Nieuw

Dit is wat er gebeurt als je PVV-politicus wordt: ‘Ik werd met de nek aangekeken’

Door: Eric van den Berg

Wie bij de PVV aan de slag gaat als volksvertegenwoordiger komt daarna vaak moeilijk opnieuw aan de bak. Dat blijkt uit een rondgang van NRC Handelsblad onder oud-PVV’ers.

De krant sprak met 21 mensen die lokaal en regionaal actief waren geweest voor de partij. Veel van hen zeggen moeite te hebben opnieuw werk te vinden. Sollicitatiebrieven worden niet beantwoord, of een gehoopte werkgever verliest interesse wanneer het politieke verleden van een ex-PVV’er hem ter ore komt.

Lees verder:

https://wnl.tv/2017/09/09/is-er-gebeurt-als-pvv-politicus-wordt-werd-nek-aangekeken/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Dit is wat er gebeurt als je PVV-politicus wordt: ‘Ik werd met de nek aangekeken’

 1. Misschien kunnen al die bibberende PVV-raadsleden eerst bij mij eens stage gaan lopen want ik heb als iemand van het allereerste uur enorm veel ervaring opgedaan met mijn 17 jaar raadservaring in Almere en Utrecht. Gewoon doen dus !

  Liked by 2 people

 2. Is ook mijn hoofdreden om het niet te doen. Ik word nu al met de nek aan gekeken als ik alleen maar zeg dat ik op Geert stem. Dat ultra linkse en gewoon linkse spul heeft er geen moeite mee. Ultra linkse mensen willen toch al niet echt werken en gewoon links creëert baantjes.
  Kijk Geert brengt het verkeerd maar hij heeft wel gelijk, net zoals Pim gelijk had en alle anderen die voorspeld hebben dat de moslim cultuur niet met de Westerse cultuur samen gaat. Ze kunnen onderling nog geen eens met elkaar leven. Al die splinter moslim geloven.

  Liked by 1 persoon

 3. Enkel met de nek worden aangekeken is lastig, maar overkomenlijk. Het word lastiger als je famillie en je gezin worden bedreigd en aangevallen. Van de kraamkamer tot het zwembad, en alles ertussen. als je weet dat Antifa door staatsveiligheid word aangestuurd dan snap je dat al je gegevens gewoon beschikbaar zijn voor welk doel het mag dienen. De vraag hoe Volkert van der Graaf precies op de juiste plaats en tijd wist te staan waar hij stond mag je eigenlijk nog wel eens bekijken, veel informstie komt gewoon van de overheid. En of het nu een lekkende agent is die zijn criminele vriendjes van informatie voorziet, of het nu die bankbediende of verzekeringsmedewerker is die jou gegens op verzoek even geeft of gewoon een politicus of ambtenaar met toegang tot jou sofi nummer, of een interne ongeschreven memo van staatsveiligheid voor het personeel, als de staat je wil neerhalen ga je neer. Ze geven je niet eens de optie om te emigreren met een zakcent, enkel hun medewerkers zoals de pedofiel van Antifa of het kamerlid van terruergroep RARA krijgen dat voordeel. Maar goed, wat zou u doen voor 1.2 miljoen euro of een pensioen van anderhalve ton per jaar….Het gaat om het hebben van een onderhandelingspositie, en iedereen die in zo’n positie zit in Nederland is gekocht en betaald, als dan niet alvast een voorschot. Ook de “oppositie”, want met een gekochte oppositie is er namelijk geen plaats meer voor oppositie.

  En dat noemt men een rechtsstaat, een democratie. Het is een strontput van overelkaar heen buitelende graai kakkerlakken met iedere een ander gekrijs uit hetzelfde nest.

  Vrijhed begint als de laatse politicus heen en weer slingert in de wind.

  Liked by 4 people

 4. Tijl Uylenspiegel // september 10, 2017 om 15:50 //

  Duchesne ik denk dat we nooit de waarheid omtrent de moord op Pim Fortuyn zullen horen. Volkert van der Graaf was een milieuactivist, hoeveel milieuactivisten kent u die eruit zien als Bruce Willis met een kale kop en een bomberjack ? Pistoolschieten is vele malen moeilijker dan menigeen denkt, Volkert schoot op afstand vijf keer op een bewegend doel en alle schoten raakten vitale delen. Er zijn hardnekkige geruchten geweest dat 1 schot van een andere kant kwam. Nooit meer wat van gehoord. Luttele minuten na de aanslag was de politie in grote getale aanwezig gehuld in kogelvrije vesten die ze normaliter niet standaard bij zich hebben. Volkert was kort voor de moord vader geworden, niet echt een uitgelezen moment om een moordaanslag en het risico op een langdurige celstraf te nemen. Na de dood van Pim kwam Mat Herben als plaatsvervanger. Herben had bij Defensie gewerkt, Pim was fel tegenstander van de aanschaf van de JSF maar Herben heeft juist tegenovergesteld gehandeld.
  Allemaal toeval ?
  Ik betwijfel het zeer. Hij handelde in opdracht en niet op eigen initiatief. Dat verklaart ook de milde straf voor moord met voorbedachte rade. Een politieke moord nog wel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s