Nieuw

Brussel: EU moet meer vluchtelingen opnemen

Hongarije en Slowakije zijn verplicht om asielzoekers uit Italië en Griekenland over te nemen. Hun bezwaren tegen de EU-afspraak in 2015 om twee jaar lang 120.000 migranten over de lidstaten te verdelen zijn ongegrond, oordeelt het Europese Hof van Justitie in Luxemburg.

Telegraaf >>

Want Oost-Europa moet ook Afrikanistan worden van deze Mekkaanse overlords.

Amnasty International zegt dat de uitspraak van het Europees Hof van Justitie over de verdeling van asielzoekers over de EU betekent „dat geen land onder zijn verantwoordelijkheid uit kan.”  Telegraaf >>

Behalve Qatar, Saoedi-Barbarije en elk ander barbarenland, en Amnasty land natuurlijk.

Ook moeten de lidstaten meer erkende vluchtelingen rechtstreeks uit Turkije en Afrikaanse landen toelaten, zegt EU-commissaris Dimitris Avramopoulos (Migratie).

Zo. En wie bepaalt welke neger wel of geen vluchteling is? Neger A uit Eritrea wel en neger B uit Eritrea niet ? Dit is volkomen willekeur. Afrika wordt er niet beter van. Voor Europa is het de doodsteek.

De uitspraak van het EU-hof dat ook Hongarije en Slowakije verplicht zijn Italië en Griekenland te ontlasten, bevestigt volgens hem dat de maatregel het juiste antwoord is op de migratiecrisis.

Nee. Het juiste antwoord is om binnendringende barbaren bij de poort dood te schieten, liefst al op de Afrikaanse kust. Nog beter is om eindelijk eens te zorgen dat ze niet geboren worden.

 Er wachten nog 2800 asielzoekers in Griekenland op verhuizing naar een andere EU-land. In Italië zijn dit jaar 7200 mensen aangekomen, maar pas 4000 zijn geregistreerd. Telegraaf >>

En dat is leugen nummer zoveel.

Migration.iom is De Internationale Organisatie voor Migratie is een intergouvernementele organisatie met een hoofdkantoor in Genève. En dat zijn migratie-aanjagers, als die al met deze cijfers komen, hoe erg liegt de EU dan wel niet.

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Brussel: EU moet meer vluchtelingen opnemen

 1. Het recht van Adolf Hitler dus,weg met onze vrijheid,150000 gevangenis bevelen worden niet uitgevoerd door dat tuig, een vrijbrief voor criminelen wordt hier verstrekt,wat een misdadig tuig.

  Like

 2. Het Europese Hof van Justitie (Islamisering dus) kan dit allemaal wel besluiten, maar wat gebeurt er als de betreffende landen toch weigeren deze bezettingstroepen op hun grondgebied toe te laten?

  Wat voor sancties heeft men in gedachten of al papier staan, fikse geldboetes, jaarlijks of eenmalig? Of wil men zich gewapenderhand toegang verschaffen om hun cultuurverrijkers af te leveren op de juiste locaties?

  Het gekke van de zaak is echter dat die asielzoekers helemaal niet naar deze landen willen omdat ze daar niet in de watten worden gelegd en daar voor hun eigenlijk niets te halen of re roven valt, laat staan te verkrachten, want daar weten ze wel raad met dit soort creaturen.

  Geen mild strafklimaat dus, geen ruimhartige opvang in luxe kampementen met WIFI en andere evenementen zoals homo-knuppelen, christenen intimideren en blonde hulpverleners onzedelijk betasten.

  Maar stel dat deze gedwongen verplaatsingen van vluchtelingen toch plaats zal vinden. We zien het al voor ons: huilende kinderen, moeders met gillend kroost op beide armen, woeste jonge mannen en knapen die zich tot het uiterst verzettend zich in overvolle treinwagons laten persen.

  De voorspelbare reacties van de Linkse activisten en de politieke elite zal ongetwijfeld de volgende lading hebben: Deportatie en flagrante schending van de Mensenrechten!
  En ongetwijfeld hebben sommige activisten, waaronder de onvermijdelijke Artsen zonder Grenzen zelfs al gas geroken!

  Maar alle gekheid op een stokje (of minaretje) dit scenario zal natuurlijk nooit gaan plaatsvinden.

  Hongarije en Slowakije betalen die eventuele boete en trekken die vervolgens met een stalen gezicht af van het bedrag wat ze jaarlijks op moeten hoesten in het kader van de Ontwikkelingssamenwerking.

  Verhip! Dat zouden ze in Den Haag ook moeten flikken!

  Like

 3. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: