Nieuw

Kioskeigenaar verzet zich tegen terrorisme – wordt geteisterd door politie, moslims, en voetbalsupporters

Door: Magnus Söderman – Vertaling: “rommel”

Een winkelier in Sunderland die een standpunt tegen terrorisme ventileerde heeft hevige weerstand ondervonden; van moslims, de politie, en recent ook van voetbalsupporters die zijn winkel aangevallen hebben.

Nadat Groot-Brittannië door meerdere islamitische terreuraanslagen getroffen was, en onthuld werd dat islamitische gemakswinkels gefinancierd worden door islamitische terroristische organisaties in het buitenland, krabde eigenaar van Fletcher’s News & Booze, een nering in Sunderland, achter zijn oor en vroeg zich af wat hij kon doen.

Om een standpunt te maken plaatste hij een schild op zijn winkel met de tekst: Dont fund terrorism! Shop at Fletchers, geflankeerd door de Engelse vlag. Veel klanten waardeerden het en veel mensen namen een foto van zichzelf voor de boetiek. Maar niet iedereen was er zo gelukkig mee.

Een islamitische toko-eigenaar in de buurt deed zijn beklag en de politie bezocht de boetiek met de eis het schild te verwijderen. Ze dreigden de eigenaar eerst met arrestatie maar toen duidelijk werd dat dit juridisch niet kon worden waargemaakt verklaarden ze dat ze in dat geval de vergunning voor verkoop van alcoholistische dranken van de boetiek zouden intrekken.

De contra-jihadist Tommy Robinson kreeg te horen over het incident en heeft geprobeerd steun te creëren voor de boetiekeigenaar. Als onderdeel van deze support werd er een bijeenkomst georganiseerd in de winkel waar Robinson een boeksignering hield, en veel stadbewoners kwamen voorbij om te winkelen en hun steun betuigen.

Tijdens deze gebeurtenis doken er plotseling voetbalsupports op van het Schotse team Celtic. Diezelfde dag vond in de stad een vriendschappelijke wedstrijd plaats tussen Celtic en Sunderland. De Celtic voetbalsupporters, die eerder gefilmd waren toen ze door de stad liepen en de moord vierden op de Britse soldaat soldaat Lee Rigby (Rigby werd in 2013 door twee moslims op straat aangevallen en vermoord, de moordenaars probeerde zijn hoofd af te snijden) vielen de supermarkt aan door het gooien van stenen naar de klanten en vuurwerk in de winkel. Dat er vrouwen en kinderen aanwezig waren had men schijt aan.

Slechts een paar minuten na de aanval op de boetiek werden de Celtic supporters die deelnamen aan de aanval geconfronteerd met de bewoners en op de grond geslagen. Na de wedstrijd braken er ook gevechten uit tussen de politie en supporters.

De onderstaande film is door Tommy Robinson opgenomen, net nadat de boetiek was aangevallen, en laat het naspel zien.

Hoe het met Fletcher’s boetiek gaat is op het moment van dit schrijven onduidelijk.

Waarom hebben de Celtic-aanhangers de boetiek aangevallen? Om dit te begrijpen moet men het conflict in Noord-Ierland tussen de katholieke en protestante mensen begrijpen. Celtic FC is een voetbalclub uit Glasgow, Schotland, en de natuurlijke keuze voor de nationalistische-katholieke Ieren. De politieke strijd in Noord-Ierland speelt zich ook af in de voetbalcultuur en de haat voor de Britten is overduidelijk. Daarnaast had Tommy Robinson eerder in een videoclip op het internet kritiek geleverd op de steun van de Green Brigade, Celtic’s hooligans, voor Palestina (wederom een deel van de ingewikkelde politieke en gewelddadige geschiedenis van Ierland en Noord-Ierland), en hij zorgde ervoor dat hij een shirt van de Glasgow Rangers (Celtic’s aartsrivaal) droeg ter plaatse van de boetiek.

Het is in deze context dat de actie van de Celtics-aanhangers moet worden gezien om te beseffen dat dit gebeuren niet geheel onbegrijpelijk is. Het is in deze samenhang uiterst triest om te zien dat blanke Europeanen ervoor kiezen om andere blanke Europeanen aan te vallen, in plaats van zich te focussen op de vijand die ons allemaal bedreigt, en wat men ook denkt van Robinson en het conflict in Noord-Ierland, is het onaanvaardbaar dat een winkelier die zich uitdrukt voor weerstand tegen islamisatie wordt aangevallen.

Bron:

https://www.motgift.nu/2017/08/01/butiksagare-star-upp-mot-terrorism-trakasseras-av-polis-och-attackeras-av-fotbollssupportrar/

Doe mee met 8.460 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4954 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Kioskeigenaar verzet zich tegen terrorisme – wordt geteisterd door politie, moslims, en voetbalsupporters

 1. JackvanderVeen // september 3, 2017 om 09:17 //

  Hypocriet comment is dit absoluut van Magnus Söderman – Vertaling: “rommel”!
  Waarom?
  Wanneer zwarten enmoslims erop los gaan als gekken, wordt dat, TERECHT, in rechte lijn zonderaanvoer van excuses veroordeeld.
  Nu het geschiften uit Schotland betreft dient men plots wel rekening te houden met de achterliggende feiten.
  Absoluut een bijzonder smerige en zeer afkeuringswaardige actie die op geen enkel pardon mag rekenen.

  Like

 2. JackvanderVeen // september 3, 2017 om 09:18 //

  Met de epiloog ben ik het dan wel weer eens!

  Like

 3. JackvanderVeen // september 3, 2017 om 09:19 //

  Hypocriet comment is dit absoluut van Magnus Söderman – Vertaling: “rommel”!
  Waarom?
  Wanneer zwarten enmoslims erop los gaan als gekken, wordt dat, TERECHT, in rechte lijn zonderaanvoer van excuses veroordeeld.
  Nu het geschiften uit Schotland betreft dient men plots wel rekening te houden met de achterliggende feiten.
  Absoluut een bijzonder smerige en zeer afkeuringswaardige actie die op geen enkel pardon mag rekenen.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 3, 2017 om 16:28 //

  Het zijn hooligans, die hebben naar alle waarschijnlijkheid nog één werkende hersencel, het zijn doorgesnoven agressieve testosteronbommetjes die willen choqueren en vechten, het maakt ze niet met wie of waarom. Het heeft ook helemaal niks met voetbal te maken het zijn gewoon losgeslagen en doorgedraaide idioten. Wat mij betreft kunnen ze daar niet hard genoeg tegen optreden. Geef ze zoveel slaag dat ze het lekker gaan vinden heel misschien dat ze zich dan een volgend keer wat rustiger gedragen.

  Like

 5. Hij ligt er mooi voor om mn nog even een paar keer zn lever en nieren te raken mag ik er even bij oom agent ? komt ie 🙂

  Like

 6. Niet alleen de supporters:

  Liked by 1 persoon

 7. Ja zo gaat het in real life, de verraders slapen nooit, achterbakse stiekeme manieren om een recht door zee mens kapot te maken, helaas gebeurd dit ook in Nederland, herinner de Surinaamse vrouw die uit nervositeit een lichtgetinte Marokkaanse tasjes-rover hem achteruit tegen een boom te pletter reed, en dan de publieke selectieve verontwaardigen die zij tegen het hoofd geslingerd kreeg van de links gepolariseerde gutmensch cultus.

  Like

 8. Dus Celtic=ajaks. Aanhang van die club in de door en door verrotte stad Amsterdam hangen massaal de antifa-huftertjes aan. Dat blijft hier in Nederland nogal onderbelicht.

  Like

 9. @Hans, helegaar fout!!, Celtic’s beste vriendjes in Holland zijn de Feijenoord fans, ook van die pallestijnenvriendjes.
  http://www.nu.nl/voetbal/3623945/uefa-doet-onderzoek-spandoek-ajax-fans.html

  Like

 10. Fenian traitors krijgen klop in eigen stad.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: