Nieuwsticker

Allochtoon islamitisch geweld doodgezwegen en gecensureerd

Vluchtelingengweld tijdens het stadsfeest in het Duitse Chemnitz (Saksen) verleden week wordt door de “media” doodgezwegen en door facebook gecensureerd!

“Chemnitz capituleert – de afgelasting van het stadsfeest uit angst voor een massa-vechtpartij”, brengt Bild alleen in haar regionale editie, alvorens op de gebruikelijke politiek correcte manier op de AfD in te hakken.

Foto’s, video’s en berichten van ooggetuigen werden geüpload naar de sociale netwerken, zodat een beoordeling van de incidenten nu mogelijk is. In de nationale ‘kwaliteitsmedia’ werd de achtergrond van de afgelasting van het stadsfeest tot op heden totaal verzwegen. Zo is het niet geweten dat er op vrijdagavond in de nachtelijke uren uren en vervolgens zaterdag tot massale vechtpartijen, seksuele intimidatie en andere misdrijven kwam.

Duitse vrouwen en meisjes voelen zich totaal in de steek gelaten en durven niet eens meer naar de politie te gaan, want die doet niets met hun aangiftes!

Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken.

Nageltjes >>

Doe mee met 7.221 andere volgers

About Fubar (4528 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Allochtoon islamitisch geweld doodgezwegen en gecensureerd

 1. Het is niet te geloven, hoe lang nog totdat de stemming volledig omslaat. Wat zullen die ” immigranten/vluchtelingen/moslim-etters en hun gevolg” het slecht krijgen. Ze hebben geen idee van wat er boven hun hoofd hangt.

  Like

 2. Ongeveer de definitie van burgeroorlog….

  Like

 3. Afgelopen weekend heb ik inderdaad op internet en YouTube niks kunnen vinden over de toestanden tijdens het stadsfeest in Chemnitz. Alles wordt dus stiekem gewist, net zoals destijds bij de seksuele aanvallen in Keulen.
  Maar het komt toch wel naar buiten, is het niet vandaag, dan morgen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: