Nieuw

IS roept zijn aanhangers op het voedsel in supermarkten te vergiftigen

De islamitische staat (IS) stuurt nu oproepen naar zijn aanhangers in het Westen om het voedsel in supermarkten met cyanide te vergiftigen.

SITE Intel Group schrijft dit in een bericht wat onder andere door het Italiaanse  nieuwsagentschap ANSA ook vermeld wordt:

– In de afgelopen uren hebben de kanalen van IS oproepen gedaan voor aanvallen op Europa, Rusland en de Verenigde Staten, ter gelegenheid van het islamitische ‘Offerfeest’ Eid al Adha.

In het derde deel van een Engelstalige serie die lone-wolf jihadisten in westerse landen aanmoedigt worden potentiële aanvallers geadviseerd om voedsel voor verkoop in supermarkten te injecteren met het gif cyanide.

De terroristische organisatie heeft zich hier op voorbereid en gevangenen gebruikt voor experimenten met verschillende chemicaliën en toxines, met als gevolg zeer pijnlijke sterfgevallen, The Times en Newsweek schreven in mei:

De Islamitische Staat gebruikte gevangenen als “menselijke cavia’s”, voerde experimenten uit met chemische wapens met de bedoeling deze in het Westen als aanvalswapens te gebruiken, documenten die in Mosul zijn gevonden hebben dit onthuld. De documenten waarin de tests worden beschreven, die tot pijnlijke sterfgevallen van gevangenen leidden, werden in januari bij de Mosul-universiteit ontdekt toen het door de Iraakse speciale troepen werd heroverd. De documenten zijn door Amerikaanse en Britse troepen geverifieerd en door The Times gedetailleerd beschreven in een artikel dat zaterdag gepubliceerd werd.

Gevangenen hadden hun voedsel en water vergiftigd door besprenkeling van chemicaliën die gemakkelijk in toegankelijke pesticiden kunnen worden gevonden. De VS en Groot-Brittannië vrezen nu dat dezelfde methoden op grotere schaal gebruikt gaat worden om voedselvoorziening in het Westen te vergiftigen.

Bron:

http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.3931/is-poison-the-food-in-supermarkets.html

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4938 Articles)
Altijd in oppositie.

15 Comments on IS roept zijn aanhangers op het voedsel in supermarkten te vergiftigen

 1. Like

 2. Eduard uit Breda // september 5, 2017 om 07:06 //

  Alle is aanhangers aan de voeten ophangen in de bomen geeft ook een duidelijk signaal dat we het helemaal gehad hebben met deze barbaarse idiologie
  De enige oplossing is met wortel en tak uitroeien

  Like

 3. Cyanide, welk E nummer is dat? Met alle troep die al in het eten zit is het slechts een extra toevoeging. Al slachten de moslims een dozijn kleuterscholen af, dan nog zal er geen repercussie zijn, dus wat betreft het voedsel zal er ergens rond 2023 wel iets door de regering worden gedaan, een wetje of zo.

  De enige manier om moslim terreur te stoppen is door moslims te stoppen, door ze te exporteren naar hun eigen wereld. Tot die tijd is terreur een nieuwe realiteit en zal dit enkel toenemen, zowel in criminele terreur als in sektarisch geweld. Om de opmars van de moslims te stoppen moeten eerst de faciliteerders van onze eigen soort worden gestopt. En tot dat gebeurt is het vechten in een verloren oorlog.

  Like

 4. polderboy // september 5, 2017 om 10:11 //

  Ach, niet alleen hier, maar ook in Zuid Oost Azië is het zoals gewoonlijk raak. De demarcatielijn van moslims en niet moslims vindt je in Zuid Thailand, het zuiden van de Filipijnen en Noord West Myanmar, zeg maar waar veel moslims gemengd met “de ongelovige rest aan hoeren en varkens” leven.
  Wie het nieuws daar volgt weet dat er honderden, c.q. duizenden doden vallen over de jaren in die demarcatie regio’s en interne volksverhuizingen ook.

  In Indonesië is inmiddels de moslimmeerderheid, zoals gewoonlijk opgeruid vanuit de moskee (“heeft niks met islam te maken”), van plan haar gram te halen op boeddhisten:
  http://www.watoday.com.au/world/myanmar-conflict-could-stoke-tensions-as-rally-planned-near-indonesian-buddhist-temple-20170905-gybclw.html

  Christensen hoeven in Indonesië ook niks te zeggen, of alleen maar aanwezig te zijn, want een lullige opmerking en je draait jaren de bak in:
  https://www.theguardian.com/world/2017/may/09/jakarta-governor-ahok-found-guilty-of-blasphemy-jailed-for-two-years
  Dat hard line islamieten die die belachelijke straf voor die christen met gewelddadige massale protesten hebben afgedwongen, behoren we van te zeggen dat het:
  “Niks met de islam te maken heeft.”

  Beetje als tijdens de Nazi tijd waarin we nu leven: “Oh, die Joden in die wagons gaan allemaal naar vakantieparken.”

  Liked by 1 persoon

 5. Arjen Alderliefste // september 5, 2017 om 12:41 //

  dat wordt massaal voer kopen bij Lidl.. ik neem tenminste aan dat ze hun eigen geloof (als we van geloof mogen spreken) niet willen vergiftigen. Een alternatief zou kunnen zijn een burgerinitiatief waarbij tegen ieder individueel westers sterfgeval 100 IS aanhangers/goedpraters worden gedeporteerd. Of het mag van onze dhimmi adepten weet ik niet zeker, maar zal wel effectief blijken te zijn. (Disclaimer: oproepen tot geweld, noch de uitvoering ervan draagt mijn goedkeuring, deze opmerking is puur hypothetisch bedoeld om iets duidelijk te maken). Welnu, zonder te dollen: we zijn klaarblijkelijk in een burgeroorlog verzeild geraakt zonder dat ik er ook maar iets mee te maken heb, er deel aan genomen heb, mijn goedkeuring draagt, nog de mogelijkheid heb dit te corrigeren waarbij conventionele westerse (schijn-) democratische oplossingen, voorzover zij bereid is ook maar oplossingen te bieden, geen oplossing kunnen bieden. Wachten op een verlichting heeft ook geen zin, het wordt tijd iets van een begin van een overheidsstrategie te eisen (op straffe van ambtsontheffing..zie ook hier de als boven beschreven disclaimer)

  Like

 6. Wij kunnen ook gewoon alles waar halal op staat vergiftigen, snelste manier om van dat onkruid af te komen. spuitje in een kip of rundvlees.

  Like

 7. Het voedsel vergiftigen, zo hoe komen ze er op.
  Vast een afgestudeerde islamiet.
  Vandaag weer zo’n verklede zandfascist gezien.
  Erg hoor vast moeten vluchten.
  Maar wel achter een kinderwagen aan hobbelen.
  What about responsibility.
  Dat is vast het mooie van dat fascisme wat ze de islam noemen.
  Enige verantwoordelijkheid hoeven ze niet te dragen.

  Kunnen ze niet, wat mis gegaan bij de ontwikkeling!
  Op dit tuig wordt niet bezuinigd.
  Welcome Welcome Angela Merkel & Martin Schulz.

  Like

 8. HIER AAN KUN JE AL ZIEN HOE LAFHARTIG DAT VOLK IS EN NIET ALLEEN ZIJ MAAR ALLEMAAL !!!

  Like

 9. Wow.. Genoeg barbaren die hier direct op los gaan alsof alle moslimaanhangers tot dit soort gruwelijkheden in staat zijn. Ik weet niet wat ik zieker vind. Deze angst opruiing of het gros van de reacties er op. 🤢 😩 laten we eens respectvol met elkaar om leren gaan als mensen. Geef haat geen kans. Zoiets moet je voorleven, niet prediken terwijl je zelf alleen maar haat uit..

  Like

 10. Kijkt u wel eens weg misbruikers hoe zij tegen politie te keer gaan, zonder enig respect,laten we respectvol met elkaar omgaan ,droom maar verder tot dat op een dag ze bij u aan de deur staan

  Like

 11. Altijd weer grappig die sukkels die zich drukker maken over de toooon van het debaaaaat dan moslim ellende. Je kan je respect voor je moslims in je reet steken.
  En nou weer opzouten naar die tegel waar je onder vandaan bent gekropen.

  Like

 12. templars2017 // september 6, 2017 om 02:51 //

  Dit is een moeilijke , als we de supermarkt binnengaan moeten we dus alles in de gaten gaan houden.
  Ik ben persoonlijk al lang op mijn hoede als we gaan winkelen , maar dit slaat werkelijk alles.
  Het is echter niet ondenkbaar dat zo een zandvlooi het is zijn hersenloze kop krijgt om dergelijke daden te gaan stellen.
  In een drukke winkelnamiddag valt het niet zo op als iemand ergens iets opneemt en dan terugzet ,iedereen doet hetzelfde ,weet dat van die giffen niet veel nodig is om bv. een bloemkool te vergiftigen .
  Wij kunnen het met ons verstand niet bevatten dat dergelijke wandaden zouden gepleegd worden ,zij kunnen het zich permitteren om een wijze uit te dokteren die uitvoerbaar is .
  Je mag er gewoon niet aan denken en toch …….
  Jammer dat ook dit weer de media niet zal halen , stel je de paniekreactie voor als iedereen op iedereen gaat letten tijdens het winkelen……
  Als je hun credo volgt “oorlog is misleiding” dan is alles mogelijk ,ook dit gruwelijke scenario!
  Men mag niet vergeten dat één van de meest belangrijke wapens in een oorlog , zeker in de assymetrische waar we nu mee te maken hebben , de verstoring van de economie is .
  Stel je voor dat er één dergelijke daad gesteld wordt ,vraag je nu eens af welke gevolgen dat zal hebben .
  Het zou vele malen erger zijn dan de ei-crisis want het wantrouwen zou op alles toeslaan.
  In mijn opinie zou de bevolking op slag wakker zijn ,,tenminste als er doden vallen…..
  Je mag er gewoon niet aan denken , bvb. een schaal met proevertjes ,beetje rommel erover ,sommige reuk en smaakloos , hoeveel slachtoffers gaan nooit meer naar buiten?
  Het is nog niet gebeurd maar mensen blijf waakzaam.

  Like

 13. polderboy // september 6, 2017 om 09:23 //

  @Loekie 22:11

  De aanhangers van ISIS, volgens hier genoemde enquête 75 miljoen moslims, moeten een flink aantal van in staat geacht worden, om mensen te vergiftigen. Hoe groot is die aanhang?
  https://www.churchmilitant.com/news/article/pew-research-60-million-muslims-support-isis1
  Je hebt het dan bijvoorbeeld over 6 miljoen Turken alleen al en inderdaad kun je denken dat dus 69 miljoen Turken het niet doen.

  Maar bij de enquête blijkt dat heel veel moslims “undecided” (weet niet, geen mening) zijn: 250 miljoen moslims wereldwijd. In bijvoorbeeld Turkije spreek je dan van 15 miljoen, die twijfelen:
  http://www.pewresearch.org/fact-tank/2015/11/17/in-nations-with-significant-muslim-populations-much-disdain-for-isis/

  Dus 60 miljoen moslims vinden het top om bijvoorbeeld christenen te onthoofden, minderjarige meisjes als slavin te verkrachten, en homo’s levend van het dak te werpen. Dus ” alleen maar” 60 miljoen moslims vinden het ook top dat men ongelovige honden vergift.
  Maar daarnaast twijfelen 250 miljoen moslims wereldwijd, of vergiftigen gerechtvaardigd is.

  Natuurlijk, de wet verbiedt het in de meeste landen, maar we hebben gezien wat een smerige orgie aan goor geweld het werd als die Mekkanen in een kalifaat zoals van ISIS de kans krijgen.
  Zeker 60 miljoen moslims gaat dus zeker helemaal Nazi SS als ze de kans krijgen, en 250 miljoen moslims twijfelt nog om mee te doen als de kans er is…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: