Nieuw

Brussels: Hundreds of Migrants Establish Another ‘Jungle’ in European Union’s Capital City

Hundreds of illegal migrants hoping to sneak into the United Kingdom have transformed a park in the European Union’s capital into another ‘Jungle’, according to reports.

Afbeeldingsresultaat voor Migrants Maximilian Park in BrusselsUp to 600 migrants — mostly Africans hailing from Eritrea and Sudan — are camping in Maximilian Park in Brussels, Belgium by night, Le Figaro reports.

The estimates were compiled by Médecins du Monde (MDM) and the Belgium Kitchen association; NGOs which have been assisting the migrants and providing them with food, despite fears this will lead to the camp growing and becoming more firmly established.

The old Calais ‘Jungle’, as the sprawling, crime-ridden shanty town which lay opposite the Port of Dover until it was cleared in late 2016 was known, came to house as many as 10,000 migrants.

Locals have done their level best to keep it from being re-established, trying to stop pro-migration NGOs from providing services to illegals, and to refuse to provide them…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

Related; dailymail>> hln>> LiveLeak-StealingMuslims>>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1531 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Brussels: Hundreds of Migrants Establish Another ‘Jungle’ in European Union’s Capital City

 1. templars2017 // september 4, 2017 om 21:08 //

  Het lag in de lijn van de verwachting dat dit fenomeen weer zou opduiken.
  Als je een massa voddekoppen wegwerkt , hoe en waar dan ook, en je laat een nieuwe lading binnenkomen dan is het geen wonder dat het scenario zich herhaalt.
  In het verleden met de eerste golf van die zandvlooien werden ze ondergebracht in leegstaande hotels , op kosten van de staat.
  De daklozen die om één of andere reden op straat zijn beland , wat hier rapper kan dan je zou denken, die de Belgische nationaliteit dragen vanaf hun geboorte , die werden aan hun lot overgelaten , er zijn incidenten gekend waar een dakloze (lees bedelaar volgens de staat) een slaapplaats ging vragen in zo een hotel werd weggestuurd ook al waren er nog plaatsen vacant.
  Het is een regelrechte schande dat dergelijke situaties zich hebben voorgedaan.
  Ik ben er van overtuigd dat het dit keer weer zo zal zijn.
  Dat er dan mensen zijn die ,op vraag van een NGO massaal kleding en dekens gingen brengen naar dat park om die voddekoppen in te wikkelen, daklozen schaamteloos voorbij liepen is voor mij en velen met mij echt een brug te ver.
  Ze gaan diegene helpen die naar hier komen om te profiteren en diegene die dezelfde maatschappij heeft uitgespuwd laten ze links liggen ,ik begrijp niet wat onze daklozen hebben gedaan om zo een vernederende behandeling te krijgen.
  Als je geen racist bent ,ga dan eens dergelijke taferelen aanschouwen en je wordt het automatisch.
  op zulke momenten zie je hoeveel “medeleven ” heerst tegenover vreemdelingen en hoeveel onverschilligheid tegenover de eigen bevolking die het even moeilijk heeft .
  Het wordt winter voor iedereen , help dan eerst je eigen volk ,maar nee als we vluchtelingen helpen dan ziet iedereen dat en misschien worden we zelfs gefotografeerd……..
  Welke mentaliteit is dat? …..een egocentrische ,al weten ze het zelf niet .
  het zal weer een warme winter worden in Brussel en dat noemt zich hoofdstad van Europa,
  mooie hoofdstad.
  Zeker als je weet dat Brussel de snelste islamisering kent van heel Europa!!
  Het is een stad om te mijden , zeker nu ,wij wonen er 100 km van en horen genoeg verhalen van mensen die bij ons aan zee op verlof komen , geloof me het tart alle verbeelding .
  Het is simpel , als ieder vorm van ongenoegen zou een kleur hebben in de lucht dan was de atmosfeer pikzwart , zo simpel is het.
  Hetgeen je te horen krijgt in de media is dus volledig hetgeen er mag en moet gezegd worden
  om te voorkomen dat er rellen zouden komen.
  Deze situatie is niet alleen voor Brussel ,ook andere steden zijn in hetzelfde bedje ziek.
  Als door de uitverkoop van merkel en macron er nog eens zoveel naar hier moeten komen dan zal de situatie niet lang meer houdbaar zijn.
  En nog altijd gaan die oogjes niet open , nog altijd gaat de merendeel ervan uit als ik maar mijn biertje , mijn tv en mijn eten heb is er geen vuiltje aan de lucht , wat een stelletje randdebielen!
  Europa heeft in gans zijn bestaan nooit een langere periode van vrede gekend als de laatste 70 jaar , het zit tjokvol ,alles is volgebouwd ,er zijn meer regels en wetten dan haren op een hoofd en daar bovenop gaan ze nu in een heel snel tempo onder een massa leugens een cultuur gaan importeren die er op uit is om de boel te bezetten in naam van een haatreligie die leeft van oorlog en verovering.
  De blinde kan zien dat dat nooit goed gaat aflopen, het enige dat je er kan uit besluiten is dat de elite maskers van misleiding draagt en de bevolkingen een blinddoek ,Als de maskers gaan vallen dan gaan diegene met een blinddoek aan moeten voor zichzelf zorgen ,wat een penibele
  zaak zal worden met weerom veel slachtoffers ,wie gaat dan bloemen komen leggen en kaarsjes branden???

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: