Nieuw

VIDEO: Massale vechtpartij tussen twee allochtone families met messen, hamers en staven na verkeersagressie

Na een massale vechtpartij woensdag tussen twee allochtone families op het Kiel (Antwerpen) zijn drie verdachten aangehouden. De drie mannen, allemaal leden van dezelfde familie B., worden onder meer beschuldigd van poging moord en slagen en verwondingen.  De familie B. is verontwaardigd want zij moest zich verdedigen tegen een massale aanval van de familie C.  Daarom heeft zij zelf een gsm-filmpje van de aanval vrijgegeven. Daarop zie je hoe de familie C., op het Kiel berucht voor haar betrokkenheid in drugshandel, naar de straat afzakt waar de familie B. woont.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3255248/2017/09/08/VIDEO-Massale-vechtpartij-met-messen-hamers-en-staven-na-verkeersagressie.dhtml

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on VIDEO: Massale vechtpartij tussen twee allochtone families met messen, hamers en staven na verkeersagressie

 1. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2017 om 00:25 //

  En altijd maar weer in groepen, in hun eentje durven ze niks. Maar ja, het zijn weer bekenden van de politie, waarschijnlijk draaideurcriminelen dus dat wordt weer een strafje van niks.

  Like

 2. Inderdaad drugsdealers worden in Nederland ook beschermd en slachtoffers,die daarmee niets te maken hebben,maar door hen worden gegijzeld voor geld en gruwelijk worden mishandeld en vermoord, krijgen de nabestaanden de politie aan de deur als ze iets over deze criminelen durven te zeggen in de trant van zijn toekomst is onzeker als draaideur crimineel.

  Like

 3. Wat een verrijking, geweld, drugshandel en vervuiling van het leefmilieu.
  Judas Sargentini, zag dat het goed was.

  Like

 4. Tijd voor andere politiek om de bevolking te beschermen. Daartoe kunnen mensen in elke Europese land voorgelicht worden:
  https://www.rtlz.nl/tv/laatste-videos/zeg-het-vn-vluchtelingenverdrag-op

  Gebeurt dat niet dan rest slechts bewapening van burgers opdat ze zichzelf kunnen beschermen waar overheden falen.

  Like

 5. Er bestaat een relatief grote kans dat op 16 september in de VS een burger/ rassen oorlog begint, die vermoedelijk over zal waaien naar Europa. De blanken in de VS gaan op die dat in verschillende staten de straat op om hun geschiedenis en erfgoed te beschermen, gewapend. De zwarten en hun blanke collaborateurs zullen hetzelfde doen, natuurlijk gewapend. Ik denk dat Amerika nu oorlog op eigen bodem zal krijgen, een met vele partijen die elkaar zullen bevechten, een beetje wat wij hier ook al in kleine omvang hebben.

  Dus direct na de orkaan(en) die in Florida zullen huishouden gaat er een andere orkaan los…

  Voor wie dollars heeft, beter inwisselen voor Zwitserse Franc’s of goud cq, zilver…

  Like

 6. ieznogoedh // september 9, 2017 om 15:44 //

  Ik zou zeggen, trap ze allemaal maar Europa uit, dan kunnen ze in hun eigen apenland gezellig verder vechten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: