Nieuw

Göring-Eckardt nennt Familiennachzug „Schlüssel zur Integration“

“Der Familiennachzug ist der Schlüssel zur Integration“, sagt die Spitzenkandidatin der Grünen, Katrin Göring-Eckardt.

Afbeeldingsresultaat voor Katrin Göring-EckardtDie Spitzenkandidatin der Grünen, Katrin Göring-Eckardt, hat Bundesinnenminister Thomas de Maizière (CDU) dafür kritisiert, dass er den Familiennachzug für Flüchtlinge weiter unterbinden will.

„Der Familiennachzug ist der Schlüssel zur Integration“, sagte Göring-Eckardt der „Bild“ (Freitagsausgabe). „Die Aussetzung des Familiennachzugs muss enden. Bei uns leben Familienväter, die sich integrieren sollen in Deutschland. Das können sie aber nicht, solange ihre Kinder und Frauen noch irgendwo in Aleppo, Damaskus oder sonstwo sitzen.“

Afbeeldingsresultaat voor Katrin Göring-Eckardt FlüchtlingeDass mit dem Zuzug von Hunderttausenden Flüchtlingsfamilien die Grenzen der Integrationsfähigkeit in Deutschland überschritten werden, sieht Göring-Eckardt nicht.

„Wir haben ein Grundrecht auf Asyl. Wer verfolgt wird oder vor Krieg Schutz sucht, hat ein Recht auf eine faire Prüfung, unabhängig von der Gesamtzahl. Davon kann man nicht absehen. Wir haben sehr viele Leute in Deutschland, die sich engagieren. Der Schlüssel ist Organisation und Integration. Ich sage: Das kostet Geld und Personal“, sagte die Grünen-Spitzenkandidatin. (dts)…

weiterlesen>>
epochtimes
Also published on Zeepertje.com

Doe mee met 8.451 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

4 Comments on Göring-Eckardt nennt Familiennachzug „Schlüssel zur Integration“

 1. Dit moet gewoon dood….

  Liked by 1 persoon

 2. Die Merkel kan beter de Duitse schulden aan Oost Europa gaan betalen.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/29124729/__Poolse_steun_claim_WOII__.html

  Liked by 1 persoon

 3. templars2017 // september 5, 2017 om 03:02 //

  Het is toch gemakkelijk als je de touwtjes in handen hebt, denkt die seut nu echt dat we achterlijk zijn?
  Dat is DE manier om bovenop de massa’s voddekoppen er nog een massa bovenop te importeren , klein mathematisch sommetje ; stel je hebt 1 miljoen immigranten elke migrant heeft 2 vrouwen en per vrouw 2 kinderen daarbij zijn 4 broers en 3 zussen plus moeder en vader,als je heel die kliek zandvlooien naar hier haalt dan heb je op slag niet 1 miljoen maar 16 miljoen migranten , dit ervan uitgaande dat de broers en zussen nog geen gezin hebben , wie gaat dat betalen????
  Op die manier kun je een land zijn inwoners van meerderheid naar minderheid brengen binnen het jaar!!
  Het meest criminele is dat die surplus naar hier gaat komen met alle papieren in orde , dus je regulariseert 1 voddekop en de andere 15 zijn het automatisch .
  Dit kan één reden zijn waarom er ineens kritiek gegeven mag worden op links en antifa ,om geen grote spotlight te richten op demonstraties die tegen dit fenomeen zijn.
  Het was namelijk de gewoonte van die linkse ratten om een item uit de agenda van de elite aan rechts te lekken waarop deze reageerden en links dan rechts zgn. kon tegenwerken.
  Om geen gevaar te lopen dat rechts zou gaan protesteren tegen deze parallelimport worden ze door hun eigen meesters ietwat gemuilkorfd.
  De elite en links willen dit low profile uitvoeren , het geeft ook aan waarom die hotspots er moeten komen in de Sahara.
  Ze kunnen het daar organiseren ver weg van alles en iedereen.
  Dit kan één van de meest belangrijke stappen zijn in hun umvolkungsplan.
  Alles hangt aan elkaar en je kan er donder op zeggen dat de financiële elite er via de regeringen munt zal uitslaan ,heel eenvoudig door de regeringen meer geld te laten lenen ,met intrest uiteraard, om de zorgen en al de rest te betalen wat dan weer zal verhaald worden op ons werkende mens.
  Want laat ons nu eens eerlijk zijn bij begrotingen is er altijd een tekort ,de regeringen lenen geld dat gecreeërd wordt uit het niets met renteschuld die wordt betaal door de belastingen op arbeid en wat weet ik al niet meer.
  Iedere keer je hoort dat de inflatie stijgt dan betekend dat niet dat je geld minder waard wordt maar dat je er steeds minder voor kunt kopen ,dit is rechtstreeks gekoppeld aan de rente die de regering moet betalen aan de banken, hoe meer rente hoe meer inflatie des te minder over voor ons.
  Dus als we het nu bijna niet meer rooien wat gaat er dan gebeuren met al die voddekoppen die komen leven op onze kosten???
  De cultuurverrijking waar de elite de mond vol van heeft is enkel voor hen ,want zij gaan er een bundel aan verdienen ,wij mogen in de stront blijven zitten .
  Het ziet er niet goed uit als dat zal uitgevoerd worden ,ben nieuwsgierig of die seut die dit allemaal staat te prediken ook een geldelijk tekort gaat ervaren , tuurlijk niet zij is een marionet van de elite , of worden haar touwtjes geknipt eens het werk gedaan?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: