Nieuw

NOS: ‘Engelse homo’s extreem gewelddadig’

Homo’s slaan de hele dag moslims en andere minderheden in elkaar en zijn oververtegenwoordigd in ’s lands gevangenispopulatie. Dat is wel het idee dat je zou krijgen van de tweet van de NOS.

Later heeft de NOS de titel van het stukje aangepast:

Enorme toename anti-homogeweld in Groot-Brittannië

In Groot-Brittannië is het aantal incidenten gericht tegen homo’s, lesbiennes en transgenders flink toegenomen. Uit nieuw onderzoek blijkt dat er maar liefst 78% meer gevallen van verbaal en fysiek geweld zijn dan vijf jaar geleden.

Uit het rapport, opgesteld door de Britse belangenorganisatie Stonewall, blijkt verder dat 21 procent van de Britse homo’s het afgelopen jaar met fysiek of verbaal geweld te maken heeft gehad. Bij transgenders gaat het zelfs om vier op de tien. Onder etnische minderheden is het probleem het grootst. Homo’s met een Afrikaanse achtergrond of van Brits-Indiase of Brits-Pakistaanse komaf komen het vaakst voor in de statistieken. NOS >>

De NOS zegt helemaal niks over wie de daders zijn, wat het voor ons dan juist wel weer duidelijk maakt.

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: