Nieuw

Michael Adebolajo het levend bewijs dat de doodstraf met grote spoed en terugwerkende kracht moet worden ingevoerd

Op 22 mei 2013 vermoordde deze islamitische terrorist en fanatiek aanhanger van de pedofiel zonder vrede de Britse soldaat Lee Rigby en al doende vernietigde hij tevens het leven van de familie van Lee Rigby. Zoals een goed moslim betaamd deed hij dit niet alleen maar reed hij samen met zijn mede lafbek, Michael Adebowale, in op de militair om hem vervolgens met een hakmes te vermoorden. En nu eist de islamitische hond 25.000 pond van de Britse regering wegens hem aangedaan psychisch leed.

Doodknuppelen is nog te goed voor dit gedrocht van allah. (voor de mij hatende specialisten der Nederlandse taal, allah is niet hoofdletter waardig en om deze reden niet met een hoofdletter geschreven.)

Onderstaande video kan schokkende invloeden nalaten aangezien deze moordende moslim dat zegt wat vele wegkijkende moralische gutmenschen maar blijven ontkennen.

Onderstaande foto, afkomstig van Youtube, toont Brits militair Lee Rigby met naast hem de islamitische rotkop van zijn moordenaar

1

En waarom? Tja terwijl deze islamitische moordenaar opgesloten zat in afwachting van zijn uiteindelijke gevangenisstraf bedreigde hij een aantal bewaarders en viel hij bewakers aan in de gevangenis. Tijdens de hierop volgende schermutselingen verloor deze hond van allah twee voortanden tijdens de worsteling waarbij hij door vijf bewaarders uiteindelijk werd overmeesterd. Beetje jammer met de zelfde moeite hadden ze hem heel wat meer schade kunnen doen toekomen, maar dat is dan weer mijn persoonlijke mening en deze staat hier helemaal buiten.

Michael Adebolajo, die beter bekend staat als ‘de islamitische slager van Londen’ heeft nu dus de Britse regering aangeklaagd aangezien hij wat tanden mist, nou en? Hij klaagt aangezien er volgens hem ‘buitensporig geweld’ is gebruikt. Wanneer je eenvoudigweg je bek dicht houd en geen bewaarders aanvalt dan is er geen enkele noodzaak om ook maar enige vorm van geweld tegen je te gebruiken. Gewoon een gevalletje van eigen schuld dikke bult lijkt mij. Zou het dan zo kunnen zijn dat de gevangenbewaarders een en ander een beetje hebben uitgelokt om op legale wijze wraak te kunnen nemen op deze moordenaar? Ja dat zou best kunnen en geef ze eens ongelijk, ik niet in elk geval wat mij betreft mogen ze al die terroristen uitdagen en (half)dood slaan. Opgeruimd staat netjes en het scheelt de belastingbetaler een hele hoop geld.

De doodstraf voor een zo duidelijk en volledig bewezen gruwelijk misdrijf is de goedkoopste oplossing waarbij de kans op herhaling eenvoudigweg 0,0% is. Ik zeg doen zonder enige aarzeling of vorm van medeleven in de richting van de daders of hun familie.

Nu kost het de Britse belastingbetaler klauwen vol geld om eens te beginnen met de verdediging aangezien dit soort honden ook recht op een advocaat schijnen te hebben. Gelijk doodschieten op straat en ook deze kosten heb je niet. Zelf lult hij in het bijgevoegde filmpje over oog om oog en tand om tand dus ben ik van mening dat hij het zelf ook met de doodstraf eens zou zijn en des te eerder hij in zijn walhalla van neuk geilen geitjes is aanbeland des te beter, althans volgens zijn eigen grote gruwelen boek der pedofilie en moord .

Helaas doen ze en we dit niet dus de kosten van deze moslim moordenaar maar eens bekijken. Politieonderzoek en juridische kosten komen op 75.000 pond voor dit gevalletje terwijl eerdere kosten al 200.000 pond bedroegen om de terrorist te kunnen bijstaan.

Tellen we nog even levenslang en 45 jaar gevangenisstraf voor de daders, dus gratis kost en inwoning, erbij op en je ziet wat deze moordenaars de staat kosten.

Dit kan en mag wanneer de gevangenisstraf iets op zou leveren en deze sadisten van allah op een juiste manier terug de samenleving in zouden kunnen gaan, maar dat is bij vrijwel niet één islamitische moordenaar het geval. Conclusie de dood en niet op zachtzinnige wijze.

  “Adebolajo toont geen enkel teken van berouw of spijt voor het leven dat hij heeft genomen of de familie die hij heeft vernietigd

En dat zijn de woorden van de moeder van Lee Rigby, meer wil ik hier niet meer aan toevoegen.

Met groet Bolo

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Michael Adebolajo het levend bewijs dat de doodstraf met grote spoed en terugwerkende kracht moet worden ingevoerd

 1. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2017 om 14:40 //

  Wat velen zich niet beseffen is dat hij waarschijnlijk niet zelf op het idee kwam voor een schadevergoeding, dat vereist enige intelligentie en kennis van de Engelse wetgeving en die zijn bij dit stuk verdriet geen van beide aanwezig. Daar zitten dus één of meerdere advocaten achter die een graantje willen meepikken. En dat graantje mag de Engelse belastingbetaler ophoesten.
  Conclusie, de doodstraf is de beste en tevens goedkoopste oplossing, dit soort slagers mag nooit meer in een samenleving worden losgelaten, zekerheid voor alles dus, maak er maar een eind aan, en gebruik maar een beetje een pijnlijke manier tenslotte deed hij daar zelf ook niet kinderachtig over.

  Like

 2. MoslimMolen // september 9, 2017 om 15:33 //

  In de fik met de rat en de gehele tering familie , sterker ’t hele getto!

  Like

 3. Geef machthebbers nooit het instrument om onderdanen legaal te vermoorden.
  http://www.dutchfreepress.nl/voor-tegen-de-doodstraf-heeft-niets-met-menselijkheid-te-maken-theodor/

  Door onze vriendin Blondemevrouw 😉

  Like

 4. Blijkbaar is de politie van Cambrils meer mans dan het hele korps van het VK. De politie is blijkbaar meer bezig met anti islamieten te pesten zoals een Tony Robinson dan met de terroristen. Goed geschreven artikel!

  Like

 5. Fub, als je het oordeel aan een jury geeft dan ligt de macht bij de bevolking.

  Like

 6. Als een geestelijke in een christelijke kerk op zou roepen om moslims te vermoorden, zou die gelijk opgepakt en vastgezet worden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: