Nieuw

Video: jihadleger landt op Siciliaans strand vanuit amfibisch landingsvaartuig

Dat komt na een succesvolle landing in Spanje vorige maand.

De marine van beide landen weigert de kusten van de aangevallen landen te verdedigen.

Het is een voortzetting van de jihad die ruim 12 eeuwen geleden begon;

Een aanval van moslims op Sicilië in de 7e eeuw [jaar 827] werd aanvankelijk beperkt tot de kustgebieden. Maar geleidelijk vestigde de moslims hun basis in Palermo [jaar 832] en van daaruit pleegde zij aanvallen en bezette uiteindelijk het hele eiland Sicilië.

Maar voordat dit gebeurde, verzette Sicilië zich voor vele decennia tegen deze indringers en dwongen hen zich tijdelijk terug te trekken. Maar uiteindelijk moesten de Sicilianen zich toch overgeven en een islamitische overheersing over hun thuisland werd een feit.
Zodra de Arabieren op Sicilië de macht in handen kregen, werd de islamisering in gang gezet door kerken te vernietigen of om te vormen tot moskeeën. Ook de samenstelling van de bevolking veranderde door de toelating van honderdduizenden islamitische migranten.
Een beschaving die vanaf de 8e eeuw vóór Christus had bijgedragen tot het scheppen van de identiteit van het westen, werd zodoende vernietigd.
Na de vernietiging van Sicilië waren de naar buit, vrouwen en macht zoekende Arabische moslims nog niet klaar, want dit eiland werd gebruikt als uitvalsbasis voor aanvallen op het Italiaanse vaste land (ze overrompelde Ponza, Gaeta, Ancona, Ascoli en Civitavecchia) en uiteindelijk bezette zij ook Salerno, Napels, Tarente, Bari, Brindisi. Ten slotte waren zij vastbesloten Rome, het hart van het christendom, aan te vallen. bron.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Video: jihadleger landt op Siciliaans strand vanuit amfibisch landingsvaartuig

 1. templars2017 // september 9, 2017 om 14:52 //

  Terwijl ieder het heeft over de invasie van het haatbaarden leger dat Europa overspoelt en datzelfde Europa weigert zijn grenzen te sluiten gebeurt dit .
  Het heeft duidelijk en pijnlijk weer hoe kwetsbaar Europa’s grenzen zijn.
  Laat ons eerlijk zijn als we de binnengrenzen niet kunnen beveiligen op een adequate manier ,wat moeten we dan met de kusten?
  Hoeveel km. open kust met vrije ingang naar het hinterland zijn er in Europa?
  Het is een thema die ik eens aan een lokale politieker heb voorgelegd samen met de vraag of onze stranden bewaakt werden.
  Bij het horen van een mogelijk landing scenario ,zoals hier te zien in de video’s, werd hij stil en wist niet wat antwoorden.
  Ook de havens zijn open gebied ,aan onze kust zijn inbraken en poging tot diefstal van boten gekend.
  Gelukkig zijn ze er niet mee weggeraakt, maar het legt de vinger aan de pols dat de mogelijkheid bestaat.
  Als in de toekomst Groot – Brittanië zijn grenzen sluit en er voddekoppen zullen moeten terugkomen dan wordt het vasteland belaagd aan twee kanten ,kustlijnen zijn moeilijk te bewaken, zeker bij nacht.
  als we de ganse situatie in perspectief nemen dan is er maar één conclusie ,we hebben geen verdediging , het enige dat kan gedaan worden is optreden als er iets verkeerd loop maar preventief is Europa een zwak gegeven.
  Kijkend naar Barcelona geeft perfect aan dat ,als de haatbaarden geen fouten maken, zij ongestoord kunnen doen en laten wat ze willen volledig ongedetecteerd.
  Barcelona is geen alleen staand geval ,in het zelfde rijtje zijn Parijs , Brussel ,Nice en al de anderen die niet vermeld zijn duidelijke tekenen dat de verdeiging van Europa schromelijk tekort schiet.
  Inlichtingendiensten doen wat ze kunnen (mogen) doch het blijkt ontoereikend te zijn tot de dreiging die alom aanwezig is .
  Soms wordt een aanslag verijdeld , maar de netwerken zijn zo groot dat ze zelfs niet in kaart kunnen worden gebracht , je kan de vijand en zijn intenties nu eenmaal niet zien als ze onzichtbaar zijn.
  De manier waarop die haatbaarden in Europa binnenkomen is één van dé heikele punten in Europa’s verdediging , als de landroutes opdrogen of onmogelijk worden dan zijn de kusteneen perfect alternatief.
  Hetgeen te zien is in de video’s kan dus het toekomstig beeld zijn om ongezien Europa binnen te komen.

  Like

 2. Semper paratus // september 10, 2017 om 11:42 //

  Hoogste tijd om weer verzetsbewegingen op te richten! Gewapend en wel!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: