Nieuw

Kabinet – geen geld voor de boedhistische slachtoffers van de Rohingya-jihad wel voor de moslimdaders

Kabinet sponsort de jihad

Kabinet geeft geld voor Rohingya-vluchtelingen Myanmar

Het kabinet geeft in eerste instantie een half miljoen euro aan noodhulp aan de Rohingya-vluchtelingen uit Myanmar. Het geld is bestemd voor hulp aan de meer dan 150.000 moslims die naar buurland Bangladesh zijn gevlucht.

Ook in de provincie Rakhine in Myanmar zijn veel moslims ontheemd. Hulpverleners hebben geen toegang tot dit gebied. ,,Zodra de situatie het wel toelaat, gaan we bekijken wat we ook daar kunnen doen”, aldus minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking).

AD >>

Het AD meldt zowaar hoe het recente geweld begonnen is:

Dat begon twee weken geleden met een aanval van een groep militante Rohingya in de deelstaat Rakhine op enkele politieposten en een legerbasis. Daarbij kwamen ten minste 59 opstandelingen en twaalf leden van veiligheidstroepen om het leven.

Het AD meldt ook nog eerlijk dat er al vele jaren spanningen zijn:

Er zijn hier al vele jaren spanningen met de boeddhistische meerderheid. Myanmar ontzegt de Rohingya alle burgerrechten en bestempelt ze als illegale immigranten uit Bangladesh. De Rohingya menen echter dat zij behoren tot de originele bewoners van het land.

De Rohingya liegen. Het zijn Bengali.

Lees hier het hele verhaal over de Rohingya jihad:

De Rohingya mohammedanen zijn veroverend islamitisch tuig dat de kogel verdient

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Kabinet – geen geld voor de boedhistische slachtoffers van de Rohingya-jihad wel voor de moslimdaders

 1. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  share4change.eu

  Like

 2. polderboy // september 9, 2017 om 01:19 //

  Een ander probleem is, dat de moslims daar Bengaals speken, gelijk de buren uit Bangladesh: https://en.wikipedia.org/wiki/Rohingya_language
  In de volksmond noemt men ze daarom ” Bengali”.
  De commissie Annan van de UN vindt dat de lokale Birmese overheid ook Bengaals moet leren spreken, zoals in Nederland, waar men geschriften tegenwoordig al standaard in het Nederlands, Arabische en Turks distribueert. Tof idee.
  Misschien kunnen die boeddhisten en hindoes in Birma ook meteen moslim worden, wat goed is voor de integratie van de moslims, en sharia invoeren, wat die moslims extra gelukkig maakt….

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // september 9, 2017 om 13:28 //

  Hier een uitgebreid artikel dat beschrijft dat ook andere niet moslim groepen, met name Hindoe’s, door de ARSA (Arakan Revolutionary Salvation Army) leden zijn vermoord:
  https://www.irrawaddy.com/dateline/rakhine-violence-ground-maungdaw.html
  De ARSA heeft tot doel om daar een islamitische staat te stichten en had al veel mensen kapot gehakt voor de grote aanval op 25 Augustus 2017. Die willen helemaal geen vrede, maar zo veel mogelijk ellende ontketenen, gesteund vanuit Bangladesh, in naam van Allah.

  De Erdogan Turken geilen op deze ellende, en ruien de boel op, samen met andere islamisten en moslimbroeders en willen zo een wereldoorlog ontketenen:
  https://www.dailysabah.com/columns/alkin-kerem/2017/09/09/myanmar-or-world-war
  Heel vervelend dat de EU in Brussel weer zo geilt op Erdogan. Goed, er staan veel fabrieken van grote West Europese bedrijven in Turkije, maar het is raadzaam om op de lange termijn eens te kijken of ze die niet naar Polen en Hongarije kunnen verplaatsen, lijkt mij, landen die de Europese cultuur een warm hard toedragen.

  .

  Like

 4. polderboy // september 9, 2017 om 15:06 //

  Tragiek is wel dat de vluchtelingen in Bangladesh nauwelijks te eten hebben.
  http://hosted.ap.org/dynamic/stories/A/AS_MYANMAR_ATTACKS_ASOL-?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2017-09-09-07-49-30
  De moslims in Bangladesh die die vluchtelingen moeten helpen zijn immers te druk bezig met massaal te demonstreren voor de moskee, te dreigen met meer jihad, haat te zaaien naar andere etnische groepen, te eisen dat anderen moeten helpen, en zichzelf als slachtoffer te verheerlijken.

  Like

 5. ieznogoedh // september 9, 2017 om 15:47 //

  Er zijn hier al vele jaren spanningen met de boeddhistische meerderheid. Myanmar ontzegt de Rohingya alle burgerrechten en bestempelt ze als illegale immigranten uit Bangladesh.

  Slimme mensen, die bhuddistische Birmesen.

  Gewoon alle, maar dan ook echt alle mislims de grens met Bangla Desh overjagen, dan ben je van het gezeik af. Illegaal is illegaal (in sommige delen van de wereld tenminste) en dan ga je er gewoon uit.

  Like

 6. De rohingya spreken bengali wat het vermoeden sterkt dat zij idd uit bangladesh komen. Aangezien hun religie niet strookt met de birmese en zij daar bovendien te gast zijn leidt tot de conclusie inbinden of terug naar moslim land bangladesh. Hoe simpel kan het zijn. Het lijkt of de moslms monopolie op onrust hebben, toen (vanaf ca 700) tot nu

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: