Nieuw

Turkije geeft negatief reisadvies voor Duitsland wegens “racisme”

Turkije heeft zijn inwoners en landgenoten in Duitsland een “reiswaarschuwing” voor Duitsland gegeven. Het ministerie van Buitenlandse Zaken maakte de waarschuwing vandaag bekend.

Turken worden geadviseerd niet naar verkiezingsbijeenkomsten van Duitse politieke partijen te gaan. Het ministerie maant, in het vooruitzicht van de verkiezingen bij onze oosterburen, aan tot voorzichtigheid wegens “racisme, anti-Turkse gevoelens en steun aan terreurgroepen”.

“Racistische retoriek”
“Politieke leiders in Duitsland baseren hun verkiezingscampagnes op anti-Turkse basis en het blokkeren van het Turkse EU-lidmaatschap”, luidde het in een communiqué.

Volgens Ankara staat Duitsland al een tijdje “onder de invloed van toenemende extreemrechtse en zelfs racistische retoriek”. Turken in Duitsland mogen niet vergeten dat je daar niet naar de rechter kunt stappen wegens “xenofobie en racisme”.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/3255873/2017/09/09/Turkije-geeft-negatief-reisadvies-voor-Duitsland-wegens-racisme.dhtml

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Turkije geeft negatief reisadvies voor Duitsland wegens “racisme”

 1. jackvanderveen // september 10, 2017 om 15:26 //

  Kijk, toch nog een leider die om zijn volk geeft, ook in het buitenland!!!!!!

  Like

 2. polderboy // september 10, 2017 om 23:54 //

  Moslimbroeder Erdogan kun je weinig anders van verwachten, dan gif fulmineren naar alles wat hem net aanstaat: eerder al had hij de Duitse politici Nazi’s genoemd. En zijn Turken lusten er wel pap van overigens.

  Maar goed. Honderden miljoenen schenkt de EU jaarlijks nog immer aan Turkije. Officieel om de democratie formeel, maar natuurlijk ook inhoudelijk, via haar wetten, te bevorderen.

  Hoe ontwikkelt de democratie zich nu formeel? De President, het hoofd van de regeringspartij, van de geheime dienst, het leger, het kabinet, en degene die rechters kan aanstellen, wordt of is Erdogan al. Formeel gaat het dus kut.

  Okay, maar dan zal de EU die honderden miljoenen zeker schenken, omdat inhoudelijk de geldende wetten steeds meer convergeren aan de wetten hier?
  Nou, inmiddels mogen islamieten alleen maar met islamieten trouwen: met de rest is dat verboden. Dat leren ze al op de lagere school. Dat komt, zegt de minister van onderwijs, omdat Allah dat zo wil.
  http://www.hurriyetdailynews.com/-.aspx?pageID=238&nID=117781&NewsCatID=341
  Burgerlijke vrijheid wordt dus ook dramatisch ingeperkt en onder de repressie van de racistische sharia wetten van Allah gebracht. Ook inhoudelijk dus, kijkende naar de geldende wetten, divergeert Turkije steeds meer van de EU wetten richting sharia wetten.

  Maar feitelijk dan, zoals de wetten in de praktijk worden uitgevoerd? Mensen verdwijnen naar willekeur en worden doodgemarteld.

  Tja, een ondemocratische gevormde instelling als de EU heeft aan ons geen rekenschap af te leggen, gelijk Erdogan, waarom ze Turkije over de jaren miljarden schenken. Elke kutsmoes van Timmermans zullen we moeten slikken, Tja, hoe komen we in godsnaam van dat zootje ellende af?

  Like

 3. Gerrit Tienkamp // september 11, 2017 om 06:14 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  GEITENNEUKER

  Like

 4. Toeristen uit Europa, die naar dat land gaan zijn collaboratuers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: