Nieuw

COA geeft 40 miljoen uit om meer Somalische kinderbijslag-jihadisten oorlog te laten voeren tegen Nederlanders

Opknapbeurt AZC Gilze kost 40 miljoen euro

Het AZC in Gilze gaat voor circa 40 miljoen euro op de schop. Voor dat bedrag worden een kleine vijftig Rijksmonumentale panden verbouwd en gemoderniseerd voor de opvang van 1200 mensen. Ook komen er kantoren en levert het honderd banen op. Naar verwachting start het project in oktober volgend jaar. Brabants Dagblad >>

Is dat niet faantaastisch? Het levert banen op. Voor Collaborateurs, die het geen probleem vinden dat hun mede-Nederlanders afgerost worden. Of dat Somaliërs katten doodgooien.

In Gilze bij Rijen. Vandaar Gilze-Rijen. Daar hadden we vandaag nog dit bericht over:

Je reinste terroristen, met tien 10 kinderen.

Tien 10 kinderen, die allemaal kinderbijslag krijgen. Het effect van de financiële jihad wordt gevaarlijk onderschat. Het put ons land uit. Het zorgstelsel staat op instorten door de mohammedanen, de sociale zorg is binnenkort onhoudbaar.

Die tien 10 kinderen zullen, als het een beetje tegenzit, ook weer allemaal tien 10 kinderen maken. We worden ons eigen land uitgeneukt en we betalen het zelf. Demografische jihad is ook jihad, en de moslims wéten het.

In dit geval offert het COA Rijksmonumenten op. Ons cultuurgoed. En, het jihadtuig, komt dus niet op één locatie, zodat het nog enigszins gecontroleerd zou kunnen worden als onze politie niet al overgelopen was, maar wordt verspreid over het hele gebied.

Het COA is een jihad-organisatie en wij mogen het financieren.

Kinderbijslag voor mohammedanen moet per direct gestopt worden. Het geld dat we er aan uitgeven moeten we besteden aan het remigratieprogramma.

Somaliërs hebben een gemiddeld IQ van 65, en hebben een extreme haat tegen alles wat niet islamitisch is. Het zijn onze zelfverklaarde vijanden. Somalië is zó erg dat zelfs de Amerikanen zich er uit teruggetrokken hebben, en die hebben nog een leger.

Nog los van de kinderbijslag-jihad gaan Somaliërs gegarandeerd ons zorgstelsel compleet slopen:

Van islam gaat het al koken in je hersenpan, maar als je er elke dag een paar handenvol qat aan toevoegt en je je eeuwenlang voortplant met je meest naaste familieleden dan heeft dat op zijn zachtst gezegd niet een gunstige invloed op je geestelijke ontwikkeling.

One in three Somali’s has been affected by some kind of mental illness, a prevalence which is higher than in other low-income and war-torn countries. (bron)

The relentless shelling, fighting, killing and maiming, along with the repeated displacement of communities, has taken such a toll that Habeeb is on record as saying he doesn’t believe anyone in the whole of southern and central Somalia has good mental health.(bron)

We hebben hier niet de capaciteit, noch het geld, noch de kennis om dat op te lossen. Om die arme zielige Somali’s te helpen kunnen we ze het beste terug sturen. De hoogwaardige en verfijnde islamitische cultuur waaraan we alle moderne wetenschap te danken hebben is zelf het beste toegerust om dergelijke getraumatiseerde gevallen op te vangen.

01

Many Somalis attribute behavioural problems to bad spirits and seek help from religious leaders or traditional healers. One of the most extreme treatments involves locking a person up with a hyena.

“In Somalia, there’s this belief that hyenas can see everything including the thing that causes mental illnesses,” says Habeeb.

“Two hyenas were brought from the bushes and brought to Mogadishu. Patients were locked in a room with the hyena with the belief that when the thing that caused the mental problem sees the hyena it would leave the body of the patient and the patient would be fine after that.”

This treatment is not cheap – the cost can be around $560, according to Habeeb. It’s also highly dangerous. Patients are left with long lasting trauma, physical injuries and even die, according to a WHO report on mental health in Somalia.

Het gaat er bij mij niet in dat beleidsmakers dat niet weten. Het is dus bewust beleid om Nederland te vernietigen. En mochten ze het niet weten, dan zijn ze te onwetend en dom om op de posities te mogen zitten waar ze zitten. In beide gevallen moeten ze weg. Goedschiks of kwaadschiks.

Het genocidale gajes van de VVD roept al veertien 14 jaar dat ze iets aan Somaliërs zullen doen.

En PvdA leden gaan nota bene zelf op vakantie naar Somalië.

Het is tijd voor een uitwisselingsprogramma. Voor elke Somaliër met tien x tien kinderen die we binnenlaten, sturen we 1000 VVD-ers en PvdA-ers naar dat vakantieland.

Vies vuil tuig !

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on COA geeft 40 miljoen uit om meer Somalische kinderbijslag-jihadisten oorlog te laten voeren tegen Nederlanders

 1. Weer een mooi dorp verziekt en onveilig gemaakt met zulk fokvee ,wat alles kan verzieken.

  Like

 2. Hoeveel van dergelijke incidenten moeten nog plaatsvinden voordat de gehele autochtone bevolking in opstand komt en de algehele confrontatie aangaat met deze primitieve individuen die geen enkele positieve bijdrage kunnen en willen leveren aan onze samenleving.

  Waarom kunnen Somaliërs niet integreren en een plaats veroveren op de arbeidsmarkt?

  Om de volgende redenen: ze ontberen de motivatie en vooral de zelfdiscipline om de handen uit de mouwen te steken en deel te nemen aan het arbeidsproces.
  Voor hun is het een sport om zoveel mogelijk te profiteren van de verzorgingsstaat, hoe meer kinderen, hoe meer Kindertoeslag, Zorgtoeslag, Huurtoeslag etc. en als dank terroriseren zij hun onmiddellijke omgeving op alle mogelijke manieren.

  24 uur per dag gegil en gekrijs, verloedering en verpaupering en de medewerkers van de Sociale Diensten zijn er kind aan huis om voorlichting te geven op alle mogelijke gebieden. Want het zijn immers zielige en getraumatiseerde vluchtelingen die huis en haard hebben verlaten om het vege lijf te kunnen redden.
  Dat deze gewetenloze profiteurs regelmatig op vakantie gaan naar hun voormalige thuisland is al enige decennia bekend. Maar hier wordt niet tegen opgetreden om deze kwetsbare etnische minderheid vooral niet te stigmatiseren.

  Met een Linkse Goedmens is over deze problematiek geen zinnige discussie te voeren, dat op deze manier onze verzorgingsstaat wordt uitgehold, dat deze creaturen geen Zorgpremie betalen, laat staan het Eigen Risico wordt weggewuifd als zijnde stemmingmakerij en regelrechte discriminatie.

  Vele Nederlanders vragen zich af waarom jaarlijks die forse verhogingen plaatsvinden ondanks de schone beloften in verkiezingstijd hier een einde aan te maken.

  De echte reden is dat enkele honderdduizenden allochtonen, waaronder asielzoekers, Turken en Marokkanen doodsimpel weigeren die premies en het Eigen Risico te betalen.

  Omdat bij de wet geregeld is dat iedere inwoner van dit land recht heeft op medische zorg, aanvullende hulp en medicatie worden deze personen toch geholpen bij ziekte, zwangerschap en andere calamiteiten.

  Iedere Zorgverzekeraar is verplicht een financiële bijdrage te leveren om dit structurele probleem in de praktijk op te kunnen lossen. Er wordt op deze manier een potje gevormd en vandaar uit wordt de hele zaak gefinancierd.

  Daar er ieder jaar meer van deze gevallen bijkomen door de komst van nog meer vluchtelingen en de gezinshereniging stijgen de premies en het eigen risico ook automatisch.

  De Linkse politieke elite en de Zorgverzekeraars zullen dit nooit aan de grote
  klok hangen om het draagvlak van onze bevolking voor deze charitas niet in gevaar te brengen.

  VOLKSVERLAKKERIJ OF REGELRECHTE DIEFSTAL?

  Like

 3. Gezien de -voor zover betrouwbare- uitslag van de vorige TK verkiezingen is een groot deel van de Nederlanders het blijkbaar nog steeds volledig eens met het gevoerde beleid van de overheid/regeringen van de afgelopen decennia mbt de ongebreidelde import van islamitische/allochtone bevolkingsgroepen. (waarbij qua herkomst van voornoemd volk de keuze bij voorkeur uitgaat naar bewoners uit gebieden van -letterlijk- het meest.achterlijke deel van deze planeet)

  Gezien bovenstaande stelling zouden dus die Nederlanders die bij voortduring verkeerde keuze’s maken in het stemhokje maar vervolgens gaan ‘klagen’ op het moment dat zij -als gevolg van hun keuze- de islamitsiche/allochtone ‘geneugten’ ineens in hun eigen omgeving én aan den lijve ondervinden er goed aan doen hun mond stijf dicht te houden, stil in een hoekje te gaan zitten en te genieten van de door hen zo gewenste ‘diversiteit’. Daarbij tegelijkertijd verheugen op het feit dat het slechts de eerste aanzet is tot nog veel meer ‘genot’.
  Tenslotte zijn zij meer dan wie ook diegenen die het, én is gegund, én op hun wenken worden bediend.

  Like

 4. Deze Somalische serie-neuker met zijn 10 kinderen moeten ze meteen over de grens zetten.
  Wat een stelletje profiteurs .

  Like

 5. Afrikanen deden voordien niets anders en dat is in de huidige tijd niet verandert alleen aan stammenoorlogen. Af pakken waar de ander voor had gezorgd. Dat doen ze nu weer maar dan in Europa. Het gebeurd nu al dat in een AZC de verschillende stammen met elkaar op de vuist gaan. En verder moet je toeslagen zoals kinderbijslag verdienen door gewerkt te hebben. Ze moeten zo wie zo dat hele stelsel op de schop gooien. Werken doen ze alleen als ze gedwongen worden. Het is makkelijker te stelen en je hand op te houden.

  Like

 6. Gerrit Tienkamp // september 10, 2017 om 10:10 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  ZWART TUIG

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: