Nieuw

Trump schaft wet voor illegale kinderen af

WASHINGTON (ANP/RTR) – De Amerikaanse president Trump schaft het zogenoemde DACA-programma af. De regeling werd in 2012 onder de vorige president Obama ingesteld en had tot doel circa 741.000 mensen die in het verleden als kind de VS binnenkwamen toen hun ouders illegaal de grens overschreden, te beschermen tegen uitzetting.

De motivatie van minister Sessions van Justitie voor het besluit van de president klonk simpel: we kunnen gewoon niet iedereen die dat wil, hier toelaten. De groep van ongeveer 741.000 mensen kon volgens Obama’s regeling een werkvergunning aanvragen en Sessions vindt dat zij daarmee banen kunnen innemen van degenen die daadwerkelijk recht op werk hebben.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/nieuws/trump-schaft-wet-voor-illegale-kinderen-af/

Doe mee met 7.715 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (2839 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on Trump schaft wet voor illegale kinderen af

  1. De halve wereld valt nu nog meer over Trump heen. Maar ze worden wel weer rustig als er over een paar dagen bommen gaan vallen op Korea en dan op Guam en vervolgens op Europa, waar de Russen de schuld van krijgen und so weiter und so fort. Wordt ’n mooi Noorderlicht deze winter met al die radiomeuk in de lucht.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: