Nieuw

Establishment keert zich tegen Antifa – Het is nu hip om ze te veroordelen

De "vredestichters" van Antifa.

Het wegkijken en goedpraten is niet meer van toepassing. Het was een kwestie van tijd voordat deze afschuwelijke mensen zichzelf zouden vernietigen. De laatste Antifa-bestuurde rel in Bervely heeft voor slecht PR gezorgd voor de antifascisten-bond.
Deze video (bijvoorbeeld) van het antifa-gespuis, waar ze massaal een 16-jarige Trump-supporter mishandelen, heeft de zaak er niet beter op gemaakt.

Het lijkt erop dat er eindelijk een beetje gezond verstand doordringt in die botte hersens van het gevestigde establishment.

Van Zerohedge:

We zien nu een wijdverspreide veroordeling van zowel de media als het establishment, van Deep State-grotmensen en politici. Het is duidelijk dat iemand de stekker bij ANTIFA eruit heeft getrokken. Misschien heeft een belangrijke denktank een geheime stemming uitgevoerd en is tot de conclusie gekomen dat de risico-beloninganalyse geen cent meer waard is voor hen, vooral in het licht van de gebeurtenissen in Texas.

Lees meer:

http://www.zerohedge.com/news/2017-09-01/establishment-turns-antifa-its-now-quite-fashionable-condemn-them

Doe mee met 8.452 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4940 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Establishment keert zich tegen Antifa – Het is nu hip om ze te veroordelen

 1. Net als de nSdap Nazi’s waren, zijn de Antifa ook de echte fascisten. Uitroken en Uitroeien!

  Liked by 1 persoon

 2. We zullen ze niet missen, als Smith & Wesson hun werk doen.

  Liked by 1 persoon

 3. nedrealist // september 4, 2017 om 22:09 //

  Niks daarvan in Nederland. Ondertussen is het establishment in Nederland juist muisstil. Geen veroordeling of afstand nemen, noch in Nederland, noch in Weesp. Werd er net nog door alle deugpartijen op aangesproken in het presidium in Weesp. Juist ik ben respectloos door van D66 afstand te vragen van haar antifa-lid.

  Like

 4. templars2017 // september 4, 2017 om 22:10 //

  In mijn opinie kan dit twee dingen betekenen, ofwel heeft de media de verslaggeving voor eens te goed gedaan en heeft antifa en de linkse kliek een opdoffer van jewelste gekregen waardoor opeens de tolerantie zou wegvallen van de onwetende bevolkingen ,ze speelden toch altijd de rol van de slachtoffers van het rechtse geweld en werden klakkeloos geloofd.
  Maar dat is een piste die ik moeilijk kan aannemen , hun macht was zo groot temeer ze geruggesteund werden door kapitaalkrachtige personen en instellingen.
  Het incident waar naar verwezen wordt is erg voor die die het moesten ondergaan maar niet erg genoeg om zulk een kentering teweeg te brengen, in hun nadeel.
  Een meer plausibele reden zou kunnen zijn dat links zelf wat gas terugneemt om de een of andere reden, je ziet overal aanpassingen gebeuren .
  In de Middellandse zee geven de NGO de watertaxi’s andere taken nadat ze geexposeerd zijn ,en niet in het minste door de actie va de C star, onmiddellijk komt er overleg tussen macron en merkel met Afrikaanse staatshoofden over de “hotspots” in het noorden van de Sahara.
  Trump weigert openlijk rechts de schuld te geven waardoor ook hier een tegenslag voor links zich opdringt.
  Op verschillende plaatsen in Europa ontstaan opnieuw concentraties van voddekoppen ,Brussel Calais enz.
  Dus er is genoeg import materiaal en de wakkeren onder ons beginnen zich te roeren over de manier waarop één en ander verloopt.
  Alternatieve reporters zijn voor link ongecontroleerde projectielen die ze enkel met bedreiging kunnen intomen.
  Italië heft de meeste migranten en ook de meeste klachten en is economisch één van de zwakste landen in Europa, dus zeer kwetsbaar voor het uitlekken van informatie die ten allen tijde verborgen moest blijven.
  Links en de linkse elite zien dat er moet bijgestuurd worden ,anders kan het uitvoeren van hun plan toch nog in gevaar komen…..lang leve het internet!!
  Maar laat u gen zand in de ogen stromen “OORLOG IS MISLEIDING” dit kan heel goed een opoffering van links zijn om hun nog niet helemaal klaar zijnde plan te vervolledigen.
  Een rat bijt ook zijn poot af als hij daardoor kan ontsnappen!!
  Binnen drie weken zijn er verkiezingen in Duitsland , merkel ligt nu al voorop, haar tegenstander
  Shultz heeft nu al geen schijn van kans ,omdat het zo geregeld is ,ze werken samen in het Europees dictatoriaal systeem.
  De remming van links is niet wat het lijkt te zijn , het kan zelfs een strategische beweging zijn om rechts te provoceren waardoor links dan keihard terug kan slaan en de rechtse weerstand hevig beschadigen.
  Het is te opvallend , precies wat ze willen dat we ervan denken ,ze gaan eventjes terugtrekken enkel om de aanval voor te bereiden.
  Hoe dan ook er staan ons nog spannende tijden te wachten , stel alles in vraag geloof niets voor wat het is ,het is het niet ,misleiding is hier het sleutelwoord.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: