Nieuwsticker

IS Plans To Poison Supermarket Food With Cyanide in Europe, Russia and United States.

Doe mee met 7.207 andere volgers

About rommel (1789 Articles)
Alles behalve politiek correct.

1 Comment on IS Plans To Poison Supermarket Food With Cyanide in Europe, Russia and United States.

  1. Een van de grootste dreigingen die heel snel tot de dagelijkse gang van zaken kunnen behoren. Paar jaren geleden heb ik al eens een tas met groente weer terug de bakken ingegooid bij de supermarkt omdat daar een stelletje knakkers uit een Afrikaans tiefusland in alles liepen te knijpen en te voelen wat ze maar tegenkwamen. Al knijpend krabden ze nogal vaak aan hun reet of peuterden in hun neus terwijl ze bij de bakken sperciebonen al grabbelend aan hun handen likten. Wat dat betreft waren ze al goed geintegreerd. Nederlanders doen niks anders bij die bakken. Toen dacht ik dat de simpelste manier om Europa uit te roeien is via het vreten. Spuitje met ebolasnot meenemen en een shot in die droge mandarijntjes doet wonderen. Of even al grabbelend wat in de bakken met sperciebonen kieperen, zoals heel Nederland doet. Geen hond die d’r achter komt. Misschien dat de Warencontroleurs de tomatenplanten een boze brief sturen of laten ruimen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: