Nieuwsticker

Trump schaft wet voor illegale kinderen af

WASHINGTON (ANP/RTR) – De Amerikaanse president Trump schaft het zogenoemde DACA-programma af. De regeling werd in 2012 onder de vorige president Obama ingesteld en had tot doel circa 741.000 mensen die in het verleden als kind de VS binnenkwamen toen hun ouders illegaal de grens overschreden, te beschermen tegen uitzetting.

De motivatie van minister Sessions van Justitie voor het besluit van de president klonk simpel: we kunnen gewoon niet iedereen die dat wil, hier toelaten. De groep van ongeveer 741.000 mensen kon volgens Obama’s regeling een werkvergunning aanvragen en Sessions vindt dat zij daarmee banen kunnen innemen van degenen die daadwerkelijk recht op werk hebben.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/nieuws/trump-schaft-wet-voor-illegale-kinderen-af/

Doe mee met 7.191 andere volgers

About rommel (1768 Articles)
Alles behalve politiek correct.

1 Comment on Trump schaft wet voor illegale kinderen af

  1. De halve wereld valt nu nog meer over Trump heen. Maar ze worden wel weer rustig als er over een paar dagen bommen gaan vallen op Korea en dan op Guam en vervolgens op Europa, waar de Russen de schuld van krijgen und so weiter und so fort. Wordt ’n mooi Noorderlicht deze winter met al die radiomeuk in de lucht.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: