Nieuw

Huis Thierry Baudet beklad door anarchistische actiegroep, de groep zegt met de actie te protesteren tegen het politieke gedachtegoed van Baudet

Linksfascistische aanslag op Baudet. Blijven de daders vrij?

Het is steeds hetzelfde patroon. Fortuyn werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Zijn moordenaar loopt alweer vrij rond. Geert Wilders werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Hij leidt het leven van een gevangene.

Thierry Baudet werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Vannacht is zijn huis beklad en is er viezigheid door zijn brievenbus gepropt. Dat laatste aldus de website IndyMedia, die zich met schaamteloos cynisme ‘Vrij Media Centrum Nederland’ noemt. Ook is zijn adres bekend gemaakt. Met als onuitgesproken boodschap: Het is nu vrij schieten op Thierry Baudet. Voor iedere antifascistische fascist in Nederland.

Dit is op IndyMedia de motivatie van de aanslag in hun eigen jargon, dat sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw niet veranderd is:

We protesteren met deze aktie tegen het verderfelijke gedachtengoed van Baudet. Zie de citaten hieronder. We verzetten ons tegen het groeiende gevaar van Forum voor Democratie dat een nieuwe fascistische beweging probeert op te bouwen van hordes (jonge) witte mannen…

/Overheid, toon mijn ongelijk aan, laat nu eens zien dat deze linkse geweldspiraal gestopt kan worden voor er weer doden vallen. Breng deze linksfascisten bijtijds voor de rechter!

leesverder>>
joostniemoller

Gerelateerd; ad>> volkskrant>> nos>> tpo>> blikopnieuws>> dagelijksestandaard>> elsevier>> geenstijl>> powned>> nrc>> telegraaf>> easybranches>>

 • Huis Thierry Baudet beklad met verf en anarchistisch teken

Also published on Zeepertje.com


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1534 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

10 Comments on Huis Thierry Baudet beklad door anarchistische actiegroep, de groep zegt met de actie te protesteren tegen het politieke gedachtegoed van Baudet

 1. Als justitie hier niets aan doet, twijfel ik er niet aan dat hoor en wederhoor zal gaan plaatsvinden. Men is die Antifa fascisten inmiddels meer dan zat, zelfs ter linkerzijde. Als ik Jesse Klaver was, zou ik me nu niet zo prettig voelen.

  Liked by 2 people

 2. Liked by 1 persoon

 3. Thierry: Je zou eens moeten nagaan of dit soort gasten direct of indirect subsidie krijgen. Zo ja, probeer dit op enigerlei wijze ongedaan te krijgen. In het verleden ben ikzelf hiermee succesvol geweest met het Utrechtse KURF. Toen zij na mijn schriftelijke vragen de subsidie introkken was het geweld direct afgelopen, want idealisme bij dat soort gasten bestaat niet !

  Liked by 3 people

 4. Liked by 2 people

 5. Ja @Fub, is ernstig!

  Like

 6. Ja, die @stijnwenders looser had ik gezien met z’n “genieten” @Fub

  Like

 7. templars2017 // september 7, 2017 om 20:42 //

  Wel een gedachtengoed hebben en het uiten is volgens de vrije meningsuiting niet strafbaar , alhoewel…….
  Maar als ze je woonst bekladden op dergelijke manier wil het zeggen dat zijn gedachtengoed een snaar heeft geraakt , als links het niet kan halen op verbaal gebied zijn ze snel geneigd om dergelijke acties te ondernemen.
  Als het gaat om te intimideren dan wilt het zeggen dat ze er bang voor zijn , als ze bang zijn voor woorden wat zouden ze dan doen bij daden?
  Het is natuurlijk gemakkelijk om iemand op een dergelijke manier te gaan belagen , het is het werk van een stel lafaards die niet durven met open vizier te strijden .
  Waarschijnlijk teveel bij voddekoppen gezeten en hun laffe technieken overgenomen van liegen ,heimelijk dingen doen en er nooit verantwoording voor nemen , stoer doen in groep en liefst als er niemand tegenstand levert of kan leveren.
  Het is totaal respectloos met de intentie om de man schade toe te brengen , zij die dit goedkeuren zijn even erg als zij die het uitgevoerd hebben!

  Liked by 2 people

 8. Dit zegt toch genoeg hoe die linkse rakkers in elkaar zitten, wel graag een uitkering ontvangen opgebracht door de rechts werkende helft van Nederland maar omdat ze tijd zat hebben linkse onzin te verspreiden en vooral proberen rechtse normaal denkende partijen te demoniseren . Bah wat een ziek volk zijn we aan het worden .

  Liked by 2 people

 9. BAM !

  Liked by 4 people

 10. De balans schuift langzaam richting rechts. Ik wacht met smart op bijltjesdag. Dezelfde argumenten zullen wij dan tegen hen gebruiken en medelijden of genade zullen wij niet meer kennen. Ook zij zullen worden meegenomen in de eindoplossing;.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s