Nieuw

Identitair Verzet protesteert bij islamitische haatschool

Wethouder Kukenheim noemt bezetting islamitische school een ‘trieste actie’

‘Een hele slechte zaak’, zo noemt wethouder Onderwijs, Simone Kukenheim, de dakbezetting van de islamitische school in Nieuw-West. Dat zegt ze ruim een dag nadat twee mannen van het extreemrechtse Identair Verzet het dak van de school beklommen en daar anti-islam-leuzen scandeerden en spandoeken ophingen.

‘De actie van gisteren, onder de ogen van de leerlingen, is echt een hele slechte zaak. Een school moet een veilige omgeving zijn. Dit soort trieste acties horen daar niet thuis’, zo zegt de wethouder tegen AT5. De gemeente heeft grote zorgen over het schoolbestuur, maar zegt dat het nu vooral belangrijk is dat de leerlingen een veilige en goede school hebben.

AT5>>

Een islamitische haatschool is geen goede en veilige school D66-tuthola.

Overheid stelt islamisering verplicht- dwingt Amsterdam islamitische middelbare school te accepteren

Islamitische basisscholen verzetten zich tegen nieuwe islamitische middelbare school in Amsterdam

Raad van State wil ISIS school in Amsterdam

Islamschool lokt jongeren met gratis laptop of elektrische fiets

Doe mee met 8.454 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Identitair Verzet protesteert bij islamitische haatschool

  1. Een hele slechte zaak? Een trieste actie? Zegt Simone Kukenheim, wethouder onderwijs? ” Wie islam zaait oogst sharia “, vind ik een van de beste slogans ooit en mag van mij tig-keer herhaalt worden. De wethouder onderwijs doet er verstandig aan om zich eens te verdiepen in de islam en de ware bedoeling van deze politieke veroverings ideologie vermomt als religie die met een stille jihad bezig is om het westen op alle mogelijke manieren te ondermijnen gebruik makend van taqiyya, etc, met als uiteindelijk doel ons te veroveren, de boel over te nemen en de sharia in te voeren. Dus, Simone, jij als wethouder van onderwijs, leer over, taqiyya, kitman, tawriya en murana en lees hoe de moslims over de niet moslims denken. Hopelijk steek je er iets van op.

    Like

  2. Slogan is van Hans Jansen, maar geen MSM die dat wist te melden.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: