoord is geen ene eurocent.

  Heel Europa wordt overspoelt met die zogenaamde vluchtelingen en overal in Europa hoor je ellende van deze figuren die nul respect hebben voor ons westerlingen en zoals zij dat noemen ongelovige honden.
  Ellende in AZC,s terreur overal in Europa moord en doodslag haat tegen ons die hun willen helpen.
  Ze krijgen alles gratis en wij de Nederlanders betalen de hoofdprijs voor dit ondankbare volk.

  De EU die landen dwingt dit verschrikkelijke volk op te nemen die dat absoluut niet willen.
  Geachte Hr. Rutte wat steekt hier achter waarom wordt het eigen NL volk door onze regering en erger nog door het euro parlement zo gediscrimineerd

  Ik heb iedere keer gestemd zodat de nieuwe regering mijn belangen zal behartigen en natuurlijk van alle autochtone Nederlanders maar het tegendeel is waar.
  Alle vluchtelingen zoals de VVD ze noemt zijn in mijn optiek ordinaire gelukzoekers die heel Nederland ontwricht.

  Geachte VVD ik hoop dat u mijn brief wil beantwoorden en dan niet in politiek correct gezwets maar in gewoon Nederlands.

  Met vriendelijke groet een zeer bezorgde Nederlander.
  Reinier Jaquet.

  Liked by 3 people

 2. @Fubar, zowel de pvda als de vvd hebben er belang bij dat Baudet voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 wordt uitgeschakeld.
  Baudet gaat met zijn anti erfpachtdiefstal programma, zowel van de vvd en de pvda kiezers afsnoepen.
  Tel daarbij op zijn eigen electoraat en ik neem aan dat de PVV kiezers ook zullen komen opdagen om op FvD te stemmen, dan is 12-15 % zeer wel mogelijk, dat wordt 6 a 7 zetels in de gemeenteraad en de partij krijgt bovendien nog meer landelijke uitsraling.
  Eberhartje en die kwal van de vvd zien de bui al hangen.
  Van Eberhartje en zijn lakeien van de AP gaan we niets horen.

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // september 11, 2017 om 20:34 //

  Ik ken die man niet maar zo te horen iemand die gewicht in de schaal kan leggen om Nederland
  voor een stuk terug aan de Nederlanders te geven als hij in de haren van de blanke ras haters en islam liefkozers kan zitten ,hoe meer hoe beter wij hebben nood aan dergelijke inspirerende figuren.
  Het is reeds de tweede maal dat zijn huis beklad wordt ,dit is geen toeval meer die man wordt gezien als een bedreiging.
  Er wacht hem dus een zware taak die veel energie gaat kosten, desalniettemin is er een grote noodzaak om op te staan vanuit de buik van de bevolking.
  Er wordt door de heersers enkel geluisterd als het protest tegen hun beleid luid en krachtdadig genoeg is .
  Om die man beter te beschermen en zijn woonst beter te beveiligen zou men kunnen mannen en/of vrouwen voor de deur posten ,er zijn kringen waar bereidheid genoeg te vinden is om dergelijke taken op zich te nemen.
  In mijn opinie is niets doen geen optie , het zal voor de man alleen maar erger worden , die antifa’s gaan niet stoppen zolang ze geen tegenstand ondervinden.
  Het is bij ons ook al voorgevallen maar door de heer in kwestie de bescherming te geven die nodig was is de tegenstand vlug opgehouden.
  Het geeft wel duidelijk aan dat ze hem liever kwijt dan rijk zijn ,dus loont het de moeite om de man in kwestie van verder onheil te vrijwaren .

  Liked by 1 persoon

 4. Waarom wordt het Nederlandse volk door de eigen regering en Brussel gediscrimineerd?
  Nogal l wiedes….Het Kouwenhove-kalergiplan moet onder alle omstandigheden doorgang vinden en onze regering en EU [ de lakeien van de super elite ] doen hun best want hun baantjes gaan voor alles.

  Liked by 1 persoon

 5. Bert // september 11, 2017 om 18:56 /
  en ik neem aan dat de PVV kiezers ook zullen komen opdagen om op FvD te stemmen, dan is 12-15 % zeer wel mogelijk,
  ————

  Ja, ik zal ook FVD stemmen in Amsterdam. Er is namelijk niks anders.

  Like

 6. De Breedbekkikker krijgt ook weer een stijf piemeltje…
  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/walgelijk-volk.html

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: