Nieuw

Wilders slaat de plank mis

Geert Wilders heeft bij herhaling benadrukt dat hij strijdt tegen de islam maar dat hij niks heeft tegen individuele moslims. Natuurlijk, we weten allemaal dat hij het zo moet zeggen, niet omdat hij het vindt maar omdat hij anders weer een reeks rechtszaken tegemoet kan zien.

Tijl gaat er dan ook vanuit dat Geert het ook niet echt meent. Hij weet als geen ander dat je in de politiek zo sluw als een vos moet zijn. Het enige verschil tussen een geradicaliseerde moslim en een niet geradicaliseerde moslim is dat de geradicaliseerde moslim zijn ideologie ook volgens de letter van zijn “leer” (koran) in de praktijk brengt en de ander nog niet. Vergeet niet dat zodra er weer een aanslag gelukt is er in de huiskamers van al die ‘gewone’ moslims wel gejuicht wordt of met instemming geknikt; “Goed zo jongens”!

Al jaren geleden viel in het boek “Het Marokkanendrama” een verhaal van een wijkagent te lezen dat hij het al meerdere malen had meegemaakt dat 17 of 18 jarige drugsdealertjes van de ene op de andere dag in traditionele moslim kledij gingen lopen en helemaal opgingen in hun nieuw ontdekte religie. Soms draaide dat ook binnen enkele weken weer net zo goed om en vielen ze weer terug in hun oude criminele doen. Maar er waren ook gevallen waarin ze niet teruggingen naar hun oude levensstijl maar steeds verder radicaliseerden.

Vergeet niet dat een martelaarsdood tevens dient om alle misdaden uit hun verleden schoon te wassen, heb je gedurende meerdere jaren op alle fronten gezondigd tegen de geboden uit de islam, één kufar ombrengen uit naam van allah en alles is vergeten en vergeven.

Ja je kunt van hun Mohammed zeggen wat je wilt maar hij maakte het niet echt moeilijk voor zijn volgelingen. Daarbij was het ook behulpzaam dat het vooruitzicht van de hel wel erg beeldend werd omschreven. Tot in de eeuwigheid branden en telkens als al je huid is verbrand krijg je weer nieuwe huid en mag je opnieuw branden, nee dat is warempel geen aanlokkelijke toekomst en als de een of andere ‘jongerenimam’ dat soort vooruitzichten tot in detail gaat uitleggen aan een knulletje dat in zijn nog jonge leven zo ongeveer alles heeft gedaan wat allah hem verbood dan gaat er wel wat door zo’n koppie….

Gelijktijdig wordt een uitweg geboden, gooi je leven om en er is kans dat het nog goedmorocco-357301_640 komt, en langzaam maar zeker gaat men verder, als je nou maar dit of als je nou maar dat dan kun je het nog ten goede keren. Met als klap op de vuurpijl de martelaarsdood, daarmee verdien je niet alleen zelf maar ook voor je familieleden de hemel.

Moeders worden door dat criminele grut aanbeden. Niet zo gek want ze zijn hun hele leven door haar als een prins behandeld. Vaders regeren binnenshuis als ware tirannen en een botsing tijdens de pubertijd is eerder regel dan uitzondering. En je kunt al je rotstreken allemaal goedmaken door de martelaarsdood, in een klap zorg je ervoor dat al je geliefden met de grootste egards de hemel in gehaald worden. Da’s makkelijk ! 😀

Er is binnen onze huidige wet en regelgeving een mogelijkheid om het tij te keren, erken de islam niet langer als religie en maak het tot wat het in werkelijkheid is; een kwaadaardige ideologie. Grondrechten zijn nooit absoluut. Het gelijkheidsbeginsel geldt ook niet onverkort voor alles. Politiek en rechtspraak moeten gaan accepteren dat er specifiek voor moslims beperkende regels komen.

blindfolded-2025474_640

Elke reis begint met de eerste stap, er zijn nog een hoop stappen te gaan maar die kunnen alleen gezet worden nadat er een begin is gemaakt. En er is haast geboden, te lang hebben we de situatie door laten etteren en hoe langer we daarmee doorgaan hoe moeilijker het wordt om nog tot genezing te komen.

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (501 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

9 Comments on Wilders slaat de plank mis

 1. N.E. Derlander // september 3, 2017 om 02:26 //

  Het is niet het gedachtegoed van de heer Wilders, dat mij zorgen baart. Het zijn de door misleiding blind en doof geworden leiders, die op wonderbaarlijke wijze steeds aan de tijdelijke macht weten te blijven, die ons nu rechtstreeks naar de apocalyps leiden. Hetgeen voor mij als christen ook meteen weer een vreugdevolle weg is: de zoon van God (van Israël) zal ons van het Kwaad (a.k.a. onder meer het Beest, Lucifer, Satan) en de hem aanbiddende leiders, die zich willens en wetens door Lucifer hebben laten ver- en misleiden, verlossen (zie in de Bijbel het NT het laatste hoofdstuk de openbaringen -18 e.v.).

  Like

 2. Fijne God heb je. Die vrouw heeft toch alles geschapen? Dan heeft ze dus ook satan en islam geschapen.

  Like

 3. Laten we nou niet gaan kissebissen over de christelijke god. Voorlopig hebben we onze handen vol aan die islamitische god, en hebben we N.E.Derlander hard nodig. Als allah naar de hel is bekeren we N.E.Derlander en maken een ongelovige hond van hem.

  Liked by 2 people

 4. Ja ja. Is een oude reflex. Ik welkom mijn Christenvrienden. We hebben elkaar hard nodig.

  Like

 5. Zonder moslims geen islam.

  Islam bouwt geen moskeeën, moslims bouwen jihadcommandocentra.

  Islam berooft geen oude blanke vrouwtjes, racistische Marokkaanse moslims wel.

  Islam vliegt geen torens binnen of rijdt met vrachtwagens over Kerstmarkten of boulevards, moslims doen dat.

  islam reist niet af naar Syrië om alle Christenen te vermoorden, hun dochters in seksslavernij te voeren en een kalifaat te stichten. Moslims doen dat.

  Ik ben het 100% eens met Tijl. Moslims zijn het probleem.

  De benaming ‘moslim’ heeft de nadruk gekregen in de jaren 20/30 door toedoen van de Egyptische moslimbroederschap trouwens. Om de aandacht weg te leiden van de meer accurate term ‘Mohammedanen’, volgelingen van Mohammed.

  Mohammed was de slechtste mens ever. En als je die volgt, dan is gelijk duidelijk waar je voor staat, vandaar dat ze het begrip ‘moslim’ geïntroduceerd hebben.

  Die moslimbroederschap pipo’s zijn waarlijk meesters in ‘the art of deception’.

  Like

 6. Wilders had trouwens weer eens een speech in het Engels.

  Voor een eurofiel publiek zelfs geloof ik. Dus dat zal wel weer zoden aan de dijk gezet hebben.

  Als iemand zin heeft er wat mee te doen. Be my guest.

  Like

 7. Kan er ook niks aan doen, Tijl, maar krijg net een opmerking waar ik als volgt op reageer:

  Moslims zijn het probleem.

  Liked by 1 persoon

 8. Ik heb wel iets tegen individuele moslims: alle moslims zijn lid van een organisatie, die mijn dood predikt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: