Nieuw

We hadden St. Maarten moeten verkopen toen het nog kon, nu is het niks meer waard

Het zijn de Nederlandse Kaaiman eilanden qua witwas en belastingontduiking en het belangrijkste exportproduct van de Antillen is criminaliteit.

Niet iets wat je wilt houden. Als je er graag op vakantie gaat kan dat ook zonder dat wij hun jaarlijkse begrotingstekort aanvullen en hun criminelen hier opvangen en paspoorten uitdelen.

En dan ben ik nog lui met grafiekjes opzoeken, want in de meeste grafiekjes staan Antillianen nog boven Marokkanen.

Het is niet iets waar we de trotse eigenaar van zijn, maar de inheemse elite weigert zelfbeschikking. Ze willen niet onafhankelijk zijn, want de Nederlandse geldtiet blijft maar geven. Ik heb verder niet zo’n hoge pet op van Hero Brinkman (dieptepunt vond ik wel dat die te laat kwam bij de begrafenis van Frik), maar in 2007 had die toch een punt.

Op 5 december 2007 diende de PVV’er Hero Brinkman een motie in om alle staatsrechtelijke banden van Nederland met de Antillen en Aruba te verbreken. De motie omschreef de eilanden als ‘een grotendeels corrupt boevennest’. Dat laatste herhaalde Brinkman unverfroren bij aankomst op Curaçao, begin 2008.

Ik vind het jammer dat we de PVV er nooit meer over horen. We hebben niks aan de Antillen, het kost klauwen met geld en ze exporteren criminelen en klaagnegers naar ons die vervolgens onze cultuur aanvallen. Zelfs Surinamers, ook niet bepaald ondervertegenwoordigd in alle foute statistiekjes, maken het gebbetje dat de foute negers bij de Antillen er uitgezet werden en de goeien doorvoeren.

Marktplaats:

 Mijn fractiegenoot Hero Brinkman, onder andere woordvoerder Antilliaanse Zaken, heeft de eilanden vorige week dan ook op Marktplaats.nl te koop aangeboden. Inclusief miljardenschuld uiteraard, want met dat geld kunnen we in ons eigen land bijvoorbeeld de files bestrijden of de belastingen verlagen.

Het per opbod te koop aanbieden van de Nederlandse Antillen en Aruba is natuurlijk een ludieke actie.

Mag dan ludiek geweest zijn. Nu is het boevennest onverkoopbaar.

Wees maar blij dat je bootje hier niet lag, Tijl.

Ons leger kan geen kogels meer betalen maar vliegt wel rond boven boeveneiland, want benzine is gratis.

Voordeel, elk nadeel heb zijn voordeel, is wel dat St. Maarten vrijwel volledig afgesloten is van de buitenwereld nu en voorlopig dus geen criminegers onze kant op kan sturen.

Ik kan geen Papiamento, maar is deze alvast begonnen te plunderen (Lootersnan) ?

Zullen we het maar gewoon gratis op Marktplaats zetten ?

 

 

 

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on We hadden St. Maarten moeten verkopen toen het nog kon, nu is het niks meer waard

 1. Periodieke orkanen teisteren dit eiland en maken het in feite onbewoonbaar.

  Frankrijk had in een grijs verleden de beschikking over het z.g. Duivelseiland waar zware criminelen en staatsgevaarlijke dissidenten werden opgeborgen.

  Het zou geen gek idee zijn om Sint Maarten om te vormen tot een strafkolonie om daar eveneens staatgevaarlijke individuen te huisvesten voor onbepaalde tijd.

  Welke personen zouden dan in aanmerking kunnen komen om daar te gaan verblijven? Uiteraard geheel gratis op kosten van de verzorgingsstaat.

  Wij denken hier in het bijzonder aan radicale imams, kopschoppers, uitgeprocedeerde asielzoekers die weigeren terug te keren naar de voormalige thuislanden en de 50.000 potentiele terroristen die nu in het vizier zijn van de diverse Veiligheidsdiensten en niet te vergeten Bureau Halt.

  Daar wij echt geen onmensen zijn pleiten hier we voor het plaatsen van maximaal 1 minaret en verder de verscheping van niet minder dan 100 schapen en 100 geiten, zodat deze gedetineerden zich zelf kunnen bedruipen. Zich zelf in leven houden dus, om misverstanden te voorkomen.

  Voorstellen om het een en ander in praktijk te brengen zijn momenteel onderwerp van intern beraad binnen de PVV-fractie.

  Dus nog even onder de pet houden!

  Like

 2. Republikein // september 7, 2017 om 14:00 //

  Tijd voor een sinkhole.

  Like

 3. D66 kan er niet tegen:

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 7, 2017 om 18:50 //

  364 Dagen per jaar prachtig weer, één dag storm en regen en ze beginnen te klagen en te jammeren. Wij hebben 300 dagen per jaar klotenweer, hoor je ons daarover ? 😀

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: