Nieuw

Politie houdt (weer) informatie achter: Brandstichting was islam gerelateerd

Een cliënt van moslim jeugdwerker Bilal L. heeft in 2015 brandgesticht bij een wooncomplex waar een poster van Charlie Hebdo voor het raam hing. De politie verzweeg tijdens de onderzoeksfase dat de poster mogelijk de aanleiding voor de brandstichting kon zijn.

Lees meer:

https://www.pressreader.com/netherlands/de-telegraaf/20170908/281633895391296

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8626 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Politie houdt (weer) informatie achter: Brandstichting was islam gerelateerd

 1. Iets concreter graag in het vervolg. Het is opnieuw de Amsterdamse politie die zaken onder de pet probeert te houden.

  In mijn dorpje doet de politie het gewoon prima. En ook in de grote stad Rotterdam heeft de politie de wind er onder. De rotzooi zit in A’dam en Den Haag, daar zitten de burgemeesters vuistdiep in de moslimtang.

  Like

 2. @Krelis, heeft Achmed zich bekeert?.

  Like

 3. @Krelis
  Ik vermoed dat t in de kleinere dorpen nog wel gaat, maar alle grotere steden zijn al verloren wat dat betreft.
  Overigens, in wat voor dorpje mag dat wezen? Bij ons in de buurt (gemeente Renkum, vlak bij Arnhem) IS helemaal geen politiebureau meer. Keuze uit Wageningen, waar het bureau slechts enkele dagen per week open is, of Arnhem, dat al zo ongeveer de grootste jihadstrijders leverende stad was die nu ook nog eens onder Marcoush valt.
  En net als bij ons zijn er steeds meer gemeentes met alleen dorpjes waar helemaal geen politie meer is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s