Nieuw

Schoten gelost op Sint-Maarten

Bij plunderingen op Sint Maarten zijn schoten gelost. Dat bevestigt generaal-majoor der Mariniers Richard Oppelaar. Er zijn veertig politieagenten ingevlogen uit Aruba en Curaçao om bijstand te verlenen.

Defensie zet militairen in om de orde te handhaven. Er lopen mensen met machetes, knuppels en geweren op het eiland. “Er zijn zeker locaties waar het grimmig is. De supermarkten zijn inmiddels leeg. Er is geen bevoorrading meer. Dus mensen zijn op zoek”, zegt de generaal.

Telegraaf >>

Juweliers, elektronicazaken, een Apple-winkel, hotels, allemaal zijn ze leeggeplunderd op Sint-Maarten na de orkaan Irma. Mensen lopen met tv’s en koelkasten over straat. Dat zegt de 29-jarige Nathalie Tackling. Ze zag files doordat mensen met winkelwagens over straat liepen om de ene na andere winkel leeg te halen.

ANP

Zie ook:

Afrikaanse toestanden op St. Maarten – negerbendes met machetes trekken plunderend rond

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Schoten gelost op Sint-Maarten

 1. Hebben we nog munitie dan?.

  Like

 2. Kortom, nog voor de storm is gaan liggen doen negers hun negerding en mogen blanken weer beschaving brengen. Nothing’s changed 😀

  Liked by 1 persoon

 3. Laat ze toch, al dat gecorrigeerd kunstmatig gedrag is mensonterend. Laat de bomen de bomen, de takken de takken en laat slingeren wie dat wil en de drang voelt.

  Politie van Aruba en Curacao? Goed idee, kan de Venozueliaanse maffia (wat een kut moeilijk woord) ook eens de klauwen uitspreiden. Waarom denken dienaren van de overheid dat iets kan worden opgelost door elders de zandzakken uit de dijk te trekken om het lek bij de buren te dichten. Net als Hamburg met de G* (ik weet niet meerhoeveel G maar fuck it) , halen ze uit het hele land politie, zodat vele posten elders zwaar onderbemand zijn. En is er meer criminaliteit daardoor? Wel als de pers en de politie eerlijk berichten over wat er gebeurd wel, maar wat is de meest eenvoudige oplossing? Als ze dat niet doen is er niks gebeurd, toch? Net als de golf van berovingen en verkrachtingen door asieleisers en allochtoon gespuis, die golf is ineens opgehouden sinds de politie de aangiftes niet meer noteerd en de krant de berichten gewoon niet meer plaatst. Beetje net als iemand in de famillie die het hele gezin is kwijtgeraakt door een ongeval, als je de persoon ontwijkt heb je ook geen last van verdriet of compassie….

  Het werkt ! Althans voor de hufters die dit land regeren en de hufters die voor geld blindelings de andere hufters steunen en hun vuile klusjes opknappen. Ziel en troosteloos volk, je zou er niet eens op willen pissen, het is dat ze met veel zijn en je naar believen kunnen opsluiten, afschieten en financieel kapot maken. Je moet het zien als ene puist op je kont, lang veel last maar ooit gaat die puist vanzelf kapot, zoniet kun je nog altijd het probleem oplossen met een keukenmes.

  Like

 4. Toch vreemd hoe bij Harvey in texas dit soort taferelen er niet waren. Had natuurlijk niks te maken met “you loot we shoot” signs.

  Like

 5. Japan, tsunami, ook geen plunderingen.
  Het is negergedrag, laat we het maar noemen wat het is.

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: