Nieuw

Noorwegen: Meisje op school 17 keer met mes gestoken

Hier heeft de steekpartij plaatsgevonden. Foto: privé.

De toestand van het 16-jarig meisje is slecht maar stabiel nadat ze op maandag door een 19-jarige immigrant met een mes zes keer in haar borst was gestoken en zes keer in haar rug.

Voor de steekpartij plaatsvond was er tussen de twee een luidkeelse ruzie in de schoolgang buiten de klas, de 19-jarige bezocht de school met het doel het meisje te ontmoeten wegens een ruzie tussen hen.

Er barstte een luide discussie uit en het werd al snel fysiek tussen de twee, voordat de dader een mes trok en het meisje voor de ogen van getuigen aanviel.

Volgens de lokale krant DRM24 werd het meisje zes keer in haar borst gestoken en zes keer in haar rug, en ook in haar gezicht.

De dader sloeg toen op de vlucht en liet het meisje hevig bloedend achter.

De 16-jarige werd op maandagmiddag snel naar het ziekenhuis in Drammen afgevoerd voor spoedoperaties en haar toestand schijnt nu stabiel te zijn.

De dader werd kort daarna gearresteerd door een K9 patrouille en is nu aangeklaagd voor poging tot moord.

“Dit is een strafbaar feit wat tot 15 jaar gevangenisstraf kan leiden”, zegt politieagent Ole Jacob Garder tegen de krant.

De man, die een Noors een burgerschap heeft en in Oslo woont, komt eerder voor in de politierapporten.

“Het is een man waar we al eerder mee te maken hebben gehad”, zegt Carder.

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3934/norway-girl-stabbed-17-times-outside-the-classroom.html

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

13 Comments on Noorwegen: Meisje op school 17 keer met mes gestoken

 1. trebor2110 // september 6, 2017 om 01:35 //

  Ach we moeten er maar aan wennen zegt een burgemeester uit Londen .

  Like

 2. Ja dat hoort bij een grote stad, dat het deze keer in een Noors Lutjesbroek is gebeurd zien we dan maar door de vingers. Wat dan ook wel vreemd is, en niet geheel in zijn islamitische theorie past, is Tokyo. Dat is een hele grote stad, moet je weten, en het schijnt dat daar nog nooit een islamitische terreuraanslag heeft plaatsgevonden. Maar dat zal wel de uitzondering zijn die de regel bevestigt.

  Like

 3. templars2017 // september 6, 2017 om 03:07 //

  Nog een geval van totaal gebrek aan respect, het zal jou kind maar eens zijn.
  Europa is in een oorlog verwikkeld en slaapt rustig verder hopend dat de nachtmerrie vanzelf gaat verdwijnen…..ja hallo …..wakker worden!!
  Zoals in elke oorlog is de waarheid het eerste slachtoffer.
  Het is een spijtige zaak ,maar als het de dochter van een elite heerser zou zijn geweest dan ,……..maar nee dat kan niet die gaan overal naar toe met dikke auto’s en bewakingsagenten.
  Het is maar het gepeupel dat mag afgeslacht worden en als het spectaculair genoeg is zullen ze er misschien iets over berichten.
  De bevolkingen zijn nooit geraadpleegd over de massa immigratie ……nooit!
  De elite beslist en wij mogen betalen ,eerst met geld en nu met bloed .
  Bij ons in de streek staat een standbeeld die de gruwel van de eerste wereldbrand laat herinneren ,de tekst erop zegt in wezen alles ” hier ons bloed.. wanneer ons recht?

  Like

 4. De import van gekleurd vlees is een politieke fout die nooit zal worden erkend, de verantwoordelijken weten het wel maar toegeven is hetzelfde als het falen toegeven.
  Dit soort drama’s zal enkel toenemen, een Islamist heeft nu eenmaal een ander wereldbeeld en een ander idee over gelijkheid dan een westerling….
  Voor de mislam in dit verhaal was het slechts een kwestie van een opstandig untermensch, mogelijk voorheen zijn bezit dat moest worden gecorrigeerd.
  Enkel het verwijderen van dit soort uit onze samenleving lost dit probleem op, en anders moet je er inderdaad maar mee leren leven of het probleem in alle stilte zelf oplossen.

  Vrijheid van godsdienst en culturele verschillen zijn het Trojaanse paard dat onze samenleving doet afbrokkelen. Hoe Europaer over 15 jaar uitziet: neem een foto van een willekeurige stad in moslimland waar geen rijke oliesjeiks leven en je hebt je plaatje.

  Like

 5. @duchesne
  Ik kan het slechts deels met je eens zijn. Gekleurd? Dat beledigt de aziaten uit het verre oosten. Die passen zich over t algemeen prima aan. Zitten ook verdomd weinig in de bijstand.
  Ik heb zelf in de sportlessen hele gemengde groepen. Echt een verschil van dag en nacht of je een chinees, japans, koreaans of indiaas kind hebt of een turk of marokkaan.
  Vooral de japanners en chinezen. Zaterdag eerst sporten, dan in de middag, op kosten van de ouders (niks toeslag of subsidie) naar chinese of japanse les. Geen grote bek. Ouders ook beleefd. Komen wel met vragen, maar nooit lomp of bedreigend. En ze spreken nederlands. Tuurlijk, met een accent, maar wat dan nog? De kinderen spreken accentloos, kun je van islamitische kinderen niet zeggen.
  Nee, dan de ouders van de islamieten. Meer dan 10 jaar hier en dan moet er vaak een ouder kind mee om te vertalen, want ze spreken nauwelijks nederlands.En standaard is het al roepen van discriminatie voordat je wat kunt zeggen.
  Het is niet zozeer de kleur, maar de cultuur en ontwikkeling. En islam scoort op die beide vlakken net boven een hondedrol.

  Like

 6. Multiple Choice:
  A. doodschieten
  B. ophangen
  C. spuitje
  D, voor alle zekerheid . alle 3 bovenstaande opties.

  Like

 7. Johan P@ : ik zie Aziaten niet als gekleurd, nooit zo gezien nu ik er over nadenk, zijn voor mij altijd gewoon mensen geweest die over het algemeen, eingenljjk altijd gewoon prettig in de omgang zijn en waar ik gezien hjn moeite dieze doen respect voor heb. ik word meestal blij van deze mensen, vreemd he?

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // september 6, 2017 om 12:12 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 9. In Nederland krijg je voor soortgelijke zaken 80 uur schoffelen. Dus dat zo’n agent, pardon, persvoorlieger “15 jaar” zegt is alleen maar om de gemoederen te sussen.

  Like

 10. Die moslim rat krijgt geen straf, daat zijn advocaten voor, die rollen al over elkaar om de misgeboorte te redden.
  De doodstraf, direct de beste oplossing.
  De gore islam en de smerige moslim zijn het ergste dat ons nu overkomt.

  Like

 11. Henk der Niederlànder // september 6, 2017 om 18:05 //

  Ik weet het niet maar het linkt me dat on multicultureel Europa de dadertoch enige ervaring opgefaan zal hebben als schoffelaar.

  Like

 12. Virgilio Aarsbergen // september 7, 2017 om 10:07 //

  Er staat niet vermeld dat het een islamiet is van de jihad hijrah, maar dat zijn die asielzoekers zeker wel. Hun taharush en disrespect verraden dat. Is dit per ongeluk weg gelaten of censuur? Er wordt niks genoemd over de wraak van de Noorse (familie), snappen die het nog steeds niet?

  Like

 13. Ik hoop dat ze die klootzak in de bak afmaken !!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: