Nieuw

De Rohingya mohammedanen zijn veroverend islamitisch tuig dat de kogel verdient

Het zijn geen zielige vluchtelingen zoals de NOS en alle Collaborateursmedia u wijs willen maken. Het zijn moslims die naar een ander land migreren met het doel het te veroveren. Ze doen wat Mohammed deed, veroveren, brandschatten, plunderen, verkrachten, want Mohammed is hét na te volgen voorbeeld voor álle moslims.

Ook Mohammeds terreurregime begon na migratie, de Hijra. Die migratiejihad is zó belangrijk in islam dat dat zelfs het moment is waarop de islamitische jaartelling begint. Bij de migratie van Mekka, waar ze hem kotsbeu waren, naar Medina, waar die zich ontpopte tot de wrede krijgsheer die hij de laatste tien jaar van zijn leven zou zijn.

We publiceerden er hier al eerder wat over:

Monniken Burma willen alle moslims het land uit

Hé @NOS, wanneer stopt de vergiftiging middels leugens en halve waarheden?

Whining muslims… Yes, normally they’re the ones, chasing jews, christians and all other religions out of their countries

Leger Myanmar slaat binnenvallende mohammedaanse Rohingya horden terug

En vandaag spuugde ik er een paar tweets uit:

Einde rant.

Beter laat je ze niet vluchten trouwens, maar schiet je ze dood, dat doen ze met jou namelijk ook als ze weer terugkomen als je ze in leven laat.

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7428 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on De Rohingya mohammedanen zijn veroverend islamitisch tuig dat de kogel verdient

 1. Top artikel, moslim imperialisme eens goed ontmaskert.
  Past goed bij het bedrog, dat moslims toepassen om zich zelf in de slachtofferrol te manoeuvreren.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2017 om 10:07 //

  Fubar Dubbelwit ?!?

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // september 8, 2017 om 10:26 //

  Afgezien van het feit dat er de laatste tijd boeddhisten kapot gehakt werden, wat kwaad bloed zette, zijn moslims daar een leger aan het opbouwen. Afgelopen oktober vielen geschat 400 moslims 3 grensposten aan. Nu gaat het om 6500 moslimsoldaten die op rond de 30 Birmese grensposten de aanval hebben ingezet:
  http://www.dvb.no/news/exploded-arsa-built-support-arakan-assault/77281
  Inmiddels zijn rond de 150.000 moslims en 30.000 boeddhisten hun huis uit gejaagd. Ook boeddhistische dorpen zijn platgebrand.

  Op websites, zoals van een van Turkije’s hoogste bestuurders, die in opdracht van het Erdogan natuurlijk haat moet zaaien, verschenen meteen leugenfoto’s:
  https://www.theguardian.com/world/2017/sep/06/aung-san-suu-kyi-blames-terrorists-for-misinformation-about-myanmar-violence
  Nu, rond het vrijdaggebed, heeft men Islamabad met containers het ambassade gebied moeten afzetten vanwege anti Birma protesten:.
  https://tribune.com.pk/story/1500492/capital-braces-pro-rohingya-protests/
  In Kasjmir wordt het vrijdaggebed verboden vanwege anti Birma protesten:
  http://www.firstpost.com/india/jammu-and-kashmir-restrictions-imposed-in-srinagar-after-separatists-plan-protest-against-killing-of-rohingyas-4022201.html

  In Indonesië wordt men ook schijtziek van radicale mafkezen. Een moslim leider:
  “Westerse leiders moeten eens stoppen met dat gezeik dat het niks met islam te maken heeft”
  http://time.com/4930742/islam-terrorism-islamophobia-violence/

  De kosten van islam rijzen de pan uit. Op de christelijke Filipijnen in Marawi, waar 360.000 mensen wegens bezetting van de stad sinds mei 201 door islamisten zijn gevlucht, worden de kosten wederopbouw op 1.2 miljard kosten geschat.
  http://reliefweb.int/report/philippines/dswd-presents-updates-marawi-crisis-relief-aid-senate-committee-marawi
  Dat is 2.5% van wat die 100 miljoen inwoners op de Filepijnen in een jaar tijd bij elkaar verdienen. Een paar honderd islamfascisten maken de groei van een relatief arm land helemaal kapot!!!

  Islam is een te dure hobby die te veel ellende brengt in niet islamitische samenlevingen.

  Like

 4. Helemaal afschaffen dit achterlijke nep geloof en inderdaad stop met het ontkennen dat islam niets met al dit geweld en terrorisme te maken hééft.

  Like

 5. templars2017 // september 8, 2017 om 14:36 //

  De situatie in die hoek van de wereld is heel ernstig ,zij zijn daar aan hun verovering bezig om een basis te maken , men mag niet vergeten die voddekoppen zitten over heel de wereld .
  Hoe meer dergelijke machtsbasissen ze krijgen hoe beter het zal gaan voor hen ,zeker als de bevolking weerloos is (gemaakt).
  Aan de afwezigheid van publicatie door de media is te zien hoe goed ze beschermd worden.
  De beelden tonen goed aan wat die mensen te verduren krijgen , ze zijn sterk genoeg dus gaan ze doen wat hun kutgeloof hen voorleest.
  Het is echter zo dat ,als er actie tegen die criminelen wordt ondernomen , er protest komt op de acties om ze tegen te houden en niet op hetgeen die voddekoppen aan het doen zijn.
  Zeggen dat het een kutgeloof is en alle dingen die verkeerd zijn er aan zo veel mogelijk in een spotlight zetten is één ding ,er echt iets aan doen is iets anders.
  We weten allemaal dat de herrie gaat komen echter we weten niet wanneer ,het enige wat ons rest is ons zo goed mogelijk voorbereiden, ook al lijkt het nutteloos en wordt je raar aangekeken alsof je een doemdenker bent.
  Er is een groot verschil tussen een doemdenker en een realist , een doemdenker gaat er van uit dat alles wel zal vergaan zonder er een reden of zin aan te kunnen koppelen, een realist ziet een gevaar , leert het in te schatten en doet al het mogelijke om er zo goed mogelijk door te komen.
  Een realist is niet persé een racist , xenofoob en lijdt niet direct aan islamofobie of zo, nee hij schat situaties is naar wat ze zijn.
  Als je in een weide wil gaan lopen en er komt een stier(die je niet had gezien) naar je toegelopen kun je verschillende dingen doen ,proberen uit die weide te geraken , blijven staan en hopen dat de stier je gerust laat , verder wandelen en doen alsof de stier er niet is .
  Geen van alle zal goed zijn voor je gezondheid , die stier focust op je en is niet van zijn stuk te brengen , wat resulteert in een nefaste afloop voor je gezondheid.
  De enige goede oplossing is dat je voorziet is een afweermiddel tegen de stier(die je hebt opgemerkt) voor het geval dat hij je wilt aanvallen , dan heb je ten minste nog een kans.
  Vervang nu de stier door de islam en je ziet dat doen alsof het er niet is geen uitkomst heeft die bevorderlijk is voor je gezondheid.
  Het niet zien of het niet willen zien van een dreigend gevaar terwijl de aanwezigheid overal te zien is is waanzin.
  Het niet zien door het ontbreken van interesse , het niet zien door onwetendheid , het niet willen zien door polcor ideeën , en/of het niet willen zien door gemakzucht zijn allemaal redenen die de opmars en de verspreiding van dergelijke ideologieën mogelijk maken.
  De haatbaarden weten dit ook en gebruiken de bovenstaande ingesteldheid om hun werk uit te voeren , de macht van die voddekoppen ligt voor een groot deel niet in hun superioriteit (zoals ze zelf denken) maar in de laksheid en het collaborerend gedrag van onze eigen samenleving.
  Zoals in het land hierboven beschreven heeft de bevolking ondervonden wat het is om éénzijdig verwoede pogingen te ondernemen om met alle culturen samen te leven ,jammer voor hen is het de haatideologie die de ganse cohesie van het land naar de verdommenis helpt.
  De vlam is daar in de pan geslagen zonder enig voorafgaand cataclisme ,ze hebben voorbereid en eens sterk genoeg hun offensief geopend ,met alle gevolgen van dien.
  Hier in de landen van Europa kan hetzelfde gebeuren ,maar de schaal zal veel en veel groter zijn , heb je de stier gezien of niet?
  Schat zelf in hoelang je zult overleven?

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2017 om 10:07 /
  Fubar Dubbelwit ?!?
  ———–

  Jazeker !
  Met twee glaasjes melk waar ik er eerst één had vanwege:
  Zweedse wetenschappers slaan alarm: Melk is een symbool voor rasbiologische reinheid en witte macht
  https://fenixx.org/2017/08/06/zweedse-wetenschappers-slaan-alarm-melk-is-een-symbool-voor-rasbiologische-reinheid-en-witte-macht/
  Ik heb ook expres de zon vermeden dit jaar zodat ik mooi blank blijf 😉

  Like

 7. Prima artikel met goede verwijsbronnen. Ik ga dit delen op Twitter, tot de massa er schijtziek van wordt.

  Liked by 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2017 om 16:57 //

  Nee daar doe ik niet aan mee Fub, zelfkennis is een groot ding en ik weet dat het mijn aantrekkelijkheid voor zover nog aanwezig nadelig beïnvloed als ik niet zorg voor een beetje kleur. ’s Winters mijd ik de spiegel zoveel mogelijk.

  Like

 9. Blank is Beautiful

  En weg met het SteveBikoplein

  Like

 10. De fout die het Westen maakt is moslims als mens zien, dat zijn zij niet. Zij Zijn een dodelijke ziekte die met gepaste middelen moet worden bestreden. Niemand geeft mensenrechten aan een tumor en niemand zou mensenrechten aan moslims horen toe te bedelen.

  Liked by 1 persoon

 11. Die vuile smerige CBC radio zat gister ook te zeiken over de arme onderdrukte moslims. en te vingerwijzen naar Aung San Suu Kyi….. Hufters

  Liked by 1 persoon

 12. Uitstekend dat er ergens over gepubliceerd wordt dat de zaken in Myanmar door de ‘lame’stream media worden omgekeerd:
  http://www.firstpost.com/world/clashes-in-myanmar-71-killed-amid-fresh-violence-as-rohingya-militants-surround-rakhine-states-border-post-3973791.html

  Liked by 1 persoon

 13. Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Kabinet – geen geld voor de boedhistische slachtoffers van de Rohingya-jihad wel voor de moslimdaders – Fenixx.org
 2. Etnische zuiveringen – moslims vermoorden, martelen en verkrachten christenen in Nigeria

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: