Nieuw

People flee Google as DuckDuckGo grows

Now that Google does not even hide that they monitor you, it’s good to have an alternative. The search engine DuckDuckGo has had huge growth in recent months.

People flee Google as DuckDuckGo growsIn 2013, Edward Snowden released documents proving that the NSA was conducting warrantless online surveillance at a massive scale, something many had already suspected. In the subsequent year, many people have sought out more secure software to help ensure that their digital privacy remains intact. Groups such as the Electronic Frontier Foundation have subsequently promoted alternatives to popular software which can be easily adopted; such as DuckDuckGo to replace Google. As a result, DuckDuckGo’s popularity has skyrocketed.

According to newest stats from Alexa.com, DuckDuckGo has almost doubled its global popularity in the past year – ranked as the 400th most popular website… /The search engine is far more popular than other privacy oriented search engines such as Ixquick or Searx.

DuckDuckGo has been a bit of a magnet for privacy-oriented folk with it promising not to store personal information, track you around with ads, or in any other fashion…

/Google and Google’s YouTube, along with Facebook and Twitter, are also submissive to Merkel and the EU’s new guidelines to kill free speech, so switching to DuckDuckGo instead of Google, is thus highly advised not to support the company complicit in destroying free speech…

readall>>
speisa
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on People flee Google as DuckDuckGo grows

 1. Uit de tas van google en youtube geklopt in dollars .
  Since vrijdag 8 september 2017 16:23, clicked 15420 of the 15448 ads collected (300 showing), total estimated cost = $23985.98
  En zo sla je terug wil je weten hoe en ben je de censuur en schending van je privacy ook zat ? video met uitleg .

  Prog s used:
  Adnauseum
  Trackmenot = een auto klikker
  Firefox browser 51.0.1 ………. tijdens install maitenance tool uitklikken bij instalatie opties en na de instalatie direct de auto updates uitzetten aangezien firefox zn structuur heeft veranderd en de apps anders niet werken .
  Enjoy .

  Liked by 2 people

 2. hslot4,
  had een VPS opgezet om anoniem te surfen. Het was een ubuntu image op vultr server, vond het bijzonder traag met remote desktop.

  Like

 3. zelf gebruik ik ixquick.eu, ook wel startpage geheten.
  DuckDuckgo is amerikaans, dus valt onder de patriot act.
  ixquick is van origine Nederlands. Helaas hebben ze tegenwoordig ook servers in de US staan.

  Liked by 1 persoon

 4. Laat ze maar wat zeggen ze hun douwen advertenties in mn gezicht en ik klik ze aardig van me toch ? ik verdien er niets aan dus maak me maar wat .

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: