Nieuw

FY @JustinTrudeau you f*cking asswh*le, islamappeasing dhimmi c*nt, destroying your country with such disgusting behaviour – bowing down to islam, FY

You are as bad, maybe even worse, than these Merkel and May whores who’re destroying their countries in exact the same way you act for Canada.

Islam will kill you as well, nowhere to hide, not even in your ivory tower.

The deeper you bow the quicker the end comes near but you people are so stupid and ignorant on islam. You don’t know the facts on the islamic cult with their muslim agenda…

  • Prime Minister Justin Trudeau wishing Muslim Eid Mubarak 8/31/17


Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on FY @JustinTrudeau you f*cking asswh*le, islamappeasing dhimmi c*nt, destroying your country with such disgusting behaviour – bowing down to islam, FY

  1. asshole, not asswhole

    Liked by 1 persoon

  2. Klopt @skeeter, moet je nagaan hoe vaak ik scheldwoorden gebruik en hoe kwaad ik was 😂

    Like

  3. Zeepertje,het blijft natuurlijk een smerige muslim appeaser die ook nog eens denkt dat christenen een probleem zijn. Deze mongool is om je dood te schamen. De dick traitor heeft ook nog eens een cabinet half vol met geimporteerd ongedierte. Dit land gaat volledig naar de kloten, ook bij het volgende kabinet, Bij de conservatieven zit ook nagenoeg geen mp bij die de problemen van het pedofiele aanhanger geloof ziet.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: