Nieuw

Ik hield ervan om vrouwen te martelen. Vooral wanneer hun vaders of mannen daarbij waren

Het Kwaad: De vrouwelijke ISIS-deserteur, die alleen bekend staat als Hajer, onthult hoe ze tijdens haar tijd met Al-Khansaa vrouwen heeft gemarteld.

Een vrouwelijke lid van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) beschrijft de wreedheden die zij heeft begaan, en zegt dat Britse vrouwelijke jihadisten het meest sadistisch zijn.

Een vrouwelijke deserteur van de Mohammedaanse ISIS zegt dat ze graag andere vrouwen in het bijzijn van hun families martelden tijdens haar verblijf in een jihadistische brigade in Raqqah in Syrië.

De vrouw, die alleen bekend staat als Hajer, legt uit dat de Britse vrouwelijke jihadi’s de meest sadistische beulen zijn. De 25-jarige was een van de eerste rekruten die zich aansloot bij de Al-Khansaa Brigade, een geheel vrouwelijke groep die wordt vergeleken met Hitler’s Gestapo.

Al-Khansas rol was – en is – om als een religieuze politie te dienen, zij zorgen ervoor dat de inwoners van Raqqa, de zogenaamde hoofdstad van de islamitische staat, de strikte regels volgen die mohammed heeft opgesteld.

Hajer onthult dat de Brits-geboren vrouwelijke jihadisten een ‘biter’ gebruiken, die naar verluidt “meer doet pijn doet dan een bevalling”. De afbeelding is een soortgelijke ‘biter’.

Voor degenen die de regels breken wacht een harde straf, maar Hajer zegt dat ze geen problemen had met het uitvoeren van wrede martelingen. “Ik hield ervan, ik hield ervan om Syrische vrouwen te martelen – vooral wanneer hun vaders of mannen daarbij waren.”

Ze vertelt ook dat ze getuige is geweest van de marteling en moord op een Jordaanse legerpiloot die levend werd verbrand.

Muath al-kasasbeh werd op kerstavond 2014 gevangen genomen nadat zijn F-16 gevechtsvliegtuig neer was gestort in de buurt van Raqqah . In januari 2015 bracht ISIS een huiveringwekkende video uit waarin de 26-jarige in een kooi levend werd verbrand.

“Ik herinner me nog steeds hoe Um Salama en Um Rayan hem gemarteld hebben. Het was de meest wrede marteling die ik ooit heb gezien.”

Lees meer:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4865326/Female-ISIS-torturer-describes-horrors-inflicted.html

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4988 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Ik hield ervan om vrouwen te martelen. Vooral wanneer hun vaders of mannen daarbij waren

 1. Gauw een uitkering en Miele zodra de teef hier is, dat zijn ee qua menselijkheid en qua dank wel verplicht toch? En dat de zorgpremie omhoog gaat heeft behalve met veel wanbeleidook te maken met het door ons betalen van de medische verzorging van IS leden, de zwaargewonden worden in Europeese revalidatie centra en ziekenhuizen behandeld nota bene, gratuit !

  Nou ja, gratuit, door onze premies….

  Like

 2. Drs P en Jesse K. zien deze lieden graag terug komen.
  U vraagt waarom?.
  Deze sadisten zijn een welkome aanvulling op de de straatterroristen van de Antifa.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 9, 2017 om 14:47 //

  Nee ik ga het verslag van haar wreedheden niet lezen, dat kost me m’n nachtrust, en ik geloof het zo ook wel. Maar hieruit blijkt wel dat al die zogenaamde terugkeerders veel harder aangepakt moeten worden, we hebben nog geen begin van een idee wat ze daar allemaal hebben uitgespookt of wat ze gezien hebben. Dat is blijvend, dat gaat niet zomaar weg als je weer terug bent. Het zijn dus wandelende tijdbommen waartegen een samenleving beschermd zou moeten worden.

  Like

 4. Natuurlijk wordt dat desertatieverhaal door de Roverheid weer geloofd. Alsof een kampbeul deserteert en dan vrijuit hoopt te gaan.

  Like

 5. lol ik hou ervan om moslims te martelen.

  Like

 6. Duchesne // oktober 11, 2017 om 10:25 //

  Een smeerlap die ene leven lang misdrijven pleegt en zich “bekeerrd” word met open armen ontvangen, een goed mens die een leven lang anderen helpt en bijdragt aannde samenleving word bij een kleine misstap tot de grond toe afgebroken en tot in de eeuwigheid verketterd.

  Zo werkt een systeem dat bevestiging nodig heeft om de eigen gebreken te compenseren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: