Nieuwsticker

Mama leeft Offline

Doe mee met 7.207 andere volgers

About Fubar (4518 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Mama leeft Offline

 1. Mooi stukje, wil iemand mens zijn dan trekt de cultuur dit met geweld wel recht. Mijns inziens zou Europa asiel moeten bieden voor vrouwen die vluchten uit onderdrukte gebieden zoals de moslim wereld. Als we echt nieuwe burgers nodig hebbne dan liever intelligente vrouwen die vooruit willen komen dan hun tegen overgestelde geslachtsgenoten die tegen het Down syndroom aanhangen. Als er meer babies moeten komen in Europa, dan is het logischer om vrouwen te importeren dan mannen. Investeren moet je doen in dingen die kans van slagen hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. Dit geld dus voor alle ongeintergeergde tenten die eigendom zijn van een mannelijke pedo profeet aanbidder. Er zullen nog veel eerwraak moorden komen voordat er ook maar een greintje verandering komt.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 11, 2017 om 00:54 //

  Grappig, vanavond keek ik even naar een soort docu, ik geloof dat het iets heette als ‘Allah in Europa’. Daarin kwamen twee moslima’s aan het woord, de een had een Nigeriaanse vader en een Hongaarse moeder, de ander had een Egyptische vader en een Hongaarse moeder. Ze vertelden dat ze alleen met een moslimjongen thuis mochten komen. De interviewer zei dat hij dat gek vond aangezien ze zelf uit gemengde huwelijken kwamen. Ja dat klopte wel zeiden ze, moslim jongens mogen met alle vrouwen een relatie beginnen maar meisjes niet want kinderen krijgen automatisch het geloof van de vader.
  Zelf vonden ze dat heel logisch…

  Like

 4. @ Tijl,
  Mag niet vragen over zoiets want gelijk klappen voor een vrouw, alleen al voor het lef te hebben van enige achterdocht van je eigen geloof. Even verbouwen zodat ze het nooit weer vragen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: