Nieuw

Stockholm: Policeman Stabbed by Afghan “Minor”

Policeman Ted Eriksson, 33, was stabbed in the neck by an Afghan “minor” on Thursday in an unprovoked attack in Björns trädgård, a park near the Medborgarplatsen public square in central Stockholm.

Police Officer Stabbed by Moroccan ChildThere was some confusion at first regarding the identity and nationality of the perpetrator, with alternative media outlets being told by police sources that the man was one of the hundreds so called Moroccan “street children” that have been sleeping rough in Stockholm since at least 2015, while regularly mugging our citizens and sexually assaulting our girls and women.

However, the Expressen newspaper reported today that the suspect of the stabbing requires a Dari interpreter to be able to communicate with the police, Dari being one of the official languages in Afghanistan.

Also today, a spokesman for the Swedish Prosecution Authority told Fria Tider that the knifeman’s name is Hussaini Mohammad. He claims to be 17 years old, but witnesses initially said he seemed to be in his 30s…

readmore>>
defendevropa
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Stockholm: Policeman Stabbed by Afghan “Minor”

 1. ik ben ook 17 nog dames die zin hebben in een groen blaadje ?

  Liked by 1 persoon

 2. …ik moet maandag weer naar school….is dat groen genoeg?

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // september 10, 2017 om 17:17 //

  Verwondert mij geen beetje , Zweden met al zijn (verplichte ) tolerantie naar die voddekoppen toe.
  Het is niet meer dan normaal dat dergelijke feiten gebeuren ,ze laten alles binnen ,het enige dat ze moeten doen om een zekerheid aan asiel is een leeftijd opgeven die in de minderjarigheid valt .
  Die criminelen maken dat ze geen enkel bewijs van identificatie hebben als ze aankomen in hun gastland , ze worden dus op hun woord geloofd ,aangezien liegen en bedriegen hen met de paplepel is ingegeven en bovendien door de koran wordt aangemoedigd tot zelfs verplicht wordt als het de verspreiding van de islam helpt is het geen mirakel dat er zgn . “kinderen” ineens volwassen mensen de baas kunnen.
  Het beleid in Zweden faalt volledig ,er wordt meer tijd gestoken in het niet melden(verdoezelen) dan er wordt besteed aan de waarheid !
  Onze media doen zelfs geen moeite om dergelijke incidenten te melden ,ze zouden tijd tekort komen in hun journaals , het zou te schokkend worden , dus zullen we blijven gebombardeerd worden met items die ons geen donder interesseren.
  Gelukkig bestaan de kanalen zoals dit waar de waarheid niet verhuld wordt en de dingen genoemd worden voor wat ze zijn.
  Het is een fundamenteel recht van iedereen om een vrije mening te hebben, en het is tevens een fundamenteel recht om je te kunnen informeren zonder obstakels of belemmering.
  De media hindert dus de bevolkingen op deze twee basis rechten ,elke dag opnieuw….
  Wat er gebeurt is een heel subtiele manier van intimidatie in de trend van “jullie moeten HIER naar kijken het is goed voor je al de rest is onjuist” .
  De situatie zoals ze nu is kan niet blijven duren , er gebeurt teveel dat niet gezegd wordt ,maar een verlichting door de media van de door hen opgelegde censuur zal er waarschijnlijk niet inzitten.
  We kunnen dus stellen dat de opdracht van de media faalt aangezien niet iedereen monddood kan gemaakt worden en vrolijk achter hun leugens aanhuppelt.
  Het is ook een vaststelling dat als er geen bedreiging of opgelegde verplichtingen aangehaald worden die de samenleving dreigen te ontwrichten er geen verzet hiertegen zal zijn .
  Het is enkel wanneer je een bevolking wilt in een dwangbuis wringen dat er verzet zal komen ,een deel van de bevolking kan misschien volgzaam gemaakt worden maar nooit iedereen , laat dat nu één , om niet te zeggen dé reden zijn om ons te muilkorven en op termijn te vervangen door een meer volgzame samenleving.
  Als je diep gaat denken ,wat is de reden om al die migranten naar hier te brengen terwijl Europa er geen nood aan heeft?
  Waarom 98% van die criminelen jonge mannen? Waarom criminelen uit Afrika ?
  Europa ging het voor de wind zolang deze imigratie er niet was , het was niet perfect en criminaliteit is van alle tijden.
  Maar sedert de importgolven zijn begonnen loopt de criminaliteit de spuigaten
  Er is maar één reden wij zijn te kritisch , te gevaarlijk voor de elite ,dus weg ermee…..

  Liked by 1 persoon

 4. De intellectuele daders zijn de bazen van de linkse partijen, die deze criminelen op hun bevolkingen los laten.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: