Nieuw

Premier Victor Orbán: Hongarije is geen immigrantenland en wil het ook niet worden

Door: Thomas D. Williams – Vertaling: “rommel”

Viktor Orbán, de geduchte premier van Hongarije, heeft in een brief aan Jean-Claude Juncker, president van de Europese Commissie, duidelijk gemaakt dat Hongarije niet van plan is om aan de oppressie van de Europese Unie (EU) te bezwijken om een immigrantenland te worden.

In zijn brief van 6 september schrijft Orbán aan Juncker dat in tegenstelling tot andere Europese landen: “Hongarije geen immigrantenland is, en wil ook niet een immigrantenland worden, en zal niet accepteren dat het gedwongen wordt om dit te veranderen.”

Overwegende dat andere Europese landen immigrantenlanden zijn geworden wegens verplichtingsgevoel die voortvloeit uit hun koloniale erfenis, heeft Hongarije geen koloniaal verleden, en voelt derhalve niet die verplichting ten aanzien van de naties die zijn gedomineerd, schrijft hij.

Frankrijk had bijvoorbeeld enorme geografische gebieden in heel Afrika in bezit, bestaande uit meer dan een dozijn landen. Sommige van hun lokale valuta’s zijn nog steeds rechtstreeks verbonden met de Franse Centrale Bank.

Orbán bestrijdt in zijn brief Juncker’s definitie van solidariteit, en zegt dat de transformatie van Hongarije tot een immigrantenland tegen de wil is van het Hongaarse volk, “dit is geen solidariteit” maar “geweld”.

De Hongaarse premier heeft ook zijn ontsteltenis uitgesproken over de onwilligheid van de Europese Commissie om Hongarije te helpen bij het verdedigen van de grenzen van Europa.

Ik was perplex en verbaasd  om te lezen dat u en de Europese Commissie weigeren om geld te verstrekken voor het grenshek,” schrijft Orbán. “Ik ben ervan overtuigd dat degenen die het hek niet ondersteunen, de burgers van de Europese Unie niet kunnen en niet willen beschermen”.

Orbán ging verder in zijn brief met het in vraag stellen van de effectiviteit van de huidige immigratiestrategieën van de EU, en suggereerde dat het huidige beleid erop gericht lijkt te zijn op het stimuleren van massa immigratie in plaats van te verminderen.

“Als de Europese Commissie in plaats van onze grenzen te verdedigen bereid is om alleen maatregelen en organisaties te financieren die de toelating van migranten willen vergemakkelijken, dan zullen we alleen maar honderdduizenden migranten stimuleren om naar Europa te verhuizen, in plaats van de migratie te beperken,”zei hij.

Eerder deze zomer heeft de premier verklaard dat de EU-migratieplannen door de linkse miljardair George Soros zijn opgesteld om miljoenen migranten per jaar in te voeren, wat niet in het belang van Europa is. Soros heeft de oprichting van een EU-immigratieautoriteit voorgesteld om de verantwoordelijkheid voor immigratie van de individuele EU-lidstaten te ontnemen, zei hij.

Niet lang daarna heeft de Italiaanse media een door Soros-gesponsord “Immigratie Netwerk” in Italië onthuld, door de herkomst van de immigratie-financiering terug te leiden naar tientallen organisaties die gefinancierd worden door Soros’ Open Society. Journalist Luca Donadel ontdekte directe banden naar Soros geld in een web van 41 verschillende groepen die in verband staan met immigratie.

Volgens Orbán zijn veel Europese leiders het eens met het immigratiebeleid van Hongarije, maar zijn bang om het publiekelijk te zeggen.

Hij zei ook dat als gevolg van de recente toestroom van immigranten in Italië, de zuidelijke Europese natie en anderen welkom zijn om zich bij Hongarije aan te sluiten om hun land te beveiligen.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/09/08/pm-viktor-orban-hungary-is-not-an-immigrant-country-and-does-not-want-to-become-one/

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4921 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Premier Victor Orbán: Hongarije is geen immigrantenland en wil het ook niet worden

 1. Wat zou ik graag gezien hebben dat we ook zo’n premier hadden die ballen had en voor zijn eigen onderdanen opkwam ipv naar die idioten in Brussel te luisteren die de marionetten zijn van het grote kapitaal. Chapeau voor Orban die de moed heeft dat parasiterende moslim tuig de toegang tot zijn land te ontzeggen

  Like

 2. harry dreesen // september 10, 2017 om 09:31 //

  groot gelijk orban Europa de boom in club van profiteurs opdoeken

  Like

 3. Gerrit Tienkamp // september 10, 2017 om 12:47 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Sterke Persoonlijkheid

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 11, 2017 om 10:56 //

  Tijdens de docu gisteren die meen ik “Allah in Europa” heette of zoiets liet men een hele klaagzang zien van moslims in Hongarije die beweerden dat ze werden gediscrimineerd, weggehoond en bespuugd. Als ik het programma mag geloven (?!?) dateren die sentimenten nog uit de tijd dat Hongarije nog onder het Ottomaanse Rijk zuchtte. Dat lijkt me wat ver gaan want die periode eindigde al in 1699. Heel bijzonder was wel dat men liet zien dat de moslims elk jaar een soort ‘zomerkamp’ voor de jeugd organiseerde en dat daar plots een sjeik uit Saoedi-Arabië opdook! die daar elk jaar ‘langskwam’. Maar dat ‘kon geen kwaad hoor want er waren een heleboel stromingen van de islam in S-A’. Ja hoor, wie het gelooft krijgt een vliegtuig !

  Like

 5. @Tijl, dit zijn vooruitgeschoven posten van de Jihadi’s. In elk land wordt deze enclaves gesticht met hulp van Koeweit, Qatar en Saoudi Arabië.
  Religieuze fascistennesten moet worden opgeruimd.
  Die Sjeik verdient ongezien een nekschot van de Hongaarse veilheidsdiensten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: