Nieuw

Feministische stront horzels.

Ik zie ze al zitten met hun behaarde lijven in de gemeenschappelijke safe-space van hun woongroepje. Tampons met menstruatiebloed gedoopt in een kopje kokend water met een vers stukje moederkoek erbij.

In de speelhoek zitten een paar genderloze kleuters poppetjes te kleien van feces die de feminazi’s iedere week ophalen uit het plaatselijke asielcentrum. Dit om de kleintjes al jong te leren snuffelen aan andere culturen.

Totdat plotseling een kzn (kind zonder naam) heel hard begint te janken omdat een geadopteerd excuus-Afrikaantje kak in kzn zijn/haar/het oogjes zit te proppen.

Het hele nijlpaardenhok volgevreten feministen springt hysterisch van hun GoodWeave fair-trade-hennep-natuur-tapijtje om de kleine mensjes vermanend toe te spreken:

“Oemfoefoe, zo gaan wij hier niet met elkaar om hé, agressie dulden wij niet. Haal die kak uit kzn zijn/haar/het oogjes, omarm elkaar, en ga lief verder kleien samen!”…

leesverder>>
niccolumndotcom
Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Feministische stront horzels.

 1. Anne Fleurtje is op Sjerrie, die wil haar niet doen of heeft haar gedaan maar ’t viel tegen en nu ligt ze dag en nacht met een versleten pianopoot te fappen. (Of hoe heet dat bij vrouwen?)

  Liked by 2 people

 2. Shadow1100 // september 10, 2017 om 11:31 //

  Zie ik dat goed op die linkerfoto? Staan er 2 politiemensen bij? En zij keken alleen? Opdracht van de (linkse) politieleiding vooral NIET ingrijpen??? De Pegida mensen die een roze varkensmutsje droegen werden aangehouden en afgevoerd. Dat vieze smerige stinkende linkse schele tuig mag kennelijk alles in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // september 10, 2017 om 11:50 //

  Deze blijft leuk:

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s