Nieuw

Klimaatverandering krijgt weer is de schuld – deze keer van verkeersongevallen

Klimaatverandering veroorzaakt verkeersongelukken, vermeldt de Thomson Reuters Foundation.

Die gemene klimaatverandering – dat het bijvoorbeeld de toename van het gebruik van mobieltjes kan zijn komt niet in die domme koppen op – is waarschijnlijk de schuld van de ongewone toename van het aantal dodelijke slachtoffers wat de Verenigde Staten twee jaar geleden trof.

Tegenwoordig krijgt klimaatverandering zo’n beetje alle narigheid op deze aardkloot op zijn bord geschoven en elke sukkel die in de stront trapt begint meteen te schreeuwen dat het aan de klimaatverandering ligt en niet aan hem.

Het aantal dodelijke verkeersongelukken is in 2015 met 2.348 gestegen, oftewel 7,2 procent, naar in totaal 35.200, volgens de gegevens van Transportation Department.

Volgens het onderzoek is de kans groot dat mensen hun voertuig vaker hebben gebruikt door de stijgende temperatuur en meer regen – wat heeft geresulteerd in groter aantal sterfgevallen op de wegen.

Ik begrijp niet hoe die idioten denken om tot de conclusie te komen dat regen en warmte voor meer dodelijke verkeersongelukken zorgt. Als er elk jaar steeds meer auto’s op de wegen erbij komen moet je niet raar opkijken als het aantal verkeersdoden ook stijgt, en niet verontwaardigd met je vinger naar het weer wijzen. Er heerst een chronisch gebrek aan logica bij die zitzakken, hoe meer mensen in het autoverkeer, des te meer kans dat je uit je sokken wordt gereden. En voor die vanzelfsprekende gevolgtrekking heb je geen universitaire opleiding nodig.

Maar natuurlijk moet er weer is op het emotieviool gespeeld worden en de mensen weer in een angsstuip jagen om een argument te winnen. Dat er totaal geen bewijsgrond of rechtvaardiging voor deze zienswijze bestaat doet er dan niet meer aan toe. We hebben halleluja gelukkig weer de eeuwige zondebok gevonden, die geniepige klimaatverandering, again. Maar dit zal ze niet verhinderen om hun klimaatgezeur door je strot te douwen, en met hun klimaatagenda om je oren te slaan. Er is totaal geen wetenschappelijk bewijs voor al die emo-nonsens wat links beweert.

Ze denken als ze maar lang genoeg ons bombarderen met hysterische bullshit er misschien uiteindelijk een beetje blijft plakken, en hun wanhopige leugens serieus gaan nemen.

Als je niet dood wil gaan in een auto, moet je lopen, hoewel dat tegenwoordig ook niet meer veilig is.

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Klimaatverandering krijgt weer is de schuld – deze keer van verkeersongevallen

 1. Het komt door moslimmigratie, want die mogen ook autorijden. In Nice, Berlijn, Westminster Bridge, op de Ramblas in Barcelona, voor Amsterdam CS.

  Like

 2. Klimaatverandering?
  Warming up?

  Echt niet waar..ik heb al twee jaar te maken met veel regenoverlast en koele temperaturen in mijn moestuintje
  Global warming zou voor mij de afgelopen jaren een fantastische oogst hebben betekent.
  Niets is minder waar.
  Vorig jaar stonden de buiten- tomaten te verrotten vanwege slechte temperaturen .
  Dit jaar heb ik dat met overkapping een beetje kunnen voorkomen, maar de aardbeien hebben slechts ten dele oogst gegeven.
  veel aardbeien waren door het matige weer verrot.
  Hoezo global warming?
  Vraag het elke teler of groentekweker en je krijgt antwoord.
  Climate change (voorheen Global Warming, is het grootste bedrog waarmee we te maken hebben).

  Like

 3. Grappig hoor. Ik weet de link zo even niet uit t hoofd, maar in de VS was er net dit afgelopen kwartaal een onderzoek gepresenteerd waaruit bleek dat de toename vooral aan het gebruik van de mobiel ligt. Te veel mensen die zitten te appen achter t stuur.

  Like

 4. templars2017 // september 6, 2017 om 21:50 //

  Opwarming va de aarde……de definitie is verkeerd ,onze bol koelt af ,de interne ijzermassa koelt al gans zijn leven af ,waar denk je dat aardbevingen vandaan komen ? omdat de boel krimpt !!
  Maar David heeft ooit laten vallen dat er veel geld me te verdienen valt en dus ,Rotschild spreekt en het zal gebeuren ,er zijn genoeg elite die de buit gaan verdelen onder elkaar.
  Het fenomeen “opwarming van de aarde” is zijn kracht als term verloren wegens te veel (onuitgegeven) bewijzen die het tegendeel bewezen.
  Dus hebben die gene die het in gang hebben gezet het kind een andere naam gegeven “klimaatverandering” ,zelfde doelstelling ,zelfde leugens ,zelfde bende criminelen!
  Zij die ermee uitpakken om ons ,sukkels, te overtuigen dat de wereld zal vergaan door dit fenomeen verzwijgen wijselijk de waarheid.
  De aarde heeft een atmosfeer waar de “levensbedreigende co ” een minimale hoeveelheid van is ,meer er is in feite te weinig co2 , dit gas is nodig om plantgroei in stand te houden als je dit nog minder zou maken dan nu het geval is dan zou de boel hier gewoon onleefbaar worden.
  Als je wilt weten wat er voor zorgt wat ons klimaat bepaald kijk dan naar boven ,daar staat een kleine ster aan de hemel die wij de zon noemen.
  Dit is een actieve ster die in periodes actief is en in andere minder actief, die regelt het klimaat op aarde en niets anders.
  De aarde is een gesloten systeem met water en lucht ,als water opwarmt en dan afkoelt dan krijg je condens op wereld niveau heeft dit terugkoppelingsmechanisme een naam regen, hoe meer water er verdampt hoe meer regen je krijgt.
  Het te verdampen water komt uit de oceanen ,zeeën rivieren en meren , wat is er nodig om water sneller te verdampen? warmte de zon dus ,als de zon actiever is is er meer verdamping en dus meer regen ,verdamping brengt beweging in de atmosfeer ,die voelen wij als wind.
  De veranderingen zijn er al van sedert het ontstaan van de wereld ,het is niet nieuws, beweren dat wij er de oorzaak van zijn is echt van de pot gerukt, wat als een vulkaan uitbarst? enig idee hoeveel schadelijke gassen de lucht ingaan? wat met al de atoom proeven die uitgevoerd zijn in het recente verleden ? Wat met de verstoring van de atmosfeer door het massale vliegverkeer wereld wijd? wat met al de stoffen die in Irak in de atmosfeer zijn gejaagd door de brandende oliebronnen ? wat met al de munitie met verarmd uranium die de Amerika al tientallen jaren gebruik in hun oorlogen?
  Een ander klucht die gebruikt wordt om mensen schrik aan te jagen ,het stijgen van de zeespiegel, kijk doe een proef : neem een ijsblokje ,leg het in een glas en vul het glas met water tot aan het randje , je zal zien het ijsblokje steek boven het water uit.
  Laat alles staan en laat het ijs rustig smelten het waterniveau in je glas zal zakken en niet overlopen.
  Water dat bevriest zet namelijk uit in volume ,dus water +ijs =meer volume dan water volume met het ijs gesmolten!
  Je kan de zee doen stijgen als je er genoeg mammoettankers en dergelijke in legt maar niet in die mate dat het een bedreiging gat vormen.
  Het komt er op neer dat de natuur een zelf regulerend systeem is , gaan verkondigen dat iedereen geld moet geven om de veranderingen tegen te gaan is absolute waanzin.
  Zeggen dat de scheten van ons en de koeien en de varkens en wat nog allemaal is helemaal voor randdebielen.
  Maar er is veel geld mee te verdienen ,niet voor ons stervelingen ,maar voor de elitaire heersers.
  Als de kwaliteit op aarde zo slecht is hoe komt het dan dat onze levensverwachting ieder jaar stijgt?
  Links en de elite doen alsof ze de waarheid in pacht hebben ,maar als zij de “waarheid” dicteren
  waar is de waarheid dan?
  In oorlog ,welke vorm dan ook, is de waarheid het eerste slachtoffer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: