Nieuw

Plagiaatpodium “stop de bankiers” pronkt met andermans veren, ordinair stelen van HEEL VEEL artikelen(+Update IP/provider)

Pronken met andermans veren, daar walgt iedereen van. Bij toeval kwam ik vannacht tijdens het googlen iets tegen wat mij wel heel erg bekend voorkwam. Sterker nog, het was van mijn hand, een gecreëerd plaatje voor een van mijn artikelen.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaatOp zich ben ik niet zo’n jankert maar ik klik er altijd even op om te kijken waar en hoe het is gebruikt. Het bracht me naar een site “stopdebankiers.com” waar ik mijn artikel dan ook zag staan. De volledige tekst was overgesleurd maar soit, zelfs daar doe ik niet eens zo moeilijk over. Evenwel werd ik woedend toen ik zag dat deze site zelf de volledige credit nam voor het (mijn) artikel. Mijn naam was weggepoetst, er was zelfs een stuk “eigen” tekst aan toegevoegd. En, zoals te verwachten was, geen enkele verwijzing naar de bron, naar mijn originele artikel, zelfs geen verwijzing naar mijn site.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaatHet triggerde mij eens verder te kijken op deze site genaamd “stopdebankiers.com”. Zonder al teveel moeite kwam ik het ene na het andere artikel tegen, allemaal integraal erop gepleurd zonder bronbenoeming of verwijzing. Niet alleen van mij maar ook van sites als Fenixx, VerenOfLood, JoostNiemoller, ex-muslims, Bron Et cetera. De lijst van wat ik zoal tegenkwam is te lang om hier te noemen. Het was misselijkmakend om te zien hoe iemand zich gewoon andermans artikelen toedicht, artikelen waar een ander energie en tijd in heeft gestoken. Tijd met zoeken naar bronnen of links, video’s en wat al meer. Het is ronduit schofterig en laakbaar om op deze wijze te handelen.

Click onderstaande afbeelding voor vergroting…

Het bracht mij ertoe wat onderzoek te doen op alle social-media platforms waar ik op zit. Ik wilde weten waar dit gezwel zoal zijn Afbeeldingsresultaat voor plagiaatJATwerk promootte. Mocht ik enige connectie hebben met deze rat dan is dat stante pede afgelopen. En ja, hij zit tussen mijn 5k “vrienden” op Facebook. Bij onderzoek blijkt de dief verschillende groepen te runnen op dit platform. De namen, tags en handles zijn in de bijgevoegde plaatjes te lezen, zijn Facebook-naam is in ieder geval Eric Bankiers.

Ik kwam op de site van deze persoon ook een artikel tegen van Percolator (voor al uw sterke koffie). Hij schrijft onder meer op VerenOfLood en ik herkende dan ook het artikel. Op heel slinkse wijze verandert die “@_stopdebankiers”-rat de titels enigszins zodat zoeken of koppelen lastig wordt. Ik gooide er wat tweets uit op twitter naar Percolator en VerenOfLood. Zij waren bekend met deze plagiaat pleger zo bleek vanochtend. Nu heeft “@_stopdebankiers”-rat op twitter maar een beperkt aantal volgers (240) dus kennelijk zijn veel mensen zich bewust van deze onoorbare praktijken.

Op twee andere redelijk grote platforms als Minds(.com) en Gab(.ai) heb ik dit stuk verdriet niet kunnen traceren.

Afbeeldingsresultaat voor unfollowIk wil iedereen aanmoedigen deze accounts op zowel Twitter als Facebook te ontvolgen, te blocken, te ontvrienden en er zeker NIETS meer van te delen-sharen of retweeten. Zorg dat de aanhang en bekendheid van dit account geminimaliseerd wordt. En schop deze posting zoveel mogelijk rond, echter zonder de tag of handle van de rat te noemen want dat genereert alleen maar weer meer Clicks voor dat account, daar had Percolator een punt! Daarom ga ik hier ook geen linkjes als bewijs neerzetten want ook dan krijgt de “@_stopdebankiers”-rat alleen maar weer meer bezoek.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaatVechten tegen de islam moet, maar wel eerlijk, en niet met welhaast islamitische normen en waarden zoals die “@_stopdebankiers”-rat hanteert. Ere wie ere toekomt met betrekking tot pennenvruchten. Dank en groet, Zeepertje

Also published on Zeepertje.com.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaat

Share/deel dit bericht op Facebook
RT dit bericht op Twitter
Repost dit bericht op Gab
Boost/share dit bericht op Minds

DANK namens alle hardwerkende auteurs & columnisten !!!

Gevonden tot dusver, u kunt dus bellen/mailen naar provider…


Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

6 Comments on Plagiaatpodium “stop de bankiers” pronkt met andermans veren, ordinair stelen van HEEL VEEL artikelen(+Update IP/provider)

 1. Het maakt het extra irritant dat deze oplichter op zijn steelsite reclameruimtes verhuurd en zodoende ook nog is geld “verdient” met zijn jatwerk.

  Liked by 2 people

 2. Ik kan er niet bij. T is een kleine moeite om de bron of auteur te vermelden. En dat t een keer vergeten is, nou ja, dat kan een keer. Maar t opzettelijk verwijderen van de namen en dan zelf claimen is echt van de gekke. Al helemaal als dat op grote schaal gebeurt.
  Als schrijver van korte verhalen weet ik hoe irritant dit is, ik zal ook bij FB een klacht neerleggen over dit stuk verdriet

  Liked by 3 people

 3. Mooi @JohanP, goedzo

  Like

 4. “En dat t een keer vergeten is, nou ja, dat kan een keer.”

  Het kan altijd nog maffer. Ik had ooit is een boze brief in de redactiemail van een journalist van Elsevier, die eiste op hoge poten dat ik meteen zijn naam moest weghalen bij een link-artikel wat ik geplaatst had, want anders… Dus ik het betreffende artikel controleren en bleek inderdaad dat hij niet de auteur van het artikel was. Hoe zijn naam daar terecht is gekomen weet ik nog steeds niet, waarschijnlijk teveel gezopen. Ik vond zijn benadering toch wel zo onaangenaam en chanterend dat ik zijn naam nog even en paar dagen bij het artikel heb laten staan. Eigenlijk was ik van plan om die naam van hem daar eeuwig te laten staan, maar na een paar dagen, een dag of drie vier, toen het me weer binnenschoot, heb ik het toch maar veranderd in die van de werkelijke auteur. Omdat ik van mening ben dat deze site zo waarheidmogelijk zijn artikelen moet publiceren.

  Liked by 2 people

 5. @rommel
  Tsja, een foutje kan gebeuren. En soms is de reactie dan wat lomp, maar goed. De klacht was terecht en je hebt het aangepast, dat lijkt me ook de juiste manier van doen.
  Ik heb ook wel eens vergeten een naam te plaatsen. En een keer de namen van 2 mensen bij de verkeerde link gezet (verwisseld). T gebeurt, en als je erachter komt of erop wordt gewezen dan corrigeer je dat. Zo simpel is het.
  Maar net wat je zegt, je wilt het zo juist mogelijk doen en zo waarheidsgetrouw als mogelijk.

  Ben trouwens benieuwd, ik heb nog geen reactie van FB gehad. Zal wel niet in de prio lijst staan.

  Liked by 1 persoon

 6. @JohanP
  Geen idee of FB er iets mee doet èn wat een trigger moet zijn om tot actie over te gaan, wellicht eerst pas bij heel veel klachten…?

  Overigens, wat gegevens achterhaald van betreffende site waaronder de provider waar gehost…

  Sprak een it-techneut die me vertelde dat impliciete voorwaarden altijd vastliggen in een protocol (dat nooit door iemand wordt gelezen) waaraan je je als domein dient te houden…

  Nu staat er buiten een telefoonnummer ook een email adres vermeld bij die host data dus wil daar toch ns een balletje opgooien over dat “stopdebankiers.com” domein…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: