Nieuw

Please Stop Embarrassing Us, Theresa!

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Please Stop Embarrassing Us, Theresa!

 1. Tjaa ,ik zou kwaad moeten worden ,maar wat moet mij nu nog verbazen in deze “waanzin deze veel beter opgeleide mensen dan ik ,blijken totaal gêên “levenservaring/mensenkennis/inzicht in het “normale leven te hebben ,tegen dit hebben zij alleen een ondrdanig ‘kruiperig antwoordt zij “snappen het niet meer ??”Wijsheid komt niet alleen maar uit een “boekje ! In dit geval zijn zij de “tokkie,s ! Ik begrijp de EU belangen wel ,maar een normaal mens , durft en kan dit niet meer te verdedigen !!

  Like

 2. templars2017 // september 4, 2017 om 00:35 //

  Ik heb het niet helemaal bekeken , maar een eerste minister die dergelijke dingen zegt vind ik op zich aanstootgeven .
  Waar islam en de klotezooi dat het met zich meebrengt vandaan komt en wie het ingang gezet heeft is een bron voor onderzoek.
  Dit heeft niets te maken dat je het gaat verheerlijken zonder goed te weten wat je zegt , ze zegt het om die voddekoppen niet voor het hoofd te stoten ,dat ruikt naar onderwerping gedrag.
  Dat het aanstootgevend is voor de gewone Brit die belasting betaald en die uitgedroogde vijg een kans geeft komt niet bij haar op , enkel de voddekoppen tevreden stellen.
  Al eens een imam de rest van ons een vrolijk kerstfeest wensen , nooit het zou hem zijn kop kunnen kosten , maar wijn moeten altijd plooien .
  Hier is duidelijk te zien welke kaart de elite trekt ……het is niet de onze.
  Laat die elitaire pummels eens uit hun ivoren toren komen ,zonder bewaking, en een tijd leven zoals de rest van ons , hoelang denk je dat ze het uithouden?
  Laat ze dan eens een wandeling in een park gaan maken ,alleen, in het donker ,zoals veel vrouwen naar huis moeten na een dag werken, wedden dat ze een pamper nodig heeft.
  Ik weet niet of die voddekoppen een dergelijke droge vijg zouden aanranden maar de kans is groot , ze zijn niet echt kieskeurig.
  Als ze dan aangifte gaat doen zal ze eens meemaken dat ze er alleen voor staat want er wordt niets aan gedaan.
  Hoelang zou het duren voor die grijze muis zichzelf opsluit in haar woonst en volledig verkommerd en gaat kritiek hebben op de overheid die haar veiligheid niet kan of wil garanderen.
  Maar die elitaire dikke nekken die ons dicteren wat goed is voor ons blijven ver weg van het echte leven.
  Een dergelijke boodschap moeten aanhoren van wie ze ook komt is een kaakslag voor iedereen.
  Stel je in de plaats van al degene die geleden hebben onder de gebeurtenissen die de voddekoppen hebben aangericht ,de kinderen in Manchester , London Bridge , Lee Rigby e.v.a.
  Het moet onbegrijpbaar zijn dat het hoofd van een ‘jouw’ land dergelijke uitspraken doet terwijl de eigen slachtoffers in de kou blijven staan.
  De slachtoffers van de verkrachters in Rotherham krijgen geen schadevergoeding omdat ze de verkrachtingen zouden hebben uitgelokt en/of ermee hebben ingestemd …….meisjes van 12 tot 17 jaar…..
  Maar grijze muis met de droge vijg wenst al de voddekoppen een zalig offerfeest
  Vraagt is wie wordt hier geofferd?

  Like

 3. Paul Nielsen, de maker van de video, maakt geen enkel onderscheid tussen de kafir enerzijds en de dhimmi en apologeet anderzijds.

  Theresa May is geen kafir, in geen enkel opzicht. Dat alles heeft te maken met het afdekken en het pamperen en goedpraten van de islam en de uitvloeisels ervan. Zelfs geeft zij actieve support zoals bij dit islamitische feest.

  >Een apologeet support de islam, actieve ondersteuning van deze cult, deze gaat er in mee.
  >Een dhimmi staat de islam toe terwijl de persoon er zelf niets mee heeft. Een dhimmi buigt mee met de islamitische gewoontes terwijl de dhimmi nooit de islam zal afvallen.
  >Een kafir wijst de islam af en verzet zich er hevig tegen.

  Kafirs hebben zich in de islam verdiept en zijn zich daarom heel erg bewust van de gevaren die de islam in zich bergt. Dat is de reden van het verzet tegen deze ideologie, goede voorbeelden zijn ex-moslims die de islam erg goed kennen en er daarom mee gebroken hebben. Het zijn afvalligen.

  Jammer Paul dat je kennis hiervan niet aanwezig is.

  Like

 4. Eigenlijk doel je op kafir-harbi’s, die verzetten zich. Maar inderdaad laat zijn kennis wel vaker te wensen over. Zo heeft die een video over dat de amsterdamse politie corrupt is en haalt Aissa Zanzen aan, waar ik een archiefje over heb. Hij meldt dan dat die hoofd algemene zaken V&J was, want zo had Zanzen dat in zijn Linkdn staan. Ik heb dat ook wel eens gemeld, maar later gerectificeerd, want Zanzen was slechts hoofd algemene zaken bij PI Bijlmer, de bijlmerbajes. De terreuronderzoeken dwarsbomer had zijn CV aangedikt. In de bewuste video van Paul kun je zelfs in het screenshot zien dat er bijlmerbajes bij staat.

  op 7:57

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: