Nieuw

IS Plans To Poison Supermarket Food With Cyanide in Europe, Russia and United States.

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on IS Plans To Poison Supermarket Food With Cyanide in Europe, Russia and United States.

  1. Een van de grootste dreigingen die heel snel tot de dagelijkse gang van zaken kunnen behoren. Paar jaren geleden heb ik al eens een tas met groente weer terug de bakken ingegooid bij de supermarkt omdat daar een stelletje knakkers uit een Afrikaans tiefusland in alles liepen te knijpen en te voelen wat ze maar tegenkwamen. Al knijpend krabden ze nogal vaak aan hun reet of peuterden in hun neus terwijl ze bij de bakken sperciebonen al grabbelend aan hun handen likten. Wat dat betreft waren ze al goed geintegreerd. Nederlanders doen niks anders bij die bakken. Toen dacht ik dat de simpelste manier om Europa uit te roeien is via het vreten. Spuitje met ebolasnot meenemen en een shot in die droge mandarijntjes doet wonderen. Of even al grabbelend wat in de bakken met sperciebonen kieperen, zoals heel Nederland doet. Geen hond die d’r achter komt. Misschien dat de Warencontroleurs de tomatenplanten een boze brief sturen of laten ruimen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: