Nieuw

BoerkaBitch tuigt verkoopster af voor het verkopen van lingerie naast kopvodden

Een verkoopster in een mode-boetiek in Berlijn is door een boerka-dragende vrouw afgeranseld die bezwaar maakte tegen het etaleren van lingerie in het zelfde venster waar  islamitische hoofddoeken worden getoond.

Het incident vond plaats in de Berlijnse wijk Neukölln, bekend om zijn hoge percentage moslimbewoners. De boerkavrouw deed beklag en toen haar eis om de lingerie te verwijderen werd geweigerd viel ze de verkoopster aan.

Het slachtoffer, een 40-jarige vrouw met een Arabische immigratieachtergrond, zegt dat ze onder de boerka van haar aanvalster een tatoeage en blond haar heeft gezien. De politie zegt dat de vrouw al eerder in de winkel was en de verkoopster in zowel Duits als Turks beledigd heeft voordat ze verteld werd te vertrekken.

De autoriteiten zeggen dat ze overwegen om de aanval als religieus gemotiveerd te registreren, maar hebben tot nu toe de betrokken vrouw niet kunnen identificeren, aangezien ze de winkel ontvlucht is voordat de politie aankwam. De politie voegde toe dat de aanvalster haar mobiele telefoon en een handschoen op de plaats van het delict heeft achtergelaten.

Dit incident is niet de eerste keer dat een lid van de moslimgemeenschap in Duitsland bij winkeliers de islamitische moraal probeert af te dwingen. Volgens rapporten van juli hebben moslims van Tsjetsjeense herkomst herhaaldelijk geprobeerd om de islamitische moraliteit in de stad af te dwingen.

Een meisje die door de zogenoemde ‘moraalpolitie’ herhaardelijk werd getroffen, zegt: “Zelfs in een hijab werd ik bijvoorbeeld een hoer genoemd voor het dragen van oog make-up. En ik dacht: ‘Wie probeer ik te behagen?'”

In 2014 creëerde de radicale islamitische prediker Sven Lau een soortgelijke organisatie die hij de “Sharia-politie” noemde. Lau werd later gearresteerd en aangeklaagd voor het helpen van radicale islamitische terroristische groeperingen in het Midden-Oosten, door geld te collecteren en hen daarmee te suppleren. Hij werd eerder dit jaar schuldig bevonden en werd tot vijf en een half jaar gevangenisstraf veroordeeld.

Bron:

https://www.welt.de/vermischtes/article168364650/Frau-in-Nikab-greift-Dessous-Verkaeuferin-in-Neukoelln-an.html?wtrid=socialmedia.socialflow….socialflow_twitter

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on BoerkaBitch tuigt verkoopster af voor het verkopen van lingerie naast kopvodden

  1. Tijl Uylenspiegel // september 8, 2017 om 17:01 //

    Waar zijn die mannen toch altijd als je ze nodig hebt ! Mag je eindelijk legitiem zo’n voddenbaal een paar linkse en rechtse directen geven schitteren ze weer van afwezigheid.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: