Nieuw

Extreem-links heeft niets geleerd van moord op Fortuyn

Door: Carla Joosten

Extreem-links slaat weer eens toe. En wat blijkt? Van de moord op Pim Fortuyn, door een linkse activist, hebben diens opvolgers weinig geleerd blijkt uit de bekladding van het huis en daarmee bedreiging van Kamerlid Thierry Baudet (Forum voor Democratie).

In dit land weet links de rest van de samenleving altijd zo goed de maat te nemen. De moraal? Daar gaan wij over. Het milieu? Daar weten wij van links alles van. En niet te vergeten van de historie van dit land. Ook daar zingen linkse activisten het hoogste lied.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/blog/2017/09/extreem-links-heeft-niets-geleerd-van-moord-op-fortuyn-539080/?utm_source=TripolisDialogue&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=els_8sep17

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Extreem-links heeft niets geleerd van moord op Fortuyn

 1. Hoe zo ? Is er dan ook maar een normaal “werkend brein die denkt ,dat extreem links van de dood v Fortuyn geschrokken is ? Nee dat was voor hen ,meer een äanmoedigens prijs,”gesteund door hun ïdêê fix ,”dat zij in het “belang van en vôôr de “mensheid “handelen ,is âlles gêoorloofd om de “heilige graal”te veroveren van het “duivelse rechts !!

  Like

 2. De moord op Fortuyn heeft links geleerd dat geweld beloond word en de politici dat angst voor een volkswoede in Nederland ongegrond is. En omdat niemand meer met hooivork en touw de weg opgaat om zaken rechtte zetten kan een premier een referendum negeren, kan een neergeschoten vliegtuig onder een steen verdwijnen, kan een zorgpremie steeds worden verhoogd, kan een volk gewoon worden vervangen door een hersenloze massa. Gewoon omdat er tussen daad en gevolg een gat is, namelijk het gevolg….
  Als kamerleden en andere politic publiek verantwoording moeten afleggen voor hun daden met ene menigte die binnen enen armlengte staat word het andere koek. In de toekomst zullen we onze politici kennen van posters en foto’s die ergens in de wereld zijn gemaakt en zezullen sich niet meer tussen ons begeven. De hele clan van duckstad kan feitelijk verkiesbaar worden gesteld en ze zullen nog kamerzetels halen ook. Premier Kwik, minister Kwak, hetheeft alleen al in naam meer inhoud dan Rutte of Hennes zelfs met kwakje…

  Like

 3. Niet enkel extreem links heeft niets geleerd. Wie nu nog op D66 stemt kan als medeplichtige beschouwd worden:

  Like

 4. Tsja, “acteur” Waldemar Torenstra, met bepaald geen intelligente blik in zijn ogen, vindt het allemaal wel begrijpelijk. Taartgooien is allemaal niet zo erg volgens hem.
  Stijn Wenders geniet ervan al het huis van een politicus die een hem onwelgevallige ming heeft, wordt beklad.
  De volgende stap van deze “heren” is wellicht dat het fysiek aanvallen ook niet zo erg is?
  In ieder geval zijn er een hoop Nederlanders die de mening van deze twee (en helaas nog velen met hen) niet zo heel erg weten te waarderen.
  Overdenkende dat ze het allemaal niet zo erg vinden en/of ervan genieten, zou ik zeggen dat ze met hun domme gezwets iedereen die het niet met hen eens is, een vrijbrief hebben gegeven om ook maar eens een taart te gooien of hun huis te bekladden.
  De bijbel is grotendeels losgelaten in Nederland, wat zeg ik, in een groot deel van Europa, maar het wordt tijd dat het linkse addergebroed volop te maken krijgt met het bijbelse gezegde: oog om oog, tand om tand, want wie goed doet, goed ontmoet. Daaruit kan niets anders volgen dan een wie slecht doet, slecht ontmoet.
  Want alleen geweld wordt door het linkse volk begrepen. Redeneren heeft geen zin, want zij weten het altijd beter en sluiten hun ogen en oren voor steekhoudende argumenten.
  Let wel, ik propageer geen geweld, maar als iemand zelf aangeeft daarmee geen problemen te hebben, dan kan deze het verwachten. Het is meers een gerechtvaardigde reactie op iets dat je niet bevalt. Althans, zo begreep ik steracteur Torenstra.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: