Nieuw

Asielzoekers veroveren een kinderpark en schoppen de moeders en hun kinderen eruit

Archieffoto.

Een kinderpark in de Duitse stad Ebersdorf is overgenomen door jonge mannelijke asielzoekers die de plaatselijke bevolking terroriseren en vrouwen en kinderen uit het park verjagen.

Het park, gelegen aan het einde van Huttenstrasse, is de locatie van een speeltuin die ooit populair was voor ouders om hun kleine kinderen mee naartoe te nemen. De 39-jarige Claudia Kuhnt woont in de buurt van het park en zegt dat recente asielzoekers het gebied hebben overgenomen en het gevaarlijk maken voor de lokale bevolking en hun kinderen.

“De asielzoekers drinken, pesten, aanranden en autorijden. Ik laat mijn kinderen niet meer in de speeltuin,” zegt Kuhnt en voegt eraan toe: “We zouden graag weer die prachtige speeltuin zonder angst willen gebruiken.”

De 39-jarige is niet de enige moeder die over de aanwezigheid van de jonge asielzoekers heeft geklaagd. De 32-jarige Doreen Eulenberger zegt dat ze niet meer naar het park gaat en haar kinderen elders brengt.

Aan de ene kant van het park is een kebabzaak, die wordt beheerd door Fayik Sahin, die ook over de asielzoekers heeft geklaagd. “Noord-Afrikaanse vluchtelingen hebben angst in Ebersdorf gebracht,” zegt hij.

De politie in de wijk erkent dat het park een ontmoetingsplaats is geworden voor asielzoekers die daar vaak alcohol drinken. De autoriteiten hebben dit jaar tot nu toe 14 misdaden opgenomen, waaronder seksuele intimidatie, bedreigingen en gewelddadige aanvallen. Tien verdachten zijn geïdentificeerd in verband met verschillende incidenten, allemaal asielzoekers.

Het kleine stadje met maar 6.500 inwoners is niet de enige plattelandsgemeenschap die de instroom van asielzoekers probeert te verwerken. De stad Peine in Nedersaksen had eerder dit jaar een grote groep asielzoekers die “Allahu Akbar” schreeuwden, terwijl ze de lokale bewoners gewelddadig aanvielen en eigendommen vernielden.

In maart van dit jaar in Bad Sobernheim braken asielzoekers in een bouwplaats en stalen gereedschap die ze daarna gebruikten om de lokale bevolking aan te vallen. De aanvallers werden allemaal beschreven als “personen van Afrikaanse of Arabische afkomst”.

Duitse autoriteiten hebben het plan uitgevoerd om migranten naar kleine Duitse steden te sturen om hun afnemende populaties te vervangen en verklaarden dat de kleine steden een betere kans bieden voor integratie.

Wolfgang Borst, burgemeester van het Beierse dorp Hofheim, zegt dat hij blij is om meer asielzoekers te ontvangen: “We zijn zeer tevreden. We krijgen veel meer dorpelingen.”

Bron:

https://www.tag24.de/nachrichten/chemnitz-ebersdorf-spielplatz-pruegel-familien-alkohol-fluechtlinge-belaestigt-doener-imbiss-video-blutig-328672

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

16 Comments on Asielzoekers veroveren een kinderpark en schoppen de moeders en hun kinderen eruit

 1. ACH, ALLES KANN KAPUTT, AUCH DAS WORT WILLKOMMEN…

  Like

 2. Henk der Niederlànder // september 6, 2017 om 20:44 //

  Dhr. Wolfgang Borst vind het natuurlijk geweldig dat zijn dorp meer inwoners krijgt want met meer inwoners ook meer inkomen voor die kwal die het hele dorp graag verziekt ziet ten gunste van zijn eigen bankrekening.dat geeft trouwens ook duidelijk aan waarom in NL de burgemeesters zo graag alle soorten gespuis binnen willen halen.

  Liked by 1 persoon

 3. Eens een reportage over voormalig oost-Duitsland gezien, daar zijn vele steden waar amper nog iemand woont omdat iedereen naar het westen is vertrokken. De huizen daar zijn spotgoedkoop geworden omdat het uitgestorven is en het maar niet lukt om dat gebied weer te bevolken.

  Like

 4. Henk der N, krijgt een burgemeester dan zijn salaris afhankelijk van het aantal inwoners?

  Like

 5. met de vaders een knokploeg formeren en ze eruit rammen

  Like

 6. jungleelephant // september 6, 2017 om 21:28 //

  Burgemeesters krijgen per inwoner betaald;natuurlijk is die landverrader blij!Maar het dood schoppen niet waard!

  Like

 7. @Jungeleelephant, vandaar dat die lieve man in Mokum nog niet dood wil.

  Like

 8. R.R van Zeijlen // september 6, 2017 om 21:52 //

  Waar zijn al die rechtse skinheads gebleven? Duitsland had er toch zo veel, daar hoor je niets en niets meer van, helemaal van de aardbodem verdwenen, niet dat ik fan van ze was hoor, o God nee! maar nu zouden ze erg goed van pas komen, politie doet toch niets ,daar heb je geen flikker aan, ook had Duitsland veel motorbendes, ook zij kunnen goed van pas komen, allemaal weg, zijn ze verhuisd of zo, naar Antarctica of zo? ? Wordt tijd dat de eigen bevolking is opstand komen en knokploegen gaan vormen.

  Like

 9. Bezig met kleine hervulbare aerosol container (56 gram). half vol vloeistof met r12a als druk gas geeft meer dan 30 seconden sproei tijd. nu nog de juiste pepers.

  Like

 10. Carolina reaper or Trinidad Moruga Scorpion

  Like

 11. Paar dagen in sauerland geweest, Duitsland is aan t “veranderen” in steeds meer dorpjes en kleine steden zie je de getinte moslim rat in groepjes slenteren.
  De vrouwen in tenten en kopvod, smerig volk allemaal, het land gaat / is naar de kloten, dankzij Merkel en haar nationaal socialistische elite tuig.

  Liked by 1 persoon

 12. Bijna klaar, zoek experiment pepperspray slachtoffer voor onderzoek met zelfgebouwde sprayer. de kookdruk was ongeveer 70 psi (1 bar 15psi) by zon 15 graden en waarschijnlijk 80 psi rond 20 graden. het gas is vlambaar dus als de hete brij er uit is kun je hem nog als vlammen werper gebruiken.

  Like

 13. @skeeter
  Is een bus haarlak met die chemische strijdgassen van vroeger d’r in en een aansteker niet (ook juridisch) handiger?

  Like

 14. Legaal alternatief voor pepperspray:

  http://www.spywebshop.nl/pepperspray-alternatief-kopen.html

  Zelf hebben we in dit gezin allemaal Knockout (Zweeds), met menthol ipv pepper:

  https://www.bodyguard.se/produkt/bodyguard-knock-out/

  Is in Zweden legaal, ik weet niet of het in Nederland ook legaal is.

  En anders ga je even over de grens en koop in Duitsland pepperspray.

  Like

 15. Boeren hadden -nog niet zo lang geleden- de gewoonte dode vogels (zoals ganzen bijv.) op te hangen om soortgenoten die anders hun landerijen qua oogst kaal zouden vreten te verjagen om zodoende hun oogst te beschermen.

  Wellicht dat iemand een variant hierop kan bedenken voor de hedendaagse plaag……………

  Like

 16. Brein, voor zover ik weet is het niet verboden je eigen sprayer te bouwen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: