Nieuw

Criminele allochtonen willen liever niet bij de politie – pech voor Abu Aalbersberg

De familie ziet ze liever niet bij de taghoet werken en zal het ze ook niet in dank afnemen als ze hun eigen broertjes, neefjes, vaders en zonen op gaan brengen.

 Van de jongeren met een Turkse, Marokkaanse, Surinaamse en Antilliaanse achtergrond zegt 56 procent ‘zeker niet’ bij de politie te willen werken. Onder autochtone Nederlanders is dat 31 procent.

Het onderzoek is in opdracht van de Nationale Politie in 2015 en 2016 uitgevoerd, maar nog niet eerder openbaar gemaakt.

Als er ongunstige feiten zijn over de allochtonen dan kunnen we van de politie op aan om de cijfers onder de pet te houden, zo ook dit onderzoek dus. Of het nou om een aanslag ging bij Amsterdam CS, of als er een jihadaanslag gepleegd wordt op een wooncomplex waar een Charlie Hebdo poster hing, of als ‘jongeren’ een bejaarde doodslaan, of als de megacriminaliteit onder asielzoekers verzwegen moet worden.

De uitkomsten zijn voor de politie aanleiding om alles uit de kast te trekken om ‘nieuwe Nederlanders’ te werven.

Extra je best doen om gegarandeerd ongemotiveerd en misschien wel crimineel personeel binnen te halen. Knettergek.

De ondervraagde jongeren geven aan dat de politie discrimineert. Nederlandse agenten zijn in hun ogen ‘racistisch’, ‘ongeduldig’ en ‘blank’.

De politie verwijten dat ze ‘blank’ is en doodleuk aangeven dat die politie degene is die discrimineert. Wat een racistisch gajes zijn die allochtonen. En dat wil Abu Aalbersberg dan binnenhalen. Knettergek. Die allochtonen hebben wel een punt natuurlijk dat de politie discrimineert, de politie dekt namelijk hun misdaden toe zoals de voorbeelden hierboven aantonen.

Ook verwachten zij afkeurende reacties van familie en vrienden als ze bij de politie gaan.

Die zien de politie, en elke kafir, namelijk als de vijand, alleen goed om te onderwerpen en te beroven, zoals voorgeschreven door de koran.

Een kwart denkt niet door de verplichte screening heen te komen.

Schromelijke zelfoverschatting. Meer dan 60% van de Marokkaanse jongeren tussen 16 en 24 is met justitie in aanraking geweest bij een pakkans van 2%. Als de screening eerlijk zou verlopen zou waarschijnlijk niet één Marokkaan erdoor komen.

Allochtonen verwachten meer moeilijkheden, omdat de screening ook naar familieleden kijkt.

Met andere woorden; ze geven zelf toe dat hun familieleden crimineel zijn.

Vooral Nederlandse Marokkanen en Antillianen zien niets in een politiecarrière.

Die staan dan ook bovenaan in de criminaliteitsstatistieken.

Slechts 12 procent van de Antilliaanse en 15 procent van de Marokkaanse jongeren acht het mogelijk ooit bij de politie aan de slag te gaan.

Dat komt wél ongeveer omgekeerd evenredig overeen met het percentage dat in aanraking met justitie is geweest.

De Amsterdamse korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg zei eerder dit jaar dat hij wil dat de helft van de nieuwe agenten in zijn korps een migratieachtergrond heeft. Deze diversiteit is volgens de korpschef hard nodig voor de effectiviteit van de politie. “52 procent van de Amsterdammers heeft een niet-Nederlandse achtergrond.

Het komt niet bij de man op om Amsterdam wat meer een afspiegeling van wat Nederland ooit was te willen laten zijn. Te denken valt aan grootschalige migratie van al dat allah-tuig. Daar knapt deze stad wél van op.

Wij zullen in Amsterdam als politie die diverse kennis in huis moeten hebben om effectief te blijven.

Welke diverse kennis? Hij onderbouwt niet, specificeert niet, probeert niet eens hard te maken dat deze dadergroepen een bepaalde kennis in huis hebben. Hij praat Marcouch na (en heeft natuurlijk ook een tijdlang onder invloed van Elatik gestaan) die altijd pleit voor meer allahtonen bij de politie vanwege hun specifieke kennis.


2011, 19 juli, Volkskrant: “Eis van de politie dat die Marokkaanse agenten opleidt die Husseyn onderscheiden van Hassan, en Antilliaanse agenten die Romeo van Roberto onderscheiden.

Ik laat niet af er bij de minister voortdurend op aan te dringen de speciale Marokkaanse en Antilliaanse expertise te erkennen: relevante kennis over dadergroepen, effectieve recherchevaardigheden en specifieke inzichten over verhoortechnieken. Wie ontkent dat Marokkaanse en Antilliaanse agenten iets belangrijks kunnen wat andere agenten zelden kunnen, laadt de verdenking op zich het probleem van de geringe pakkans niet te willen oplossen.

Reactie Hoeiboei: “Ja, dat is een bedreiging, een regelrechte bedreiging aan het adres van ons allen. Doe wat ik zeg, want anders wil je het probleem niet oplossen. Marcouch legt niet echt uit wat dat iets belangrijks kunnen wat andere agenten zelden kunnen, inhoudt. Hij komt niet verder dan “relevante kennis over dadergroepen, effectieve recherchevaardigheden en specifieke inzichten over verhoortechnieken”. Maar als het al zo is dat Marokkanen of Antillianen iets kunnen wat anderen zelden kunnen, waarom kan die kennis dan niet eenvoudig overgedragen worden? Kunnen autochtone agenten die speciale expertise, die bij mij overigens helemaal niet zo speciaal overkomt, dan niet leren? Of gaat het Marcouch hier toch om iets anders: de taal, de cultuur, respect, dezelfde huidskleur…? Mijn god, als dit geen discriminatie is! Als ik Marcouch’ redenering volg dan kunnen ‘gewone Nederlanders’ nooit Marokkanen of Antillianen begrijpen omdat ze simpelweg geen Marokkaan of Antilliaan zijn en nooit zullen worden. De proefballonnetjes van Marcouch drijven zoals altijd op een speciaal op afkomst of cultuur te maken uitzondering.


Aalsbersberg zei overtuigd te zijn dat dit gaat lukken. Om het doel te bereiken zegt de korpschef dat de politie actief op zoek zal gaan naar nieuwe agenten met een migratie-achtergrond. “Wij zoeken Amsterdammers op die bij de politie willen werken. We gaan niet zitten wachten tot mensen zich melden.”

Nou Abu, je hoeft niet ver te zoeken. Je cellen zitten er vol mee. Maar niet raar vinden, dat na de allahtonen, de autochtonen de politie ook niet meer vertrouwen, tapijtkruiper.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Criminele allochtonen willen liever niet bij de politie – pech voor Abu Aalbersberg

 1. Als je niet durft op te treden om relschoppers te corrigeren en smeekt op je knieën om bij de zelfde relschoppers om hulp. Om de zelfde relschoppers te corrigeren, dan ben je toch echt niet voor honderd procent toerekeningsvatbaar.

  Like

 2. polderboy // september 10, 2017 om 21:11 //

  Die “jongeren” zeggen dat politie discrimineert. En ze vrezen dat ze, bij de politie werkende, door familie worden gediscrimineerd. M.a.w. ze zullen reeds ervaren hebben, dat familie ook de politie discrimineert.
  Dus wederzijdse discriminatie vindt plaats. Discriminatie is niet accepteren van de ander zoals hij is. Let wel: binnen de geldende regels hier.

  Dus als een moslim tegen mij zegt dat homo’s van zijn geloof verboden zijn, dan discrimineer ik hem omdat ik die moslim niet accepteer zoals hij is?
  Of wanneer ik niet met zijn inherent religieuze Jodenhaat meedoe, want Allah heeft de Joden verdoemd, dan discrimineer ik die moslim?
  Of als hij zeikt dat ze moslims kapot maken, en hij doelt op ISIS, Al Qaeda en Nusra, of gelijksoortige lui? Discrimineer ik dan?
  En omdat de moslim de dwingende sharia regels van zijn religie volgt, zal hij mij niet accepteren.

  Noem het discriminatie. Ik noem het niet met elkaar verenigbare normen en waarden.
  Logisch dat die lui niet bij de politie willen werken: en dat is maar beter ook.

  Like

 3. Leden uit groepen die in hoge mate de “verkeerde lijstjes’ aanvoeren gaan werven voor beroepsgroepen als politie/justitie/rechtbank (beroepsgroepen welke van oudsher tot doel hebben om diegenen die op diezelfde ‘verkeerde lijsten’ voorkomen aan te pakken) in de zekere veronderstelling dat NL hierdoor qua bestrijding van de criminaliteit grote stappen vooruit gaat maken,….. zoiets??!

  Waar in landen als bijv. Italië de criminelen/maffia nog enige moeite moeten doen binnen de overheid te infiltreren, worden deze lui in Nederland juist aangemoedigd om bij de overheid te komen ‘werken’.
  Dit alles onder het mom van ‘politieke correctheid’, ‘diversiteit’ en ‘afspiegeling van de samenleving’.
  Of – in normaal Nederlands- “dit alles ter vervolmaking van het nachtmerriescenario zoals wij dit voor ogen hebben”

  Op velerlei gebieden in Nederland spelen zich -en dit alle vele jaren- ‘Kafkaiaanse’ toestanden af.

  ‘Nederland’,…. het gesticht waar de gekken de leiding hebben overgenomen.

  Like

 4. Henk der Niederlànder // september 10, 2017 om 23:13 //

  Je kunt zeggen wat je wilt maar de rotgek Aalbersberg doet er dan ook alles voor om infiltranten binnen te halen van de Antilliaanse en Mocromaffia.
  Over enkele jaren de kranten vol over dit debacle en zoeken naar de schuldige komen ze niet verder als naar elkaar wijzen.
  Een parlementaire enquete kan dan nooit meer komen omdat er dan te dik op komt te liggen hoe totaal verrot het hele systeem is

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Lang leve de afspiegeling van de samenleving – Corrupte agent vaak allochtoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s