Nieuw

‘Jongeren’ en politie slaags in Borgerokko – ‘jongeren’ winnen, politie vlucht

Jongeren en politie raken weer slaags in Borgerhout: twee agenten naar ziekenhuis

Twee politiemensen zijn zondagmiddag lichtgewond geraakt bij een interventie in Borgerhout. Het politieoptreden lokte opnieuw veel toeschouwers, die zich tegen de politie keerden. Drie personen werden opgepakt.

De inspecteur zag de agressieveling een gebouw ingaan, waar ploegen in bijstand en het SRT hem in de boeien konden slaan. “De grote politie-aanwezigheid had intussen veel toeschouwers gelokt, die leuzen tegen de politie begonnen te roepen en met eieren begonnen te gooien.

De politie vertrok na de arrestaties om de gemoederen in de buurt te laten bedaren.

HLN >>

Weer, want vorige week was het ook al raak. Toen presteerde het Belgische journaal het om de schuld in de schoenen te schuiven van de burgemeester van Antwerpen, Bart de Wever. Die had namelijk gezegd dat hij op de Turnhoutse baan dezelfde porems zag als van hetzelfde soort geteisem dat de aanslag in Barcelona gepleegd had. Dus toen die ‘jongeren’ de politie aanvielen, was dat daardoor wel te verklaren wist de presentatrice van dienst te melden.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on ‘Jongeren’ en politie slaags in Borgerokko – ‘jongeren’ winnen, politie vlucht

 1. Die jongeren gewoon aanhouden voor iets onzinigs en dan buiten beeld helemáál kapot slaan.
  Daarna mededelen dat hij zijn halal vader maar moet gaan pijpen onder zijn rok.

  Like

 2. Henk der Niederlànder // september 10, 2017 om 23:27 //

  Wat te denken @Ron van op het politieburuau weerspannig geworden en daar ff flink bijwerken met een man of zes.
  En elke keer weer opnieuw na een paar keer zal de boodschap wel over gekomen zijn.
  Daar ben Ik vast van overtuigd.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 11, 2017 om 00:37 //

  Johan Cruyff zou zeggen; da’s logisch hè ?

  Like

 4. templars2017 // september 11, 2017 om 02:16 //

  Blijkbaar begint het potje te koken ,in den beginne onder andere linkse burgemeesters werd die voddekoppen niets in de weg gelegd , de ganse buurt verloederde in een razend tempo waardoor de originele bewoners de vlucht namen naar andere wijken.
  Nu dat er een andere wind waait is het opeens prijs ,meer controle ,een paar gespierde alhoewel genuanceerde uitspraken van de burgervader en de boel gaat aan het koken .
  Na die beruchte doch juiste uitspraak was er eerst een mars annex wandeling waarin voddekoppen en collaborateurs alom gingen op straat verkondigen hoe goed het leven was in borgerhout, geen kat die dat geloofd maar goed ,je moet weten dat die wijk de evenknie is van wat st. Jans Molenbeek is voor Brussel.
  Kort daarna worden agenten aangevallen om dat ze hun werk wilden doen ,waarop weer protest en nu weer prijs ,als de politie zich terugtrekt om de gemoederen te bedaren , wie verhit ze dan?
  Als een blanke Nederlander of Belg wordt gearresteerd omdat hij of zij iets heeft uitgevreten komen de blanken dan op straat ? lokken ze rellen uit ? Gaan ze de politie uitdagen met een half leger?
  Het is enkel als die crimislims in het vizier komen dan ,dan is er ambras en geen klein beetje!
  Je ziet het overal opkomen je mag die bruinvellen geen woord verkeerd zeggen of verkeerd aankijken of ze maken er een heel spel van met alle mogelijke gevolgen van dien ,de aansteekreden is altijd dat zij het slachtoffer zijn van ons raciaal ,xenofobisch ,islamofobisch gedachtengoed.
  Wij zijn niet de racisten en wat nog allemaal zij hebben ons verdomme geleerd om ze niet te vertrouwen ,het is nooit hun schuld want ze worden geviseerd ,dit is je reinste hypocrisie .
  Het is tijd om voor die geiteneukers 0 tolerantie in te voeren .
  Na een paar harde lessen zullen ze misschien een beetje respect krijgen wat dat is voorlopig compleet afwezig , ze beschouwen zich superieur ,en behandelen ons als vuil wie is hier de racist?

  Like

 5. Je mag toch hopen, dat dat secreet van het Belgische journaal inmiddels is ontslagen.

  Like

 6. Knieschoten. Hoger mag ook.

  Like

 7. Reinier Vangie // september 12, 2017 om 08:58 //

  De echte Europeaan moet zich gaan bewapenen want dat moslim schorem wat ja ja door ONZE overheid hier binnen wordt gehaald heeft zwaar schijt aan ons en denken dat ze boven de wet staan en dus van alles mogen uitvreten.
  Van ONZE overheid lees regering hoeven wij niets te verwachten erger nog wij zijn per definitie de misdadigers.
  De duivels zitten in Den Haag en in Brussel het enige wat wij hebben is ons lichaam en dat wordt met dood en verderf bedreigd door die moslim monsters en onze overheid..
  Wij worden in de steek gelaten dan moeten wij ons zelf maar beschermen met alle middelen die we maar te pakken krijgen.
  En ik doe dat en heb lak aan die terreur wetjes uit Den Haag.

  Like

 8. Niets is meer belangrijk van wat er is gebeurd en wat nog gaat komen. Plaats de link hieronder bij al je lezers en dan weten ze (we) wat er moet gebeuren. Accepteren en je laten onderwerpen of…. Op welke manier dan ook en hoe dan ook de moslims verdrijven en/of vernietigen. Er is geen andere keus. Nu tijd voor actie op grote schaal of …. voor eeuwig in de vernieling met ons geloof, cultuur, gewoontes en tradities…..

  http://franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam.htm [http://franklinterhorst.nl/Europa%20onder%20het%20zwaard%20van%20de%20islam_bestanden/image003.jpg]

  Europa onder het zwaard van de islam – franklinterhorst.nl Europa onder het zwaard van de islam. Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: februari 2002) (Laatste bewerking: 1 september 2017) Islam verwoest de rechtsstaat franklinterhorst.nl

  Graag een persoonlijke reactie hoe je dit artikel beoordeeld. Met vriendelijke groet Paul P. Veenstra ________________________________

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: