Nieuw

Linkse Duitse politica vraagt “Anti-Duitse” filmtips en “in principe alles waar Duitsers sterven”

De Duitse linkse politica Sarah uit Hamburg kreeg een storm van kritiek nadat ze een bericht op Facebook had geplaatst met het verzoek om aanbevelingen te doen voor “anti-Duitse” films, met de nadruk dat ze films wil zien waar Duitsers worden gedood.

De 24-jarige Hamburgse, die de woordvoerster van de Jeugdvleugel van de Linkerpartij is, heeft deze week in een gesloten Facebookgroep een post geplaatst die tot een gigantische weerslag leidde nadat een andere gebruiker een screenshot van de post had gemaakt. Deze gebruiker stuurde vervolgens de screenshot naar de Linkerpartij, die het commentaar gaf: “Sarah Rambatz zal wegens dit incident afstand moeten nemen van haar plaats op de Hamburg-lijst. De Linkerpartij staat voor een waardige politiek”.

De woordvoerder van de Linkerpartij Hendrik Thalheim reageerde ook op het incident met: “Dit bericht was een zeldzame dwaasheid en was smaakloos.”

Schermafbeelding van de post die luidt: “Anti-Duitse filmaanbevelingen?” (“Antideutsche Filmempfehlungen?”) “In principe alles waar de Duitsers sterven”. (“grundsatzlich alles wo Deutsche sterben”)

Rambatz zelf beweert dat zij nu op het internet met laster bestookt wordt voor haar opmerkingen. Ze vertelde MOPO: “Ik heb dagenlang contact gehad met de politie en de staatsbescherming. Mijn familie en ik krijgen doodsbedreigingen. Ik ben als een vijand van de staat benoemd en wordt bedreigd met verkrachting.”

Ze beschrijft haar Facebookbericht als “een dwaze, ondoordachte actie”, en voegt eraan toe dat ze voorzichtiger had moeten zijn met haar woordkeuze. Dit is niet de eerste keer dat de Linkerpartij voor opschudding zorgt met wat veel zien als een anti-Duitse, pro-massale migratie houding. In 2015 zei de Linkerpartij politicus Gregor Gysi: “Ieder jaar sterven er meer autochtone Duitsers dan er geboren worden. Dat is erg fortuinlijk. Dat is omdat Nazi’s niet erg goed zijn in het verwekken van nageslacht.”

De Linkerpartij is in 2007 opgericht, na de fusie van twee andere politieke partijen, maar heeft zijn wortels in de voormalige regerende partij van het communistische Oost-Duitsland. Terwijl de linkerpartij nog steeds nationale macht moet winnen, maken zij deel uit van verschillende regionale coalitie-regeringen, zoals die van de Duitse hoofdstad Berlijn.

De linkercoalitie van Berlijn heeft samen met andere linkse regionale overheden in de afgelopen jaren de pogingen van de federale overheid gesaboteerd om afgewezen asielzoekers te deporteren.

De coalitie beweert ook dat het links extremisme in de stad geen probleem is, ondanks de meerdere incidenten met links-extremistische groepen zoals Antifa die de politie aanvallen, winkels plunderen, en auto’s in brand steken.

Bron:

http://www.mopo.de/hamburg/politik/hamburger-linken-politikerin-morddrohungen-nach-verstoerendem-facebook-post-28368424

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Linkse Duitse politica vraagt “Anti-Duitse” filmtips en “in principe alles waar Duitsers sterven”

 1. Als ze nou zelf het goeie voorbeeld geeft.

  Like

 2. templars2017 // september 8, 2017 om 20:29 //

  Groenen en links en antifa en de rest van hun pleuriszooi, het zou moeten verboden worden om dergelijke debielen hun zeg te laten doen en zeker al niet op politiek vlak.
  Het klinkt niet echt democratisch maar wat voor een ellende hebben die geitenwollen sokken dragende neuskeutels ons al niet bezorgd met hun aan de waanzin grenzende visie over mens , samenleving en natuurbeleid.
  In het recente verleden hadden wij ook de opkomst van een dergelijk gekkenhuis , bij ons was de naam Agalev wat een acroniem was voor de “anders gaan leven en vrijen” partij.
  Die geiteneukers hebben zichzelf over tijd geprofileerd als de herontdekkers van de natuur en gingen eens vlug alles gaan regelen waardoor het voor de mens beter zou worden.
  Zoals geweten heeft dat alles enorme bakken aan belastinggeld gekost ,hebben ze met hun verworven macht ermee in de politiek voor gezorgd dat de hele zooi op niets meer trok en dat hun falen de schuld was van anderen.
  Als je die klojo’s zou geloven gaat morgen weer iedereen te voet en zij met grote auto’ om te controleren of iedereen wel te voet gaat.
  Hun gedachtengoed grenst aan het waanzinnige , zij willen ons terug naar de basis leiden waar de natuur beheerst en beschikt , en zij de controle er over hebben.
  Dat ze de kant van de haatbaarden kiezen verwonderd mij niet , ze hebben gelijkenissen inzake denkpatronen ,heersen als romeinse keizers over ons.
  Het zijn de perfecte instrumenten van de elite ,wat tevens de reden verklaart waarom die zgn. hulp verleners in alle vormen kunnen bestaan en blijven doorgaan waar anderen zeker zouden falen.
  Als je als organisatie dingen doet en onderneemt en er gat meer geld uit dan in dan ga je er vroeg of laat aan onder , niet zij zij hebben enorme reserves en niemand die weet waar het vandaan komt.
  Het zijn de uitvoerders van de elite ,zij hebben niet het beste voor met ons allemaal ,wij moeten weg zodat ze het kunnen maken met hun nieuw volk dat cultuur verrijkend is.
  Zij verkondigen altijd te werken met de beste voornemens
  “De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens” zo zegt het spreekwoord , zo nu weten waar we naar toe gaan .
  Als ze ons vervangen door een soort volk dat te achterlijk is om te weten hoe ze leven dan kunnen ze doen wat ze willen er zal geen tegenstand meer zijn ,deze is uitgeroeid met wortel en tak.
  Zij hebben altijd de mond vol van ” red de wereld” wij die er op wonen wij mogen weg!! , als afval om plaats te maken voor hun creatie.
  Als je hen een naam wil geven die alles zegt “HYPOCRIETEN”

  Like

 3. Bij linkse idioten en islamo waanzinnigen is de vraag wie van de twee er het meest ziek is in de ‘bovenkamer’. Het ontloopt elkaar nauwelijks qua achterlijkheid en derhalve ‘vinden’ zij elkaar in hun gezamenlijke stupiditeit.

  Handig om te weten voor als straks de grote ‘schoonmaak’ begint.

  Like

 4. killuminati // september 9, 2017 om 15:35 //

  Ehhh, wat verwacht je voor reacties?
  “Ik ben als een vijand van de staat benoemd”…
  Je bent ook een vijand van de staat als je mensen uit je eigen staat wilt zien doodgaan en anti-Duitse dingen wilt zien. Links mensen zijn zwaar gestoord, misschien moet ze haar eigen video dan maken, waarin zij slecht wordt behandeld als Duitse en haar fantasie uitleven.

  Waarom zoveel zelfhaat onder de linkse Duitsers? Tijd om op te staan, de scholen te evalueren op wat zij aan intolerante gedachtegoed verspreiden, de media loskoppelen van de staat en de huidige regering op de schop. Knokploegen op straat, om eigen bevolking te helpen en de overlastgevers mogen een koekje van eigen halal deeg 😉

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: