Nieuw

Afrikaanse toestanden op St. Maarten – negerbendes met machetes trekken plunderend rond

Apocalyptische hel

In 1493 werd het eiland ontdekt door Columbus maar die had geen zin in de moordlustige kannibale indianen die er woonden en voer door. In 1630 kwamen de Fransen en de Nederlanders en tot de dag van vandaag zitten we er mee opgescheept. Vier eeuwen hebben we geprobeerd om de bevolking op te voeden, maar dat wil niet lukken. Net als Afrika weer onmiddellijk in moordzuchtige barbarij verviel nadat de Europeanen de Afrikanen zelfbestuur gaven, zo gaat het op het boeveneiland ook gelijk mis als het bestuur eventjes wegvalt.

Plasterk: ‘Grimmige sfeer’ op Sint-Maarten

De minister bevestigt tevens dat er plunderingen voorkomen en dat er een „grimmige sfeer” hangt op Sint-Maarten. De Telegraaf berichtte eerder over „ totale anarchie”, zoals ooggetuigen het noemen, en gezwaai met machettes. Mensen beschrijven een apocalyptische hel. Telegraaf >>

Moslims zijn er mee in hun islamitische nopjes.

’Ze zwaaien hier met machetes’

De situatie op Sint-Maarten wordt steeds ernstiger. Er dreigt volgens ooggetuigen anarchie. De plunderingen nemen met het uur toe. Politie is nergens te bekennen en er is een tekort aan militairen. „Ze zwaaien hier met machetes op straat.” Telegraaf >>

RTL journalist bij NOS nieuws van 22.00 uur zegt net dat de politie nu toestemming geeft om te plunderen, omdat ze er toch niks tegen kunnen doen.

Op Sint-Maarten zijn plunderingen geweest.
Dat bevestigt luitenant-ter-zee Egbert Stoel op NPO Radio 1. Hij is vanaf het Maritiem Hoofdkwartier op Curaçao betrokken bij de noodhulp. Stoel kan niets zeggen over doden en gewonden in het Nederlandse deel van het eiland. “Het openbaar bestuur heeft nog geen grip op wat er gebeurt”, zei Stoel. Vooral het gebrek aan communicatie maakt de situatie moeilijk. Hij kon niet bevestigen dat er mensen met wapens rondlopen, zoals door sommige eilandbewoners is gemeld. Parool >>

‘Er lopen bendes op straat, er wordt geplunderd’

klik op het plaatje voor verslag van RTL

Nederlandse leger komt twee dagen te laat en zet Curaçaose Milities in. Holy shit, ik wist niet dat we die hadden.

 

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

22 Comments on Afrikaanse toestanden op St. Maarten – negerbendes met machetes trekken plunderend rond

 1. Midden jaren 90 mocht ik genieten van negers die aan de lantaarnpalen slingerden, letterlijk. Dat was in Brixton, London.
  De les die we hier uitmkunnen leren is dat zodra de overheid buiten het zicht is en niet in staat binnen enkel uren terug in het zicht te komen de besten van de mensen worden gescheiden.
  Hetzelfde kan ook hier in Nederland gebeuren, daar is geen orkaan voor nodig, slechts een wat langere algemene stroomstoring en slecht weer, of een paar steden waar rellen zijn en de politie massaal naar geemigreerd is…….gezien de soort import van nieuwe landgenoten zal de soort met machete en het pistool snel genoeg op straat lopenen aan het plunderen gaan. Wat wij beschaving noemen is slechts een opgelegde wapenstilstand van de natuur van het beest dat mens word genoemd, waarbij sommigen dichter bij het beest in zichzelf staan dan anderen.

  Sint Maarten is een bewijs voor de noodzaak tot het recht op zelfverdediging, het laat zien hoe fragiel veiligheid is en hoe beperkt bescherming door anderen eigenlijk is…

  Liked by 2 people

 2. Zoals destijds Frits Bolkestein reeds zei:
  ” Dit Roversnest ” genaamd St.Maarten!
  Wel zielig van al die schade en ellende door Irma.

  Like

 3. Irma had dat hele eiland op moeten slurpen en ergens op Cuba uitkakken. Daar hoort die ellende thuis.

  Liked by 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel // september 7, 2017 om 23:46 //

  Kent u het gezegde “regeren is vooruitzien”? Nou de Nederlandse regering niet ! Al dagen was bekend dat de orkaan Irma regelrecht op St. Maarten afging. Nou dan blijf je lekker achterover leunen, dan doe je gewoon niks noppes nada ! Pas als de stront de ventilator raakt doe je alsof je hevig verrast bent. Wat ? Is St Maarten geraakt door een orkaan ? Goh en hoe is het daar nu? Zelfs een B-acteur zou zich kapot schamen voor zulk slecht toneelspel. Voor missies in Mali en god mag weten waar staan ze te trappelen van ongeduld om er manschappen en materieel naartoe te zenden, Ah heeft Turkije geen antiraket raketten ? Nou wij wel hoor, zullen we effe een paar van die peperdure dingen komen brengen ? Nee joh dat kost niks, dat doen wij wel effe. Wat zegt u is St Maarten getroffen door een orkaan ? Goh hoe is dat nou mogelijk, komt dat wel vaker voor in het Caribisch gebied ? Joh wat grappig, daar had ik nog nooit van gehoord tijdens mijn academische scholing. Knap ook hoe Rutte zijn gezicht zo strak kan houden terwijl hij waarschijnlijk op het moment dat de camera’s uitgaan in een gierende lach uitbarst. Nee hij vind het allemaal vreselijk *proest*.

  Like

 5. @Duchesne

  Ik wil je uitnodigen voor iets, mag ik je mail-adres gebruiken om je een bericht te sturen ?

  Like

 6. En nou gaan we weer allemaal lief doen en centjes bij elkaar lappen om aan die zielige stormnegers te geven.

  Like

 7. templars2017 // september 8, 2017 om 01:09 //

  St. maarten is een schoolvoorbeeld van hoe snel de “samenleving” zoals we ze gewoon zijn te zien kan ophouden te bestaan.
  De oorzaak is hier de doortocht van een orkaan, op zich een cataclisme, maar het is pas NA de doortocht dat de echte ellende begonnen is.
  Wat blijkt dat de voorzieningen die de veiligheid van de burgers moet waarborgen schromelijk te kort schiet waardoor bendes er vrij hun gang kunnen gaan .
  Wat de oorzaak ook is , als je een dergelijk ongecultiveerd ,respectloos zootje ongeregeld onder je burgers hebt dan zullen die altijd doen wat ze best kunnen ,plunderen ,met machetes zwaaien en doden en wraak nemen op diegene die alles hadden wat zij niet hadden.
  Het is dus eigen aan hun dierlijke natuur om het roofdier gedrag uit de kast te halen als ieder ander mens denkt hoe te overleven .
  De wraak die ze nemen vloeit voort uit hun ongelooflijke luiheid ,werken haten ze ,maar iemand die iets meer bezit dan hen door ervoor te werken wordt automatisch een prooi.
  Denk maar niet dat dit een alleenstaand geval is .
  Aangezien we hier ook van die cultuurbarbaren rondlopen hebben kan een dergelijk fenomeen zich ook voordoen, in een veel grotere schaal, ook hier zal de overheid falen.
  De enige onbeantwoorde vraag is ,wat zal het cataclisme zijn ?

  Like

 8. Wel een voordeel is dat de prijs voor st.Maarten als vakantiebestemming onmiddellijk weer betaalbaar is voor de man met de smalle beurs, LOL

  Like

 9. Yep Fubar, mijn mailadres is bij jullie aanwezig denk ik…

  Like

 10. Ze gaan ze in St Maarten opladen en hier afleveren met de keuze of ze later terug willen ….

  Like

 11. Fatia Elatick zoekt een nieuw luizenbaantje, 150K voor een werkweek van 24 uur.
  http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/09/elatik-voortijdig-op-zoek-naar-nieuwe-uitdaging-539021/
  Misschien kan ze wat rampokkende Maartianen uitdagen, dat is een win win situatie.

  Like

 12. Politiemens Pieter Jaap was weer goed bezig.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29174578/___Client_van_Bilal_L._pleegde_aanslag___.html
  Verzwijgen en collaboreren de AP schaamt zich nergens voor.

  Like

 13. …….”Vier eeuwen hebben we geprobeerd om de bevolking op te voeden” en ……..”negerbendes met machetes trekken plunderend rond”…..

  Tja de ‘soewart-mens’ die zich telkenmale opnieuw gediscrimineerd voelt betreffende de zg. (voor) oordelen die de ronde doen mbt hun -etnisch- gerelateerde rol in de hedendaagse wereld,… echter tegelijkertijd én bij herhaling geen mogelijkheid onbenut laat om datzelfde oordeel te doen bevestigen.

  Welaan, als we dan toch bezig zijn met ‘bevestigen’ ….hierbij -nog maar weer eens- het navolgende spreekwoord;
  …”je kunt een aap uit het oerwoud trekken, maar daarmee is het oerwoud nog niet uit de aap”.

  Ook niet na vier eeuwen!

  Like

 14. Tja, de besnedenlandse lügenpresse werkte gister op volle snelheid, de smerige achterbakse, leugenachtige consensus van Rutte en zijn henchman Plasterk stonden achter hun haastig aangeschoven spreekgestoeltes een partij leugens in de ether te gooien waar de honden geen brood van lusten. Uit het Franstalige gedeelte van dat misselijke eiland kwam meer nieuws naar buiten dan het Niedricher gedeelte, natuurlijk mocht de geïndoctrineerde NON-journaal kijker deze plunderingen door de bijstands-jihadisten niet zien. O er is zoveel rot en mis dat ik mij afvraag wanner komt het omslagpunt dat chaos ons deel zal worden.

  Like

 15. Republikein // september 8, 2017 om 14:08 //

  Net gelezen, en geinig toch?
  En dat , wij herhalen het nog maar eens, is wat u ook in Europe en zeker in Nederland te wachten staat. Een goed voorbeeld zijn de huidige plunderingen op St. Maarten, want nogmaals de wat anders gekleurde mede landgenoten hebben als de kans zich daartoe voordoet een wat andere benadering over het “mijn en dijn “.
  http://www.geennieuws.com/2017/09/een-buurtwacht-oprichten-hier-de-hand-leiding/

  Like

 16. De nood naar eerste levensbehoeften is zo hoog in St Maarten dat ze met TWEE flatscreen TV’s de winkel uit wandelen…over hoge nood gesproken.

  …maar het zal wel “hamsterweken” zijn want volgens onze premier word er niet geplunderd….

  Liked by 1 persoon

 17. Republikein // september 8, 2017 om 14:30 //

  Geen verstand dus een harde hand.

  Like

 18. In 1493 werd het eiland ontdekt door Columbus maar die had geen zin in de moordlustige kannibale indianen die er woonden en voer door.

  Waar zijn die kannibale indianen nu eigenlijk ???

  Like

 19. bartjeboy // september 8, 2017 om 16:10 //

  Die negertjes toch!

  Like

 20. MoslimMolen // september 9, 2017 om 15:40 //

  Alle bomen om?
  Aan de lantaarnpaal laten rotten dat smerig luie rattenzooi.

  Like

 21. Henk der Niederlànder // september 9, 2017 om 23:16 //

  Vandaag weer zo’n halve gare die het nodig vond om uit te leggen dat daar nu hulpgelden naartoe moeten.
  Ik zeg dus op mijn manier dat ze beter de stop uit dat roversnest kunnen trekken zodat het zinkt.
  Gaat de gek me uitleggen dat NL in 1953 toch ook blij was met de hulp na de watersnoodramp.
  Waarbij Ik opmerkte dat Ik me niet kon herrinneren dat er mensen met machettes rondliepen om de zaak te plunderen.
  Zoals duidelijk zal zijn beste lezers, dat was einde discussie.
  Hehehehe.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: