Nieuw

Schijnexecuties op de straten van Zweden

Pixabay.

Het nieuw spannende Zweden – Momenteel teistert een brute roversbende de straten van de gemeente Borås met steek- en vuurwapens, en heeft tot nu toe een tiental slachtoffers gemaakt. De politie waarschuwt het publiek voorzichtig te zijn buiten op straat.

– Het is duidelijk dat men voorzichtig moet zijn. Maar het is gevaarlijk om te zeggen dat mensen ’s avonds niet naar buiten moeten gaan. We moeten het niet ophitsen, zegt hoofdagent Hans Andrén.

De roofovervallen vinden plaats in Villastaden, Lugnet en delen van Norrmalm, vermeldt Borås Tidning, en schrijft dat er ook schijnexecuties worden uitgevoerd tijdens de overvallen, waar de berovers een achterwaartse beweging van de afsluiter (het achterste deel van de slede van een vuistvuurwapen) uitvoeren, en tegen het hoofd van hun slachtoffers afschieten zonder dat er een kogel wordt afgevuurd.

Een jonge man werd door een groep onbekende mannen overvallen en neergeslagen. Ze stalen zijn mobiele telefoon en geld, en dwongen hem zijn code van zijn pinpas te geven, wat ook gestolen werd. De man werd zo zwaar mishandeld dat hij in het ziekenhuis belandde, met gebroken neus en andere verwondingen.

Volgens de politie razen de roofaanvallen op de straten in Borås, maar wat de overheid gaat doen om deze misdaadgolf te stoppen is nog niet vermeld.

Uiteraard komt de Zweedse politie in dit geval ook niet met een signalement van de daders naar buiten.

Bron:

http://www.bt.se/boras/tio-brutala-ran-i-boras-offer-hotade-med-skenavrattningar/

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on Schijnexecuties op de straten van Zweden

 1. Tijl Uylenspiegel // september 7, 2017 om 01:05 //

  Normaal gesproken zou ik zeggen; eerst moet het probleem bekend zijn en daarna kun je pas een oplossing zoeken. Maar als men het werkelijke probleem nog altijd niet durft te benoemen is een oplossing nog heel ver weg. Men verkeert nog in de ontkenningsfase maar hoe langer het geweld aanhoud hoe onhoudbaarder het wordt en hoe dringender het benoemen van het werkelijke probleem.

  Like

 2. …ik zie eigenlijk geen probleem maar een oplossing die dichterbij komt…voor wie het is opgevallen, in Nederland gebeuren tegenwoordig nauwelijks nog misdrijven of verkrachtingen, dus het gaat de goede kant op met de multiculti droom….Ik lees ten minste niets meer over misdaden door asieleisers en allochtonen dus het gaat vast veel beter, het beleid van knuffelen werpt vruchten af. Geen bejaarden meer die beroofd worden of zwaar mishandeld, geen gehandicapten meer die worden beroofd of kinderen die door allochtone groepen worden belaagd voor een leuk youtube filmpje, geen vrouwen meer die bespuugd worden door “Het nieuwe ras”…Het gaat goed met Nederland….

  De machtvan de pers qua informatie voorziening is zo groot dat je hoeje ook kijkt ervan afhankelijk bent voor de vorming van je wereldbeeld. Net als voorlichting door politie, zolang we ons niet bedreigd voelen is er niets, als we toevallig slachtoffer worden is het slechts een indivuiduele beleving en geen vast gegeven…..

  We mogen gerust stellen dat het einde van vrijheid is bereikt en dat we nu keihard een put van leugens, indoctrinatie en vervolging in donderden, en dat is enkel wat onze eigen burgers hun volksgenoten flikken…

  Like

 3. Niet de straat op savonds is het advies en zeer waarschijnlijk ook de oplossing van de politie,
  Die blijven zelf ook binnen…..

  Like

 4. Zoals Farage nu weer en al jaren terug waarschuwde (en werd weggehoond) kunnen we lange tijden met veel geweld tegemoet zien, uiteraard door de moslim en niet anders.
  Met dank aan het Merkel gedrocht en ALLE andere “leiders” hier in Europa……

  Like

 5. Als de politie weigert om in te grijpen dan zou een normale reactie van de lokale bevolking zijn om zelf effectieve maatregelen te nemen om aan deze stuitende praktijken een einde te maken.

  Niemand kan mij wijs maken dat iedere autochtone inwoner van Zweden zo politiek correct is dat hij zich willoos laat afslachten door deze geïmporteerde barbaren.
  Er is altijd een zekere limiet aan het tolerantie- en incasseringsvermogen en op een zeker moment worden er toch al of niet bewapende knokploegen geformeerd om het recht in eigen hand te nemen. Er bestaat namelijk nog zoiets als het Recht op Zelfverdediging.

  Zelfs de Joden in Amsterdam formeerden in 1941 knokploegen om de strijd aan te binden met de WA. Dat zij uiteindelijk het onderspit delfden (deportatie met de bekende afloop) toen de Duitsers ingrepen moge bekend zijn, maar liever strijdend ten onder gaan dan zich willoos naar de slachtbank te laten leiden.

  Deze vergelijking moge op het eerste gezicht wat krom lijken, want er was toen sprake van een bezetting door Duitse troepen en de SD. Maar de autochtone bevolking inclusief de Rechterlijke macht van West-Europa gedraagt zich ondertussen ook of wij hier nu daadwerkelijk bezet zijn door Bezettingstroepen van ditmaal moslimsignatuur.

  Kopschoppen met dodelijke afloop wordt ‘gestraft’ met een taakstraf want de daders schijnen Marokkanen te zijn en die genieten de status van onaantastbaarheid in onze diverse samenleving. Wat drijft deze rechter tot een dergelijke uitspraak?

  Incompetentie of toch een zekere vorm van collaboratie?

  Like

 6. De nazomer brengt zoals gewoonlijk weer veel links geweld.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29161235/__Voordeur_Baudet_beklad__.html

  Like

 7. Er komt een moment dat zulke daders op het netvlies staan en ineens verdwijnen. Ook dan geldt het vigerende overheidsadagium wat niet weet, wat niet deert.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: