Nieuw

Tot 9 jaar cel geëist voor Nigeriaanse pooiers

 Acht Nigerianen hebben zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor mensenhandel, mensensmokkel en de exploitatie van prostitutie. Voor Amadin O. (25) werd negen jaar cel gevorderd. De bende werkte vanuit Antwerpen, maar liep in Oostende tegen de lamp.

Het team mensenhandel van de lokale politie van Oostende merkte op de website Redlights dat heel wat Nigeriaanse meisjes zich in een hotel in Oostende prostitueerden. Bij een controle in het hotel werden op 18 januari 2017 inderdaad twee Nigeriaanse prostituees aangetroffen. Het onderzoek leidde de speurders naar Chukwudi “Kelly” A., die de organisatie vanuit Antwerpen dirigeerde. De slachtoffers werden in de prostitutie gedwongen om hun reis naar Europa terug te betalen. Sinds 2013 werden op die manier minstens 25 vrouwen uitgebuit.

Lees verder:

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/3252894/2017/09/06/Tot-9-jaar-cel-geeist-voor-Nigeriaanse-pooiers.dhtml?utm_medium=rss&utm_content=volghetnieuwsvanvandaaguitbelgi%C3%ABenhetbuitenlandopdevoetophlnbe

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: