Nieuw

Dozens of asylum seeker protesters cross Finnish border to Sweden

Some 55 asylum seekers who took part in a protest against Finland’s asylum policies at the northern border crossing town of Tornio have left the country by walking across the border en masse from Finland to Sweden on Tuesday afternoon, according to police in Finnish Lapland.

Afbeeldingsresultaat voor border finland swedenFinnish police say that Swedish law enforcement officers picked up the asylum seekers who arrived from Finland, after first assembling at Victoria Square for the protest, on the Finnish side of the border.

The demonstrators said they were protesting Finland’s asylum policies, and had reportedly originally planned to demonstrate all afternoon.

A group of counter demonstrators was also at the scene…

readmore>>
yle
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Dozens of asylum seeker protesters cross Finnish border to Sweden

  1. Het probleem word verplaatst, c.q. verplaatst zichzelf, het excuus om elders in een warmer klimaat te gaan parisiteren is geweldig gevonden, maar het probleem lost niet op maar hoopt zich elders op. Europa word onleefbaar, maar het gaat eigenlijk zo langzaam dat het “went”…

    Daarom: meer asieleisers, liefst twee miljoen binnen 3 maanden naar binnen want pas als de straten vol bloed staan zal Europa wakker worden. Te laat, maar goed, ik zie een heleboel problemen eigenlijk zichzelf oplossen.

    Een meer acuut probleem is de soort van varkens schurft ziekte in Brabant die blijkbaar al twee en half jaar sluimert en van mens op mens overgaat. Tast de ademhaling aan en veroorzaakt wondjes op hoofd en huid die niet meer genezen nadat ze zijn opengesprongen. Net als Q koorts word het compleet stilgezwegen maar blijkbaar komt er nu iets in gang. Ze weten dat het van varkens afkomt en dat het vermoedelijk via bacterieen van mens tot mens overstapt. Het is al bij een deel van de bevolking openlijk waarneembaar maar nog steeds totale stilte. En het gevolg ervan is dat er dus ook al een stel mislams niet meer bij Allah op schoot mogen zitten…dus zal er nu wel snel iets worden gedaan, zoals de naam veranderen van de aandoening en de oorzaak elders leggen. Ach, alles kom rech..

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: