Nieuw

TWITTER MOVES TO SILENCE ALL CRITICISM OF ISLAM

As Sharia continues to descend over the Internet.

Remember Google’s old motto, “Don’t be evil”? It sounds so ironic now, with the social media giants all rushing to implement Sharia blasphemy restrictions and choke off all criticism of Islam. Twitter is working so hard to do this that it should adopt a new motto: “Be evil.”

Twitter certainly lives by that motto. It lets stand open death threats against me. It censors content to suit Iran’s Islamic authorities. It has flagged as “hateful” tweets stating the fact that Islam is not a religion of peace and reporting accurately about anti-Semitic statements by an imam. It has let Islamic State accounts stand while banning those of people who report terrorists. It has shadowbanned my account, preventing thousands of readers from seeing Jihad Watch posts.

And it isn’t just me, of course. Breitbart reported Monday that “a Muslim apostate and high profile campaigner against both female genital mutilation (FGM) and forced marriage has been suspended from micro-blogging platform Twitter, amidst a wider crackdown on right wing voices on the website, and other online platforms like Facebook.”

FrontpageMag >>

Zie ook:

Als 1984, a Brave New World, Islam, Kafka, Fakemedia en De Dictatuur de handen ineenslaan

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on TWITTER MOVES TO SILENCE ALL CRITICISM OF ISLAM

 1. Wel Fub binnenkort jouw account ook?
  Hoogste tijd voor een new media platform zodat google, twitter en facefuck Zuck in hun eigen stront verzuipen.

  Like

 2. Silence twitter.

  Like

 3. Zijn er alternatieven voor twitter?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: