Nieuw

Engelse PvdA pleit voor islamitische apartheid voor vrouwen – aparte treinstellen

Londens politicus wil aparte treinwagons voor vrouwen

Dat heeft Chris Williamson, veiligheidsspecialist van de Britse oppositiepartij Labour, gezegd.

De maatregel is volgens Williamson mogelijk een aangewezen keuze, verwijzend naar statistieken waaruit blijkt dat het aantal seksuele misdrijven op de Britse treinen de voorbije vijf jaar meer dan een verdubbeling heeft gekend. Ook wordt herinnerd aan een aanranding van een zeventienjarig meisje door twee mannen op een trein tussen Newquay en Plymouth begin vorige maand.

Uit cijfers van de British Transport Police blijkt dat het voorbije jaar op Britse treinen 1.448 feiten van seksueel onaanvaardbaar gedrag moesten worden geregistreerd. Vijf jaar voordien was er gewag gemaakt van 650 klachten.

NLExpress>>

Er wordt niet gemeld wie de daders zijn van de seksuele misdrijven, maar we weten allemaal dat dat moslims zijn. Je zou ook de daders dood kunnen schieten of in het openbaar castreren en hun hele extended familie uitzetten en de moskee waar ze kwamen tot op de laatste steen afbreken. Je zou de grenzen kunnen sluiten voor de nazistische vrouwenmisbruikende islambarbaren en beginnen met het repatriëren van al dat andere moslimgajes in je land. Maar nee, Labour pleit voor de islamitische oplossing; Apartheid, sekse-apartheid. Sharia. Elke keer weer een stukje toegeven, maar ontkennen dat er sprake is van islamisering, met de Collaborateurs als grootste aanjagers. De volgende stap is dat alle vrouwen een burka aan moeten, daarna mogen ze alleen nog onder begeleiding van een mannelijke voogd over straat en daarna helemaal niet meer. En dan is Engeland net zo’n islamitisch hellhole als Saoedi-Barbarije.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Engelse PvdA pleit voor islamitische apartheid voor vrouwen – aparte treinstellen

 1. Was Duitsland vorig jaar al niet begonnen met coupees alleen voor vrouwen op bepaalde trajecten? Je hoort er nu niets meer over, ik ben wel benieuwd of dat nog steeds loopt.

  Like

 2. Corbyn, collaborateur.

  Like

 3. Tja die mongolen daar hebben tóch echt zelf voor deze club gekozen net zo als hier in Nederland

  Like

 4. In Duitsland zie je bij sommige tankstations en ook bepaalde grote parkeergarages speciale parkeerplekken voor vrouwen, die zeer dicht bij de in/uitgang liggen. Op zich is dat voor vrouwen veiliger als ze zo kunnen parkeren.

  Like

 5. polderboy // september 6, 2017 om 10:01 //

  Labour is in Engeland best gewild bij bestuurders. Politiek verdient sowieso goed.

  Neem arbeidsleider Tony Blair, die verdient met een betoog 237.000 Pond, oftewel 260.000 Euro. En zijn firma die rijke oliestaten advies verleende, verdiende in 2014 nog rond 3 miljoen Euro.
  https://www.ft.com/content/d1d6830e-7f4f-11e6-bc52-0c7211ef3198

  Tony vaart er wel bij als arbeider, die burka’s en islam..

  Liked by 1 persoon

 6. Ik kijk nergens meer van op. Er schijnen vergevorderde plannen te zijn om de burger te verplichten om al zijn bezittingen, geld, televisie, leuke dochter, noem maar op ’s avonds buiten onder een afdakje te zetten (bouwvergunningleges 450 euro) zodat inbrekers niet meer in hoeven te breken en het hele inbraak- en veiligheidsprobleem in 1 klap wordt opgelost.

  Ook zijn ze bezig om mensen die de straat opgaan te verplichten een veiligheidshelm te dragen zodat eindelijk die kopschopperij tot het verleden gaat behoren. De rechters werden er moe van.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: