Nieuw

Allochtoon islamitisch geweld doodgezwegen en gecensureerd

Vluchtelingengweld tijdens het stadsfeest in het Duitse Chemnitz (Saksen) verleden week wordt door de “media” doodgezwegen en door facebook gecensureerd!

“Chemnitz capituleert – de afgelasting van het stadsfeest uit angst voor een massa-vechtpartij”, brengt Bild alleen in haar regionale editie, alvorens op de gebruikelijke politiek correcte manier op de AfD in te hakken.

Foto’s, video’s en berichten van ooggetuigen werden geüpload naar de sociale netwerken, zodat een beoordeling van de incidenten nu mogelijk is. In de nationale ‘kwaliteitsmedia’ werd de achtergrond van de afgelasting van het stadsfeest tot op heden totaal verzwegen. Zo is het niet geweten dat er op vrijdagavond in de nachtelijke uren uren en vervolgens zaterdag tot massale vechtpartijen, seksuele intimidatie en andere misdrijven kwam.

Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes!

Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken.

Nageltjes >>

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7434 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Allochtoon islamitisch geweld doodgezwegen en gecensureerd

 1. Het is niet te geloven, hoe lang nog totdat de stemming volledig omslaat. Wat zullen die ” immigranten/vluchtelingen/moslim-etters en hun gevolg” het slecht krijgen. Ze hebben geen idee van wat er boven hun hoofd hangt.

  Like

 2. Ongeveer de definitie van burgeroorlog….

  Like

 3. Afgelopen weekend heb ik inderdaad op internet en YouTube niks kunnen vinden over de toestanden tijdens het stadsfeest in Chemnitz. Alles wordt dus stiekem gewist, net zoals destijds bij de seksuele aanvallen in Keulen.
  Maar het komt toch wel naar buiten, is het niet vandaag, dan morgen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: