Nieuw

Schmähgedicht auf Erdogan: Böhmermann droht Bundeskanzlerin Merkel mit Klage

Der TV-Entertainer Jan Böhmermann droht Bundeskanzlerin Angela Merkel mit einer Klage wegen ihrer öffentlichen Verurteilung seines Schmähgedichtes über Erdogan. Böhmermanns Anwalt wirft der Kanzlerin rechtswidriges Verhalten vor.

Der TV-Entertainer Jan Böhmermann droht Bundeskanzlerin Angela Merkel mit einer Klage, sofern sie ihre öffentliche Bewertung seines Schmähgedichts über den türkischen Präsidenten Recep Tayyip Erdogan nicht zurücknimmt. Dies berichtet der „Tagesspiegel“ mit Verweis auf ein Schreiben von Böhmermanns Berliner Rechtsanwalt Christian Schertz an das Kanzleramt, das dem Blatt vorliegt.

Darin heißt es, dass Merkels juristische Bewertung einer Vorverurteilung gleichkomme und dieses Verhalten rechtswidrig sei…

/Böhmermann hatte im April letzten Jahres ein knapp einminütiges „Schmähgedicht“ in seiner ZDF-Sendung „Neo Magazin Royale“ vorgetragen, in dem der türkische Staatspräsident Erdogan unter anderem als homosexuell und pädophil bezeichnet wird. Gleichzeitig wurden türkische Untertitel gezeigt…

weiterlesen>>
epochtimes
Also published on Zeepertje.com

Sonstigen; tpo>>

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: