Nieuwsticker

Tot 9 jaar cel geëist voor Nigeriaanse pooiers

 Acht Nigerianen hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor mensenhandel, mensensmokkel en de exploitatie van prostitutie. Voor Amadin O. (25) werd negen jaar cel gevorderd. De bende werkte vanuit Antwerpen, maar liep in Oostende tegen de lamp.

Het team mensenhandel van de lokale politie van Oostende merkte op de website Redlights dat heel wat Nigeriaanse meisjes zich in een hotel in Oostende prostitueerden. Bij een controle in het hotel werden op 18 januari 2017 inderdaad twee Nigeriaanse prostituees aangetroffen. Het onderzoek leidde de speurders naar Chukwudi “Kelly” A., die de organisatie vanuit Antwerpen dirigeerde. De slachtoffers werden in de prostitutie gedwongen om hun reis naar Europa terug te betalen. Sinds 2013 werden op die manier minstens 25 vrouwen uitgebuit.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3252894/2017/09/06/Tot-9-jaar-cel-geeist-voor-Nigeriaanse-pooiers.dhtml?utm_medium=rss&utm_content=volghetnieuwsvanvandaaguitbelgi%C3%ABenhetbuitenlandopdevoetophlnbe

Doe mee met 7.190 andere volgers

About rommel (1768 Articles)
Alles behalve politiek correct.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: