Nieuw

Polen houdt voet bij stuk: moslimkolonisten komen er niet in

Jan Sobieski nadat hij de Ottomaanse barbaren verslagen had voor de Poorten van Wenen

Polen zal blijven weigeren om migratiejihadisten toe te laten volgens de herverdelingsregeling van de illegale Europese Unie (EU). Het Europese Hof van Justitie, dat ook illegitiem is, in Brussel, oordeelde woensdag juist dat de voortzetting van het Derde Rijk, de EU, het recht heeft lidstaten te dwingen moslimveroveraars op te nemen. Elsevier >>

*Policore door Elsevier gebruikte termen om te verhullen dat het om mohammedaanse veroveraars gaat zijn verbeterd in het aangepaste citaat.*

Hongarije liet eerder vandaag weten dat het zich ook niet neerlegt bij de uitspraak van het Brusselse Hof. Minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó zei op een persconferentie dat het oordeel van het hof ‘onaanvaardbaar’ is. ‘Dit besluit brengt de veiligheid en toekomst van heel Europa in gevaar.’ Volgens de minister gaat het hier om ‘een politiek besluit’.

Het is een ongekend dictatoriaal besluit van dit illegale Hof. Het zegt dat landen geen soevereiniteit hebben om te bepalen wie ze wel en niet tot hun eigen land toelaten. In feite zijn de landen dus opgeheven, bezet, ingelijfd door de Duitsers, die weer de islam inzetten bij de zoveelste maal dat ze een oorlog uitlokken op het Europese continent.

Het heeft ook iets goeds. Duitsers die Polen hun wil op willen leggen dat gaat er erg slecht in bij de Polen. Ik heb het al vaker geroepen; ik zie maar twee manieren waarop deze ellende gestopt kan worden. De EU moet ontploffen, 1 – dat kan doordat de lidstaten elkaar ruziënd de tent uitvechten, en hopelijk leidt dit ertoe als de EU-commissie het op de spits wil drijven, 2 – of door een financiële implosie, want de financiële crisis is nog lang niet weg. Die is alleen bedolven onder 80 miljard Weimar-Draghi’s per maand. En we weten hoe dát de vorige keer afgelopen is.

 

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Polen houdt voet bij stuk: moslimkolonisten komen er niet in

 1. Gerrit Tienkamp // september 8, 2017 om 13:26 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
  Standvastige mensen

  Liked by 1 persoon

 2. De Polen in West Europa zien met eigen ogen de verloedering, geweld en onverdraagzaamheid, die de moslim kolonisten met zich meebrengen.
  De aversie tegen Duitsland, die de migratie aan de rest van de EU opdringt, is groeiende in Europa.
  Na de Keizer en de Korporaal, is het nu de Kanselier, die met het voorbestaan van Europa speelt.

  Liked by 1 persoon

 3. De rechters zijn niet onafhankelijk. Worden door de EU VET betaald en misschien nog omgekocht ook. DAT ze NIET onafhankelijk zijn bleek in dextrine van de crisis. Ondanks dat het slecht ging wilden de parlementariërs een loonsverhoging die al eerder was vastgelegd en decanen wilden dat niet. Als ze het er niet mee eens waren zou het conflict worden voorgelegd aan het hof maar werd er door de parlementariërs fijntjes bijgezet dat die ook door de EU werden betaald. Conflict van de baan en verhoging ging door. Terecht natuurlijk want met een salaris van tussen 39 en 40.000 euro NET TO per maand zou je anders zonder verhoging in dextrine men komen. TOCH???

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: